titovic Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα αλανια! ψαχνομαι για οθονη και θελω μια βοηθεια. καταρχας την θελω κυριως για gaming-surfarisma-ταινιες, 23 ιντσων και να μην ξεπερναει τα 200 ευρο. κοιταξα λιγο τι παιζει και απ'οτι διαβασα παω για IPS-panel και για LG μιας και θελω κατι οικονομικο. κατεληξα σε μια απο αυτες. http://www.skroutz.gr/s/2896051/LG-23EA63V.html http://www.skroutz.gr/s/3047762/LG-23MA53D.html η δευτερη ειναι και TV-monitor με τα ιδια χαρακτηριστικα περιπου. απλα η απορια μου ειναι πως την 2η σε μερικα site την γραφει 5 ms, σε αλλα 14 ms ενω σε αλλα μια GtG. τι ισχυει τελικα? Αμα η διαφορα αναμεσα στις 2 ειναι μονο οτι η δευτερη ειναι 20 ευρο παραπανω και εχει και TV-monitor τοτε να τα δωσω αλλα αμα μιλαμε για 14 ms τοτε παει αλλου η δουλεια γιατι με ενδιαφερει ποιο πολυ για gaming παρα για τα TV-monitor. οποιος εχει να προτινει και καμια αλλη στα ιδια χαρακτηριστικα θα με βοηθαγε Ευχαριστω
Millennium Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Τα MS είναι ονομαστικά.Μη σε απασχολούν τόσο,τόσα χρόνια τα λέμε. Θεωρητικά θα μπορούσε να σε απασχολήσει περισσότερο το input lag αλλά παίζει ρόλο και η γενική αντίληψη του καθενός στο gaming για αυτά.Άσε που σε αυτά τα budget δε γίνεται να τα χεις όλα (έστω και σαν ονομαστικά spec από την εταιρία). Σε αυτά τα χρήματα μπορείς να κοιτάξεις και για την Dell U2312ΗM.
titovic Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Ευχαριστω για την απαντηση. Το κολλημα που εχω με τα ms ειναι γιατι παιζω cs 1,6 και cs:GO και πιστευω εκει φενεται η διαφορα του 2 με το 5 και τα 14 ms. Τωρα ξερω το να θες με 170 ευρο tv-monitor με ips-panel και 2 ms ειναι υπερβολη. απλα στο διλημμα 5 ms / tv-monitor τεινω προς τα 5 ms αρα μαλλον παω για την πρωτη επιλογη αναμεσα σ'αυτες τις 2.
Millennium Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Σε ίδιες τεχνολογίες panel ,ειδικά σε ips από την ίδια εταιρία δε θα δεις διαφορές γιατί δεν ειναι πραγματικά κιόλας (τα πραγματικά είναι μεγαλύτερα).Αν σε απασχολεί τόσο μπορείς να δοκιμάσεις την οθόνη (ή κάποια παρόμοια) σε κάποιο κατάστημα και να δεις ο ίδιος.
Fulgore1 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 http://www.skroutz.gr/s/3047971/LG-24EA53VQ.html http://www.skroutz.gr/s/3523250/LG-23EA53V.html http://www.skroutz.gr/s/2896051/LG-23EA63V.html http://www.skroutz.gr/s/381216/Dell-UltraSharp-U2312HM.html?from=autocomplete&keyphrase=dell+ultrasharp+u2312hm Κανε την σχετικη ερευνα για τις παραπανω και οποια σου αρεσει αγορασε την.
titovic Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Ευχαριστω αλανια. Απλα σκαλωνω γιατι βλεπω στα χαρακτηριστικα αυτο: Χρόνος Απόκρισης GTG (Overdrive control off: 14ms / Low: 8ms / High: 5ms) ρωταω κυριως για να ξερω τι αγοραζω και πληρωνω!
Fulgore1 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Αν εχεις σκαλωμα με τα ms παρε την Lg και αυτη μια χαρα ειναι.
icenex Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ έχω την πρώτη που σου πρότεινε ο fulgore κ ειναι 24". Και εγώ παίζω πολύ FPS κ δεν παρατήρησα κάτι στο θέμα gaming.Απλά δεν είναι και τηλεόραση που ζητάς.Αν έχεις τηλεόραση(led,lcd) θεώρω βλακεία-περιττή το tv-moninor.
Fulgore1 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Αν θελει και τηλεοραση την εχει αναφερει στην αρχη
icenex Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Αν θελει και τηλεοραση την εχει αναφερει στην αρχη Δεν βγάζω νοήμα σου ξέφυγε ένα "αν"? Anyway το παιδί αν θυμάμαι καλά είπε δεν τον πολυνοιάζει κ τοσο να ειναι τν-μονιτορ απλά ανάφερα οτι καλύτερα να μην μπλεξει monitor και τηλεόραση, κατα την ταπεινή μου άποψη.
titovic Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δεν με πολυνοιαζει το tv-monitor. Απλα λεω πως αμα ειναι να παρω την ιδια οθονη και με ενα 20ευρο παραπανω να ειναι και TV-monitor δε θα με χαλαγε να τα δωσω. Αλλα μου φενετε πως αυτη η DELL που λενε τα παιδια πολυ μπομπατη.
BalthazarX Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Όσον αφορά: χρώματα, αντίθεση, απόκριση,γωνιες θεασης, διαφορες δεν θα δεις αναμεσα στις LG 23ea63 και τη DELL U2312HMΟι διαφορές είναι:1) εμφάνιση (καθαρα υποκειμενικο)2) βάση ( καλύτερη της DELL, την κανεις ότι θες)3) εγγύηση (1 χρόνος παραπάνω για τη DELL)4) κόστος ( 30Ε ακριβότερη η Dell από την Lg 23ea63 πχ )Δυστυχώς μονο εσύ μπορείς να κρίνεις τι έχει μεγαλύτερη σημασία για σένα. Ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες..
icenex Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Όσον αφορά: χρώματα, αντίθεση, απόκριση,γωνιες θεασης, διαφορες δεν θα δεις αναμεσα στις LG 23ea63 και τη DELL U2312HM Οι διαφορές είναι: 1) εμφάνιση (καθαρα υποκειμενικο) 2) βάση ( καλύτερη της DELL, την κανεις ότι θες) 3) εγγύηση (1 χρόνος παραπάνω για τη DELL) 4) κόστος ( 30Ε ακριβότερη η Dell από την Lg 23ea63 πχ ) Δυστυχώς μονο εσύ μπορείς να κρίνεις τι έχει μεγαλύτερη σημασία για σένα. Ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες.. +φωνώ με τον προλαλήσαντα
Millennium Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 H Dell υποστηρίζει και VESA,portrait mode κλπ
titovic Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 θα καταληξω στην DELL. το γιατι ακριβως δε ξερω αλλα πιστευω οτι θα μεινω ευχαριστημενος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα