kormos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα σας, Έχω την εξής ερώτηση / απορία. Θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να "αποσυνδέσω" κάποια συσκευή από το Play Store. Τι εννοώ ακριβώς: Έχω αγοράσει κάποιες εφαρμογές και αλλάζοντας "ιδιοκτήτη" μελλοντικά η συσκευή απ ότι παρατήρησα μπορεί να δει τις πληρωμένες εφαρμογές και να τις εγκαταστήσει δωρεάν. Είναι αυτό λογικό; Μπορεί να γίνει κάτι ώστε να μπλοκαριστούν; Ευχαριστώ.
zmaskos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Οι εφαρμογές συνδέονται στο google account και όχι στη συσκευή απ΄οτι ξέρω. Χωρίς τα στοιχεία σου δεν μπορεί να κατεβάσει ο άλλος τις εφαρμογές.
kormos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Η απορία μου είναι γιατί σε μια παλιά συσκευή που είχα και την έχω δώσει, έτυχε να μπω πρόσφατα στο playstore και είδα πως έχει γίνει εγκατάσταση προ 15 ημερών μια μου εφαρμογή σε ένα Samsung Note που ΠΟΤΕ μου δεν είχα.
Liverpool89 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Το κακο με το paly store ειναι οτι για να κατεβασεις μια εφαρμογη δεν σου ζηταει να ξαναβαλεις τον κωδικο του λογαριασμου σου. Αρα αν εσυ εδωσες το κινητο σου και δεν το εκανες επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων, τοτε μπορει ο αλλος να κατεβαζει οτι θελει με τον δικο σου λογαριασμο...
NikosKallithea Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Αν κανεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, δεν μπορει ο αλλος να κατεβάσει ουτε βεβαίως να μπει στον λογαριασμό που ειχες στο play
kormos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Γιατί όμως στο λογαριασμό μου μου δείχνει μια συσκευή που εγώ πότε δεν είχα και πως μια μου εφαρμογή έγινε λήψη πριν 15 ημέρες;
NikosKallithea Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Γιατί όμως στο λογαριασμό μου μου δείχνει μια συσκευή που εγώ πότε δεν είχα και πως μια μου εφαρμογή έγινε λήψη πριν 15 ημέρες; Αυτο μονο εσυ το ξερεις, λυψεις μπορεις να κανεις κλικαροντας στο play και απο τον υπολογιστή σου
kormos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Αυτο μονο εσυ το ξερεις, λυψεις μπορεις να κανεις κλικαροντας στο play και απο τον υπολογιστή σου Μα ούτε Android έχω πλέον αλλά ούτε Note
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα