Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι, λόγω δουλειάς και μόνο, να αγοράσω ένα laptop. Το μηχάνημα θα χρησιμοποιείται μόνο για απλή χρήση (internet, office, κάποια προγράμματα για τη δουλειά που είναι όμως ελαφριά, άντε και καμιά ταινία/mp3).

Προκειμένου να μην ξοδεύω πολλά λεφτά, ένας φίλος μου πρότεινε να αγοράσω από αυτόν το παλιό του laptop, ένα thinkpad T61. Το μηχάνημα είναι μεταχειρισμένο και παλαιάς τεχνολογίας, αλλά εγώ δεν έχω πολλές απαιτήσεις, και ξέρω ότι το laptop είναι εσ καλή κατάσταση. Επίσης, τα thinkpad υποτίθεται ότι είναι πολύ ανθεκτικά μηχανήματα. 

Ο φίλος μου το πουλάει 140 ευρώ, με ένα dual-core cpu στα 2GHz, 2 GB RAM, κάρτα γραφικών nvidia και σκληρό δίσκο 100 gb.

Πιστεύετε ότι είναι καλή τιμή/αγορά; Θα είναι αξιόπιστο το thinkpad;

Επίσης, θα μπορούσα αν ήθελα να του κάνω αναβάθμιση στο μέλλον σε cpu/ram/σκληρό;

Πραγματικά είμαι σε δίλημμα για να τον πάρω ή όχι, καθώς μερικοί μου λένε ότι αξίζει για τις ανάγκες μου, μερικοί άλλοι φίλο μου λένε όχι. Εσείς τι νομιζετε;

Δημοσ.

Είναι πολυ καλο λαπτοπ απλα ειναι πολύ παλιο κ δεν αξιζει τοσα λεφτα με 300 παίρνεις καινούργιο λενοβο. Εχει περασει απ τα χερια μ το τ61 Μάλιστα το εχω ακομα αλλα 140 ειναι πολλά αν στο έδινε 50 το συζητάμε

• Like 1
Δημοσ.

Ναι πες του οτι μετά απο πολύ σκέψη και έντονο προβληματισμό κατέληξα να με πονάει το κεφάλι μου και απεφάνθην οτι οι δυνατότητες του πολύ αξιόλογου μηχανήματος σου δεν ανταποκρίνονται στις υπολογιστικές μου απαιτήσεις και άρα λυπούμε πολύ που δεν θα συνεργασθούμε.Και πάρε κάτι καινούργιο να σε δεί Θεού πρόσωπο. :-)

Δημοσ.

Είναι πολυ καλο λαπτοπ απλα ειναι πολύ παλιο κ δεν αξιζει τοσα λεφτα με 300 παίρνεις καινούργιο λενοβο. Εχει περασει απ τα χερια μ το τ61 Μάλιστα το εχω ακομα αλλα 140 ειναι πολλά αν στο έδινε 50 το συζητάμε

50ευρω; Τα παραλες.

Καλα χρηματα το δινει αντικειμενικα αφου τοσο πωλουνται τα νετμπουκ.

Στα 120ευρω προτεινε του. Αν πει το οκ, παρτο ανετα.

Δημοσ.

50ευρω; Τα παραλες.

Καλα χρηματα το δινει αντικειμενικα αφου τοσο πωλουνται τα νετμπουκ.

Στα 120ευρω προτεινε του. Αν πει το οκ, παρτο ανετα.

δηλαδή προτείνεις 20 € λιγότερα...

το λαπτοπ ειναι 6ετιας και βαλε... κ ειναι απελπιστικά αργο ακομα κ στου yt. Αστο παιδί να παρει καινούριο με αλλα 150€ κ θα το κρατήσει για 5 χρονια σίγουρα..

αν παρει το Τ61 θα το αλλάξει σε λιγότερο απο ένα χρόνο

Δημοσ.

Δεν αντιλέγω οτι θα κανει την δουλεια του πιο ανετα με ενα καινουριο λαπτοπ.

Ειδικα με 280ευρω, παιρνεις μια χαρα λενοβο ,χωρις λειτουργικο βεβαια.

Αλλα αν δεν μπορει να διαθεσει περισσοτερα, ειναι μονοδρομος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...