mesas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 To ZTE H108NS Εχω ξανακανει με αλλα router wol ρυθμισεις και γνωριζω τη διαδικασια. Για το συγκεκριμενο εχω ηδη κανει δωρεαν λογαριασμο στο hn.org για αυτοματη ενημερωση DDNS μεσω router Εχω κανει το port fοrward στις ρυθμισεις router για τη θυρα 9 UDP στην LAN ip του Η/Υ Αυτο που δεν βρισκω με τιποτα ειναι το DHCP MAC Binding με αποτελεσμα να μην περναει το πακετο στον υπολογιστη που θελω γιατι η LAN ip του H/Y προφανως δεν μενει σταθερη Μπορει καποιος καλος σαμαριτης να μου εξηγησει πως θα βρω το DCHP Mac binding στο ZTE H108NS; Ευχαριστω
jkoukos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Προφανώς δεν έχει, διότι δεν το αναφέρει και στο manual. Εδώ δείχνει ότι έχει, αλλά είναι άλλο μοντέλο (H108N και όχι το H108NS).
mesas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Προφανώς δεν έχει, διότι δεν το αναφέρει και στο manual. Εδώ δείχνει ότι έχει, αλλά είναι άλλο μοντέλο (H108N και όχι το H108NS). Πωπω την εκατσα τη βαρκα δλδ. Ευχαριστω για την απαντηση παντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα