Προς το περιεχόμενο

OpenOffice vs LibreOffice

sotris99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ποιός ο λόγος ύπαρξης του τώρα που έγινε ξανά κοινοτική η σουιτα και γιατί στα repositories των διανομών υπάρχει μόνο το liber office?

Το licence λογικα (βλεπε java).
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Το openoffice έχει κάποια διαφορά στη διαχείρηση .doc και .docx σε σχέση με το libreoffice; Μου τα ανοίγει πολύ πιο σωστά (formatting, layout, κλπ).

Μόλις έβγαλα το libreoffice και εγκατέστησα το openoffice σε όλους τους υπολογιστές της επιχείρησής μου. Είναι πολύ ωραία η δεξιά στήλη για formatting, κατά τη γνώμη μου και με καλύτερο font smoothing σε λάπτοπ με windows 7 professional.

Θεωρώ το openoffice σοβαρό Microsoft Alternative. Στο σπίτι δουλεύω μόνο αυτό για να γίνω καλύτερος και πιο αποτελεσματικός και στο γραφείο.

Μου άρεσε πολύ αυτή η τοποθέτησή σου και θα καταβάσω και εγώ το openoffice για εξοικίωση με χρήση στο σπίτι!

Προτεινόμενο λινκ αυτό ;;;  http://www.openoffice.org/download/

Πριν λίγες μέρες το γύρισα και εγώ στο openoffice, μου φαίνεται πολύ καλύτερο από το libre. Επίσης βρήκα λεξικά και templates για παρουσιάσεις.

Works Like a charm @ Fedora 19.

και προφανώς πρέπει να ξηλώσεις το Libre αλλά δεν θα μου λείψει για κανένα λόγο!

και προφανώς πρέπει να ξηλώσεις το Libre

Δεν πρέπει, μάλλον αρκεί να αλλάξεις/σβήσεις ένα symlink. Αν στο ζητάει να στο ξηλώσει θα είναι μαλλον γιατι έτσι αποφάσισε αυτός που έφτιαξε το πακετο (ισως να υπάρχει καποιο conflict αν και δεν θα έπρεπε)

http://www.openoffice.org/download/common/instructions.html#linux

• 2 μήνες μετά...

Θέλει η κοπελιά να κάνει κάποιες εργασίες για το μεταπτυχιακό της και θα χρειαστεί διαγράμματα. Της έστειλε ένα παράδειγμα η καθηγήτρια και το libre office που έχω εγκαταστημένο δεν το ανοίγει σωστά.

Να δοκιμάσω το open ή απλά να ψάξω από τον θείο για το ms;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...