txcellas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) <br><br> Καλησπέρα! Πρόσφατα αγορασα απο eBay συσκευή που κανει τον ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ εξωτερικό! Δυστυχώς παρόλο που συνδέεται κανονικα δεν μπορω να τον χρησιμοποιήσω! Προσπάθησα να κάνω διαμόρφωση (Γρηγόρη / κανονική) προσπάθησα να αλλάξω τον τύπο (ntfs/exfat) αλλα τίποτα δεν κατάφερα!<br> Προσπάθησα μέσω Cmd να κάνω διαγραφή και διαμόρφωση αλλα πάλι δεν έγινε κατι. Συνέχεια το μήνυμα οτι δεν μπορούν να ολοκληρώσουν τα windows την διαμόρφωση! Έβαλα το σκληρο δίσκο μεσα στο pc απευθείας αλλα πάλι τα ίδια προβλήματα! Οποίος έχει κάποια ιδέα ας την πει... <br><br> Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2013 από txcellas
trujillo2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 τσεκαρεις τον δισκο με hard disk sentinel καταρχην και αν μπορεις ποσταρε μια φωτο με τα αποτελεμστα του τεστ 1
txcellas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Για να τρέξει το προγραμμα μου ζητούσε να κάνω διαμόρφωση δίσκων μέσω του προγράμματος! Έκανα διαμόρφωση αλλα πάλι το ίδιο! Μου έβγαλε ένα μήνυμα λέγοντας μου να κοιτάξω αν είναι σωστα συνδεδεμένος ο δίσκος η αν είναι μονο για ανάγνωση κλπ κ σταμάτησε. Sent from my iPhone using Insomnia
SPANK Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Αν τον δίσκο τον συνδέσεις παλι εσωτερικά ειναι κομπλέ βγάζει καποιο πρόβλημα ? αν οχι τοτε κατι παίζει με την θήκη , για πες λιγο ποια ειναι
txcellas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Οχι ακριβώς τα ίδια κανει κ όταν τον συνδέσω μεσα στο pc! Η θήκη δουλεύει κανονικα! Την δοκίμασα σε άλλο σκληρό και είναι καλα! Την πήρα απο eBay κανα 5 ευρω Sent from my iPhone using Insomnia
SPANK Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Ε τοτε προφανώς ο δίσκος εχει πρόβλημα , με το hd sentinel δεν στον βλέπει καν ?
txcellas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Το βλέπει απλα έχει ερωτηματικό! Για να κάνω οτιδήποτε χρειάζεται διαμόρφωση η οποία δν γίνεται! Παίζει να έχει κάποια ΑΣΦΑΛΕΙΑ πχ να είναι μονο για ανάγνωση όπως παλια οι δισκετες; Sent from my iPhone using Insomnia
SPANK Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Ασφάλεια οχι δεν μπορει να εχει η δεν εχω ακουσει κατι παρόμοιο δηλαδη να μην μπορει να κανει ουτε format , για δοκίμασε να κανες format απο το control panel , computet management και disk management
txcellas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δοκίμασα! Τ ίδια έγιναν με προηγουμενος! Sent from my iPhone using Insomnia
SPANK Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δεν ξέρω τι αλλο μπορει να ειναι , ισως καποιο πρόβλημα στην πλακέτα η κατι αλλο που δεν σε αφήνει να κανεις καν format , δηλαδη να εχει σοβαρό πρόβλημα
washcloud Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δοκίμασέ τον και σε κάποιο άλλο μηχάνημα (αν δεν το 'χεις ήδη κάνει). Αν κι εκεί τα ίδια, τότε στου χαντάκ'. (...δηλαδή εδώ που τα λέμε, σκέψου και αυτό πρώτα, αν θες)
άδικος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Αφού τον βλέπει το hds δώσε μας εικόνα από το overview ή το smart ή ό,τι τέλος πάντων σου δίνει. Στη διαχείριση δίσκων τι δείχνει;
washcloud Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 (...αν -όπως είπε- του κόλλησε το HDS πάντως κατά το surface test, δεν βλέπω φως για τον δίσκο του, μαν...Ό,τι κι αν δίνουν τα S.M.A.R.T. readings. Δεν το λέω για να μην ενασχοληθείς περισσότερο, αλλά έχε το υπ' όψη)
άδικος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 (...αν -όπως είπε- του κόλλησε το HDS πάντως κατά το surface test, δεν βλέπω φως για τον δίσκο του, μαν...Ό,τι κι αν δίνουν τα S.M.A.R.T. readings. Δεν το λέω για να μην ενασχοληθείς περισσότερο, αλλά έχε το υπ' όψη Συμφωνώ απλά δεν έβγαλα πολύ νόημα γενικά & δεν έχω καθαρή εικόνα με τι γίνεται γι'αυτό ζήτησα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα