Kostas75 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα σε όλους. Χρησιμοποιώ Windows 8.1 σε Desktop mode κυρίως και έχω εγκαταστήσει και το Start8 που με διευκολύνει ακόμη περισσότερο. Υπάρχουν όμως και όμορφα applications για το Metro UI, που κάποιες φορές μου αρέσει να τα τρέχω και σε αυτό το mode και σε full screen, όπως παράδειγμα τα Weather, Facebook, LinkedIn HD. Μερικά Metro UI applications όμως όταν προσπαθείς να τα τρέξεις σε Desktop PC, είτε είσαι στο Desktop, είτε είσαι ήδη μέσα στο Metro UI, τα applications αυτά είτε κάποια στιγμή σε πετάνε στο Desktop και σταματάνε να τρέχουν (βλέπε Windows Store app όταν πας να κάνεις search), είτε με το που φορτώνουν και πάνε να δείξουν την 1η οθόνη σε πετάνε αμέσως στο Desktop και δεν μπορείς να τα τρέξεις (βλέπε Accuweather.com app). Υπάρχει κάποιος τρόπος να εξαναγκάσουμε (force) όλα τα Metro UI applications να τρέχουν κανονικά, είτε Full screen, είτε σε Window mode, όταν τα ανοίγουμε σε Desktop PC; Δοκίμασα με το ModernMix της Stardock, αλλά ακόμη και αν επιλέξεις να τρέχουν σε Windowed mode κάποια applications δεν στο επιτρέπουν (όπως περιέγραψα παραπάνω για τα Windows Store και Accuweather.com apps), οπότε στην ουσία δεν κάνει την δουλειά. Γνωρίζετε κάποιον άλλο τρόπο για να κάνω αυτό που θέλω;;; Ευχαριστώ.
Kostas75 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Προφανώς είτε δεν υπάρχει λύση, είτε απλά κανείς δεν έχει ασχοληθεί με το θέμα.......
Federacion Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δηλαδή έχεις το App του facebook να δουλεύει σε desktop? Πως το έκανες αυτό; Δυστυχώς γι αυτό που ρωτάς δεν γνωρίζω... Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
Kostas75 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Το συγκεκριμένο app που αναφέρεις (FB) τρέχει αν πας χειροκίνητα από Desktop σε Metro UI. Με το ModernMix υποτίθεται ότι μπορείς να το τρέχεις και στο Desktop και σε παράθυρο, όπως και όλα τα Metro UI apps. Όμως αυτό δεν είναι δυνατόν με το Accuweather app ή με το Windows Store app, για αυτό το λόγο έκανα το post του νέου αυτού thread εδώ, ώστε να δούμε αν μπορώ να τα τρέξω και στο Desktop (αν το έχει πετύχει κάποιος εδώ μέσα πριν από εμένα, απλά να μου πει τι έκανε και πως).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα