kristosfm Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 εχω τον συγκεκριμένο επεξεργαστή i3 4130 LGA1150 στα 3.4GHz και θέλω να του κάνω overclocking. το θέμα είναι οτι δεν έχω ασχοληθεί ξανα με αυτη την διαδικασία και μου είναι παντελώς άγνωστή η ρυθμιση ολων αυτών των επιλογων στο ιντερνετ για τον συγκεκριμένο τυπο μητρικής δεν κατάφερα να βρώ οδηγίες. εχω την asrock fatality H87 το overclock το κανω απο το bios ή απο το f-stream tuning της asrock? το ιδιο αποτέλεσμα θα έχει? εδω ειναι και καποια prtscn απο το f-stream tuning της asrock οποιεσδήποτε συμβουλές ευπρόσδεκτες ))) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 μονο σε i5 4670k μπορεις να κανεις oc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 O επεξεργαστής σου είναι κλειδωμένος - οπότε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kristosfm Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 πραγματικά κλειδωμένος? ή οπως είναι και καλα η μητρική H87 που παρουσιαζεται κλειδωμένη σε σχεση με την Z87 αλλα εν τέλη έχουν παρομοιες λειτουργίες. μόνο ενα εγχείρημα θα με έπειθε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Σε Intel οσοι επεξεργαστες εχουν στο τελος το k πχ i5 4670k,i7 4770k κλπ ειναι αυτοι που μπορεις να τους κανεις oc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kristosfm Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 δεκτο. οπότε μένει ως έχει ο επεξεργαστης -------------------- σ αυτη την φωτο το xfastram αναφέρεται στην δημιουργία pagefile? μπορείτε να μου δώσετε τα φωτα σας για το ποιες πρεπει να είναι οι σωστές επιλογες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Σε Intel οσοι επεξεργαστες εχουν στο τελος το k πχ i5 4670k,i7 4770k κλπ ειναι αυτοι που μπορεις να τους κανεις oc. Και "Χ". δεκτο. οπότε μένει ως έχει ο επεξεργαστης -------------------- σ αυτη την φωτο το xfastram αναφέρεται στην δημιουργία pagefile? μπορείτε να μου δώσετε τα φωτα σας για το ποιες πρεπει να είναι οι σωστές επιλογες? Δεν είναι pagefile. Είναι RamDrive. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα