Mitsaras304 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Εμενα πριν μια εβδομαδα μου καηκε και ο δευτερος ocz vector 128gb.Ειχα προβλημα με το pc μου οποτε εμπαινα στα Windows απο τον HDD.Ton SSD τον εβλεπε και στο my computer και στο βιος. Επειδη ομως ηταν αργα ειπα να ασχοληθω την επομενη μερα (Σαββατο). Τον υπολογιστη μου τον εκλεισα κανονια.Την επομενη μερα τον ανοιγω και ο σσδ αφαντος.Ουτε στο my computer,ουτε στο βιος.Θα τον στειλω για RMA και ελπιζω να παρω καπιον αλλο και οχι τον ιδιο.Σκεφτομαι τον Samsung 840 Pro series 128GB.Οταν μου ηρθε ο δευτερος vector πριν βαλω τα windows tou εβαλα το τελευταιο firmware,μετα δεν ξαναειδα αν εχει βγει αλλο firmware. Vertex 2 και απλά μια μέρα δεν τον έβρισκε το σύστημα. Τζάμπα τα 230€ από Αμερική και πάνε όλα τα αρχεία κ προγράμματα δουλειάς. Και ψάχνοντας στο ίντερνετ ήταν η μεγαλύτερη αποτυχία στην ιστορία των SSD. Έπαιξε μεγάλο ρόλο στο εξωτερικό γιατί Ελλάδα από τον 3 και μετά άρχισε να είναι διαδεδομένος. Στο εξωτερικό όμως εκατομμύρια δυσαρεστημενοι πελάτες με πεταμενους 240gb και 480gb.Εξαιτιας sandforce βέβαια αλλα που δεν ηταν δικος τους controller, αλλα δυστηχως το τίμημα το πληρωνει αυτος που βαζει την φιρμα του
mcpillager Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 όλοι οι Vertex 3 είχαν το κλασικό SandForce πρόβλημα με τις BSOD, μέχρι που βγήκε firmware κι έφτιαξαν... Ξερεις συγκεκριμενα ποιο; Εχω το 2.22 αυτη τη στιγμη.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 το 2.15 νομίζω ότι ήταν, σε μένα τον έφτιαξε τελείως... πλέον είμαστε στο 2.50...
mcpillager Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 το 2.15 νομίζω ότι ήταν, σε μένα τον έφτιαξε τελείως... πλέον είμαστε στο 2.50... Το 2.15 το έφτιαξε και εγω που το αγορασα με το 2.22 εχω το πρόβλημα;!; αν βάλω δηλαδή το πιο πρόσφατο θα είναι ΟΚ; Ή μπορώ να γυρίσω στο 2.15 που λες οτι είναι εγγύηση;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 κανονικά δεν έπρεπε να έχεις προβλήματα με blue screens of death εξαιτίας του Vertex 3, όποιο firmware και να είχες μετά το 2.15...
hackos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Vertex 3 max iops... Τους βάζει όλους κάτω! 487 mb/s read 473 mb/s write... Latency: 0.1 ms
gdriver Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 νομίζω πως το 2.50 το κατέβασε από την ιστοσελίδα της η ocz λόγω προβλημάτων. στην ιστοσελίδα της πάντως ακόμα το 2.25 έχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα