bill987 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα σας, στην δουλειά μου έχω το εξής πρόβλημα, ανοίγει ο υπολογιστής, αν τον αφήσεις έτσι (χωρίς να κάνει τίποτα) παραμένει ανοιχτός, όταν πας να κάνεις καμιά δουλεία σβήνει, πάει να κάνει επανεκκίνηση αλλά οθόνη γιοκ ..... Είναι p4 παλιός, έκανα δοκιμές: 1. Έβαλα κάρτα γραφικών, τα ίδια!! 2. Άλλη ram τα ίδια!! 3. Αλλαγή τροφοδοτικού τα ίδια!! 4. Μετά από παρότρυνση τεχνικού, άλλαξα και σκληρό, τα ίδια!!! Τι μπορεί να φταίει ?? Μητρική ?? Πως μπορώ να την τσεκάρω ??
veteranos123 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Ε μόνο μητρική έμεινε. Για τσέκαρε για φουσκωμένους πυκνωτές. 1
trujillo2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 δοκιμασε να τρεξεις μια εκδοση linux , χωρις φορματ εννοειται . αν κανει τα ιδια μαλλον πας για μητρικη.αν οχι και σου τρεχει κανονικα εφαρμογες linux , τοτε ισως στρωσει με φορματ .
bill987 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Ε μόνο μητρική έμεινε. Για τσέκαρε για φουσκωμένους πυκνωτές. Τσέκαρα και από αυτό .... δοκιμασε να τρεξεις μια εκδοση linux , χωρις φορματ εννοειται . αν κανει τα ιδια μαλλον πας για μητρικη.αν οχι και σου τρεχει κανονικα εφαρμογες linux , τοτε ισως στρωσει με φορματ . Έκανα και φορματ .. 2 φορές .... Υπάρχει περίπτωση η ενσωματωμένη κάρτα δικτύου να δημιουργεί κάτι τέτοιο ??? Μόνο αυτήν δεν άλλαξα - έβαλα άλλη.
SPANK Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Βγάλε την απο πανω και δοκίμασε παλι μηπως δημιουργεί καποιο conflict αλλα μαλλον μητρική φαίνεται να ειναι αφου ουσιαστικά τα δοκίμασες ολα
Galatea Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δες το όμως θετικά, έκανες μια αναβάθμιση. Τον σκληρό, το είχες τσεκάρει εσύ ή ο τεχνικός που σε παρότρυνε ή έτσι σου πε "¨Ελα μωρέ, σκληρός είναι, άλλαχτον";
bill987 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Ο τεχνικός τον τσέκαρε.. Τέσπα, δοκίμασα το πρωί την κάρτα δικτύου και τίποτα! Το μηχάνημα πήρε το δρόμο του υπογείου........
trujillo2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 συγνωμη αλλα τι σχεση εχει η καρτα δκτυου με σβησιμο υπολογιστη
bill987 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 συγνωμη αλλα τι σχεση εχει η καρτα δκτυου με σβησιμο υπολογιστη Δεν έχω ιδέα, απλά ήταν το μόνο που δεν άλλαξα
SPANK Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 συγνωμη αλλα τι σχεση εχει η καρτα δκτυου με σβησιμο υπολογιστη Καμια φορά δεν ξέρεις μπορει να δημιουργήσει οτιδήποτε εχει καποιο πρόβλημα conflict με την motherboard αλλα και γενικότερα. Δεν έχω ιδέα, απλά ήταν το μόνο που δεν άλλαξα Έχεις καμια αλλη motherboard να δοκιμάσεις η θα το αφήσεις έτσι ?
bill987 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δεν ασχολήθηκα άλλο φίλε μου, τον παροπλισα και έβαλα ένα άλλο παλιό που είχα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα