jim_p Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Ποιός ο λόγος ύπαρξης του τώρα που έγινε ξανά κοινοτική η σουιτα και γιατί στα repositories των διανομών υπάρχει μόνο το liber office?Το licence λογικα (βλεπε java). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ για να είμαι ειλικρινής δεν βλέπω διαφορές μεγάλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Το openoffice έχει κάποια διαφορά στη διαχείρηση .doc και .docx σε σχέση με το libreoffice; Μου τα ανοίγει πολύ πιο σωστά (formatting, layout, κλπ). Μόλις έβγαλα το libreoffice και εγκατέστησα το openoffice σε όλους τους υπολογιστές της επιχείρησής μου. Είναι πολύ ωραία η δεξιά στήλη για formatting, κατά τη γνώμη μου και με καλύτερο font smoothing σε λάπτοπ με windows 7 professional. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pp6210 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Θεωρώ το openoffice σοβαρό Microsoft Alternative. Στο σπίτι δουλεύω μόνο αυτό για να γίνω καλύτερος και πιο αποτελεσματικός και στο γραφείο. Μου άρεσε πολύ αυτή η τοποθέτησή σου και θα καταβάσω και εγώ το openoffice για εξοικίωση με χρήση στο σπίτι! Προτεινόμενο λινκ αυτό ;;; http://www.openoffice.org/download/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 αν εισαι σε linux βάλτο από τον package manager της διανομής σου (apt-get, pacman ή ότι άλλο) αλλα ναι, είσαι στο σωστο link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Στο ubuntu δεν το βλέπω στα repositories μόνο το libre office. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Στο ubuntu δεν το βλέπω στα repositories μόνο το libre office. http://askubuntu.com/questions/116590/how-do-i-install-openoffice-org-instead-of-libreoffice Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotris99 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 τι θέλει να πει ο ποιητής που μας ζητάει να αφαιρέσουμε το libre office για να εγκαταστήσουμε το openoffice;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Αυτό το ppa πάντως είναι πεθαμένο και δεν έχει update εδώ και κάτι μήνες συν την παλιά έκδοση που έχει του open office. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyberrobot Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Πριν λίγες μέρες το γύρισα και εγώ στο openoffice, μου φαίνεται πολύ καλύτερο από το libre. Επίσης βρήκα λεξικά και templates για παρουσιάσεις. Works Like a charm @ Fedora 19. και προφανώς πρέπει να ξηλώσεις το Libre αλλά δεν θα μου λείψει για κανένα λόγο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 χεχεχ, στο Arch τρέχουν παράλληλα και τα δύο. Δεν έχω βρει λεξικά ακόμα (δεν έψαξα) και δεν κατάφερα να κάνω install την ελληνική έκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmav99 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 και προφανώς πρέπει να ξηλώσεις το LibreΔεν πρέπει, μάλλον αρκεί να αλλάξεις/σβήσεις ένα symlink. Αν στο ζητάει να στο ξηλώσει θα είναι μαλλον γιατι έτσι αποφάσισε αυτός που έφτιαξε το πακετο (ισως να υπάρχει καποιο conflict αν και δεν θα έπρεπε) http://www.openoffice.org/download/common/instructions.html#linux Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Θέλει η κοπελιά να κάνει κάποιες εργασίες για το μεταπτυχιακό της και θα χρειαστεί διαγράμματα. Της έστειλε ένα παράδειγμα η καθηγήτρια και το libre office που έχω εγκαταστημένο δεν το ανοίγει σωστά. Να δοκιμάσω το open ή απλά να ψάξω από τον θείο για το ms; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmav99 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Τα δικά της διαγράμματα φαντάζομαι ότι μπορεί να τα κάνει όπου θέλει. Για να ανοίξει όμως τα υπάρχοντα, uncle sam. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Κατάλαβα. Αυτό που ήθελα να αποφύγω. Τεσπα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα