Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα αλανια!

ψαχνομαι για οθονη και  θελω μια βοηθεια.

καταρχας την θελω κυριως για gaming-surfarisma-ταινιες, 23 ιντσων και να μην ξεπερναει τα 200 ευρο. κοιταξα λιγο τι παιζει και απ'οτι διαβασα παω για IPS-panel και για LG μιας και θελω κατι οικονομικο.

κατεληξα σε μια απο αυτες.

http://www.skroutz.gr/s/2896051/LG-23EA63V.html

http://www.skroutz.gr/s/3047762/LG-23MA53D.html

η δευτερη ειναι και TV-monitor με τα ιδια χαρακτηριστικα περιπου.

απλα η απορια μου ειναι πως την 2η σε μερικα site την γραφει 5 ms, σε αλλα 14 ms ενω σε αλλα μια GtG. 

τι ισχυει τελικα?

Αμα η διαφορα αναμεσα στις 2 ειναι μονο οτι η δευτερη ειναι 20 ευρο παραπανω και εχει και TV-monitor τοτε να τα δωσω αλλα αμα μιλαμε για 14 ms τοτε

παει αλλου η δουλεια γιατι με ενδιαφερει ποιο πολυ για gaming παρα για τα TV-monitor.

οποιος εχει να προτινει και καμια αλλη στα ιδια χαρακτηριστικα θα με βοηθαγε :D

Ευχαριστω

Δημοσ.

Τα MS είναι ονομαστικά.Μη σε απασχολούν τόσο,τόσα χρόνια τα λέμε.

Θεωρητικά θα μπορούσε να σε απασχολήσει περισσότερο το input lag αλλά παίζει ρόλο και η γενική αντίληψη του καθενός στο gaming για αυτά.Άσε που σε αυτά τα budget δε γίνεται να τα χεις όλα (έστω και σαν ονομαστικά spec από την εταιρία).

Σε αυτά τα χρήματα μπορείς να κοιτάξεις και για την Dell U2312ΗM.

Δημοσ.

Ευχαριστω για την απαντηση.

Το κολλημα που εχω με τα ms ειναι γιατι παιζω cs 1,6 και cs:GO και πιστευω εκει φενεται η διαφορα του 2 με το 5 και τα 14 ms. Τωρα ξερω το να θες με 170 ευρο tv-monitor με ips-panel και 2 ms ειναι υπερβολη.

απλα στο διλημμα 5 ms / tv-monitor τεινω προς τα 5 ms αρα μαλλον παω για την πρωτη επιλογη αναμεσα σ'αυτες τις 2. 

Δημοσ.

Σε ίδιες τεχνολογίες panel ,ειδικά σε ips από την ίδια εταιρία δε θα δεις διαφορές γιατί δεν ειναι πραγματικά κιόλας (τα πραγματικά είναι μεγαλύτερα).Αν σε απασχολεί τόσο μπορείς να δοκιμάσεις την οθόνη (ή κάποια παρόμοια) σε κάποιο κατάστημα και να δεις ο ίδιος.

Δημοσ.
Δημοσ.

Ευχαριστω αλανια.

Απλα σκαλωνω γιατι βλεπω στα χαρακτηριστικα αυτο:

Χρόνος Απόκρισης GTG (Overdrive control off: 14ms / Low: 8ms / High: 5ms)

ρωταω κυριως για να ξερω τι αγοραζω και πληρωνω!

Δημοσ.

Εγώ έχω την πρώτη που σου πρότεινε ο fulgore κ ειναι 24". Και εγώ παίζω πολύ FPS κ δεν παρατήρησα κάτι στο θέμα gaming.Απλά δεν είναι και τηλεόραση που ζητάς.Αν έχεις τηλεόραση(led,lcd) θεώρω βλακεία-περιττή το tv-moninor.

Δημοσ.

Αν θελει και τηλεοραση την εχει αναφερει στην αρχη :P

Δεν βγάζω νοήμα σου ξέφυγε ένα "αν"? Anyway το παιδί αν θυμάμαι καλά είπε δεν τον πολυνοιάζει κ τοσο να ειναι τν-μονιτορ απλά ανάφερα οτι καλύτερα να μην μπλεξει monitor και τηλεόραση, κατα την ταπεινή μου άποψη.

Δημοσ.

Δεν με πολυνοιαζει το tv-monitor. Απλα λεω πως αμα ειναι να παρω την ιδια οθονη και με ενα 20ευρο παραπανω να ειναι και TV-monitor δε θα με χαλαγε να τα δωσω.

Αλλα μου φενετε πως αυτη η DELL που λενε τα παιδια πολυ μπομπατη.

Δημοσ.

Όσον αφορά: χρώματα, αντίθεση, απόκριση,γωνιες θεασης, διαφορες δεν θα δεις αναμεσα στις LG 23ea63 και τη DELL U2312HM

Οι διαφορές είναι:
1) εμφάνιση (καθαρα υποκειμενικο)
2) βάση ( καλύτερη της DELL, την κανεις ότι θες)
3) εγγύηση (1 χρόνος παραπάνω για τη DELL)
4) κόστος ( 30Ε ακριβότερη η Dell από την Lg 23ea63 πχ )

Δυστυχώς μονο εσύ μπορείς να κρίνεις τι έχει μεγαλύτερη σημασία για σένα. Ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες..

Δημοσ.

Όσον αφορά: χρώματα, αντίθεση, απόκριση,γωνιες θεασης, διαφορες δεν θα δεις αναμεσα στις LG 23ea63 και τη DELL U2312HM

Οι διαφορές είναι:

1) εμφάνιση (καθαρα υποκειμενικο)

2) βάση ( καλύτερη της DELL, την κανεις ότι θες)

3) εγγύηση (1 χρόνος παραπάνω για τη DELL)

4) κόστος ( 30Ε ακριβότερη η Dell από την Lg 23ea63 πχ )

Δυστυχώς μονο εσύ μπορείς να κρίνεις τι έχει μεγαλύτερη σημασία για σένα. Ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες..

+φωνώ με τον προλαλήσαντα :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...