Snolly Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα, γερόλυκος εγώ θέλω να νοσταλγήσω και να θυμηθώ κάθησα και έψαξα ποιά παλιά point & click adventure games εχουν γινει port στο iOS για να τα παιζω απο την καναπεδάρα μου στο iPad (Air LTE 128GB χαρ χαρ χαρ). Μέχρι τώρα έχω βρει και κατεβάσει: Broken Sword 1 Broken Sword 2 Syberia Monkey Island 1 Monkey Island 2 Machinarium Runaway 1 Runaway 2 (2 apps - για τα λεφτά τα κάνεις όλα) Runaway 3 (2 apps - για τα λεφτα δε μ' αγαπάς) Runaway 4 (καινουριο) Yesterday (της Pendulo που εκανε τα Runaway καινουριο - λένε εκπληκτικό) Leisure Suit Larry (ω ναι) Beneath a Steel Sky (αλλα δε το βρισκω στο Ελληνικο app store wtf) έχει εντοπίσει κανείς κανένα άλλο από τα παλιά ή κανένα αξιόλογο καινούριο; καθε βραδυ προσευχομαι πριν κοιμηθω για κανενα The Digg, Full Throttle, Monkey Island 3, Indiana Jones & the Fate of Atlantis κλπ. Ευχαριστώ! 3
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Ωραιο thread! Προφανως αναφερεσαι σε native port και σε συσκευη χωρις jailbreak, σωστα? Κοινως, ScummVM is a no go. Θα προσθεσω το Dracula 3. Δεν το εχω παιξει ακομα, αλλα ειναι Microids με οτι μπορει να σημαινει αυτο Και εαν πας και μια βολτα στη λιστα με τα παιχνιδια τους, Atlantis 3 και μερικα ακομα που φαινονται ενδιαφεροντα, στο ιδιο στυλ παντα. Α! Και μολις βρηκα το Amerzone. Mαλλον το χριστουγεννιατικο δωρο μου θα αποτελειται απο πολλα μικρα. Damn you Snolly. Flight of the Amazon Queen, Simon the Sorcerer, Myst, Myst 2 (Riven) και 7th Guest επισης. Συγκεντρωτικη λιστα Dracula 3 Atlantis 3 Amerzone Flight of the Amazon Queen Simon the Sorcerer Myst Myst 2 (Riven) 7th Guest
Snolly Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Υπαρχει το Flight of the Amazon Queen; *λιποθυμαει* Οσο παιζετε τα monkey islands καντε δυο δαχτυλα προς τα πανω να παθετε ζημια Και ναι αναφερομαι σε native ports και ακομα καλυτερα με redesigned γραφικα.
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Κυριολεκτικα το ScummVM ειναι ενας απο τους βασικους λογους για να κανεις jailbreak (οπου ειναι εφικτο)
iMarilina Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα εγω εχω περάσει απο cydia iMAME, SegaMasterSystem emulators (εχει και ολους τους άλλους, ατάρι αμίγκα κλπ) και ενα σωρό ρομ. (Wonderboy II in monsterland πεθαίνω). Επισης από παλιά το Leisure suit larry εχει βγει. Και τα κλασσικά mortal kombat κλπ
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα εγω εχω περάσει απο cydia iMAME, SegaMasterSystem emulators (εχει και ολους τους άλλους, ατάρι αμίγκα κλπ) και ενα σωρό ρομ. (Wonderboy II in monsterland πεθαίνω). "Adventure Games for iOS" Και ναι αναφερομαι σε native ports και ακομα καλυτερα με redesigned γραφικα.
iMarilina Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα εγω εχω περάσει απο cydia iMAME, SegaMasterSystem emulators (εχει και ολους τους άλλους, ατάρι αμίγκα κλπ) και ενα σωρό ρομ. (Wonderboy II in monsterland πεθαίνω). "Adventure Games for iOS" Και ναι αναφερομαι σε native ports και ακομα καλυτερα με redesigned γραφικα. Τι να τα κάνεις τα ρέτρο παιχνίδια μωρέ με redesigned graphics! Εκεί ειναι ολη η γλύκα τους Native port ναι μακάρι να κάνουν όσα περισσότερα γίνεται.Το Heroes of Might and Magic εχει γινει port ως Palm Kingdoms/Palm Heroes
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα