kostis_74 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα,Έχω ένα αρχείο .mkv και θέλω να το δω στο ps3. Χρησιμοποίησα το mkv2vob και έκανα τα βήματα σύμφωνα με video του youtube, και έφτιαξα ένα αρχείο .mpg στο PC με splitting file Fat32 4GB ώστε να το γράψω και να το δω σε ένα usb stick 4 GB.Ενώ όμως το αρχείο που δημιούργησα στο PC παίζει κανονικά, στο PS3 ξεκινάει και αμέσως κολλάει. Τι μπορεί να φταίει;Ευχαριστώ!
micos000 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Το mkv2vob μετατρέπει το mkv σε vob αν δεν κάνω λάθος. Εσύ πως κατέληξες με mpg;
kostis_74 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Το αρχείο που μου δημιούργησε έχει κατάληξη .mpg. για να είναι συμβατό με ps3. Υπάρχει κάποιο άλλο που να μετατρέπει .mkv to avi ώστε να είναι συμβατό στο ps3;
micos000 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Αν είναι να κάνεις re-encode όλη την ταινία και να φας κανά 5ωρο υποβαθμίζοντας την ποιότητα, ναι, υπάρχουν πολλά όπως το freemake. Δεν έχει ουσία όμως κάτι τέτοιο. Αν είναι να μπεις σε τέτοια δουλειά καλύτερα να κατέβαζες την ταινία σε avi από την αρχή και να μην παιδεύεσαι. Το θέμα είναι ότι η δουλειά του mkv 2 vob είναι να κάνεις την δουλειά γρήγορα και εύκολα. Κάθισα και έβαλα το πρόγραμμα και έκανα μια δοκιμή με το output file extension στο automatic και μου το έβγαλε σε .ts αρχείο και όχι σε .mpg. Μήπως το όρισες εσύ σε mpg; Βάλτο σε vob ή automatic.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα