Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα sony vaio και αντιμετωπίζω πρόβλημα κάθε φορά που μπαίνω στα windows, συγκεκριμένα το σύστημα freezάρει 2-3 λεπτά αφού κάνω log in. Σε safe mode, όμως, όλα λειτουργούν κανονικά. Έκανα έλεγχο από safe mode με avast και malware bytes και δεν έδειξε τίποτα. Επίσης, έχει γίνει και defragment με το πρόγραμμα my defrag. Δεν έχω προλάβει ακόμα να κοιτάξω μνήμες αλλά θα γίνει και αυτό. Ορίστε και ένα screenshot από hd sentinel post-231564-0-41095100-1386095038_thumb.png

Απλά να σημειώσω ότι πριν από ένα περίπου η υγεία του δίσκου ήταν τουλάχιστον 22% παραπάνω.

Μπορείτε να βοηθήσετε ούτως ώστε να γλυτώσω το format;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Επίσης, να αναφέρω ότι 10 λεπτά αφού ανέβασα το θέμα freezαρε και στα windows. Ακόμα, εδώ και καιρό έχει χαλάσει το αντιγραφικό (συγκεκριμένα γυρίζει ο δίσκος και φαίνεται η συσκευή σε bios και windows αλλά δε διαβάζει το cd). Τέλος, σήμερα διαπίστωσα πως το λαμπάκι της μπαταρίας άναψε κόκκινο και την αφαίρεσα από το λάπτοπ (όμως τα προβλήματα συνεχίστηκαν φυσικά). Τα αναφέρω όλα αυτά μήπως και συνδέονται μεταξύ τους.

Δημοσ.

Κανε πριν εναν ελεγχο σφαλματων και τσεκαρε ανιχνευση και ανακτηση κατεστραμμενων τομεων δισκου, και τρεξε μετα το hdd sentinel, μηπως βελτιωθει λιγο η κατασταση.

Δημοσ.

Κανε πριν εναν ελεγχο σφαλματων και τσεκαρε ανιχνευση και ανακτηση κατεστραμμενων τομεων δισκου, και τρεξε μετα το hdd sentinel, μηπως βελτιωθει λιγο η κατασταση.

Τα είχα κάνει όλα αυτά φίλε μου πριν ανοίξω το θέμα...

btw ο σκληρός όσο πάει και καταρρέει, η υγεία του έφτασε στο 50%  :unsure:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...