sugardad Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Έχω MB x 2 και ομιλία, θέλω μπλα μπλα. π.μ. please... Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2015 από sugardad Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Μου ξεμειναν τα mb. Δε θελω κατι. Οποιος τα θελει -παρακαλω να εχει κινητο 697...- να μου στειλει με pm το κινητο του. Έφυγαν. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2015 από mary1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiniakos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Θέλω ομιλία και δινω mb,ομιλία η sms. P.m. οποίος θέλει σύντομα γιατί δεν έχω ουτε ρεύμα ουτε μπαταρία. Έχω ακόμη mb και sms και τα ανταλασσω με ομιλία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talos_2002 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Έμεινε ένα τελευταίο ΜΒ και ένα sms να δώσω. Δίνονται μαζί για ομιλία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
szaf Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) παιδιά υπάρχουν διαθέσιμα ΜΒ και sms, δεν χρειάζομαι κάτι, όποιος τα θέλει να στείλει pm αμεσα γιατι σε λιγες ωρες ληγει! edit: MB τέλος, μόνο sms πλέον διαθέσιμα Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2015 από szaf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas_83 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Υπάρχουν κι από μένα διαθέσιμα sms και mb, όποιος ενδιαφέρεται pm.. edit: mb τέλος Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2015 από gas_83 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harisman Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα παίδες, Ενδιαφερομαι για ΜΒ. έχω SMS και MB για όποιον χρειάζεται, ας μου στείλει pm με το τηλέφωνό του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
killertomato Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) δινω μβ και ομιλια , πμ το νουμερο να τα στειλω Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2015 από killertomato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sugardad Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Χαρίζονται 300 ΜΒ. Στείλτε π.μ. τώρα! Gone! Καλή χρονιά σε όλους! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Μηπως εχει κανεις ομιλια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Τετέλεσται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dobro Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Που είσαι βρε καπετάνιος......τελιωσαν τα ΜΒ.⚓ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) για ετοιμαστειτε για... αλλαξοδωριες: https://xmas.cosmote.gr/gifts οποιος θελει να αλλαξει γραφει εδω 100' ομιλίας προς όλους!300 MB Mobile Internet!200 SMS προς όλους! για μια βδομαδα Η προσφορά θα διατίθεται ως και την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016 στις 23:59:59 Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2015 από patrickdrd 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 μπορεις να στειλεις ακομα κ αν δεν εχεις καρτα? (ξερω δωρεαν λεει αλλα σε εναν φιλο μου που του το ειπα πο υχει wu, μου ειπε δε τον αφηνει να στειλει το μηνυμα) edit : τωρα το ειδα οτι ειναι περσινο, μαλλον θα ειναι αλλος αριθμος φετος??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 οχι δεν ειναι περσινο, καθε χρονο ισχυει το ιδιο, στελνετε "ΔΩΡΑ" (χωρις τα εισαγωγικα) στο 1256 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα