thelos257 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Την καλησπερα μου σε ολους-ες σας σε λιγες μερες θα αλλασω παροχεα και θα ηθελα να ρωτησω πως θα μου βαλει dynamic ip δηλαδη με καθε επαννεκινηση του ρουτερ μου να παιρνω νεο ip δεν το θελω static γιατι θα πληρωνω 2 ευρω για το static. Εχω ακουσει πως η forthenet εκει στην Ελλαδα εχει dynamic ip πως γινεται αυτο και η cyta hellas το ιδιο απο οσο μου ειπαν. Σας ευχαριστω εκ των προτερων.
Mika Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 θα το δηλωσεις οταν κανεις αιτηση στον παροχεα, αν και νομιζω οτι by default ειναι δυναμικη η IP οποτε δεν εχεις προβλημα.
vasilisbilias Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Αυτόματα παίρνεις dynamic ip απο τον παροχέα και αν θέλεις να βάλεις στατική τότε πληρώνεις παραπάνω. 2 ευρώ δεν νομίζω να είναι πάντως (αν θέλεις να το κάνεις)
thelos257 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Αυτόματα παίρνεις dynamic ip απο τον παροχέα και αν θέλεις να βάλεις στατική τότε πληρώνεις παραπάνω. 2 ευρώ δεν νομίζω να είναι πάντως (αν θέλεις να το κάνεις) Μισο λεπτο ρε παιδια δηλαδη πρεπει να τους το πω οτι θελω δυναμικο ip αλλιως θα μου βαλουν απο μονοι τους στατιστικο ; :Ο Εδω και καποιες μερες εκανα την αιτηση και δεν με ρωτησαν κατι τετοιο ειπα απο μεσα μου λογικα θα ναι δυναμικο. Επελεξα αυτο το πακετο εδω: η αιτηση εγινε μεσω του καταστηματος στην πολη μου ομως οταν μπηκα μεσα στην ιστοσελιδα (απο περιεργια) ειδα αυτο: το οποιο δεν ειναι κλικαρισμενο αρα θα ναι dynamic λογικα ή θα πρεπει μολις ερθουν να μου τα συνδεθουν να τους πω πως το θελω dynamic και θα το κανουν απο το συστημα ; Ευχαριστω εκ των προτερων.
άδικος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Πρέπει να αιτηθείς για να σου δώσουν στατική. Μην αγχώνεσαι.
arc Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Επικοινωνησε με την εταιρεία και ρώτησε τους: -Ποια είναι η προεπιλογή για το απλό πακέτο Internet; Dynamic ή static ip; Το προεπιλεγμένο ειναι που ΔΕΝ σε χρεώνει επιπλεόν. Αν η εταιρεία έχει σαν προεπιλογή το static (που δεν νομίζω) ρώτησε τους πως μπορεις να εχεις dynamic και αν εχει καποια extra χρεωση Απλες ερωτήσεις, ευκολες απαντήσεις. EDIT: (λόγω της εικονας ) Το προεπιλεγμένο ειναι dynamic
thelos257 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Επικοινωνησε με την εταιρεία και ρώτησε τους: -Ποια είναι η προεπιλογή για το απλό πακέτο Internet; Dynamic ή static ip; Το προεπιλεγμένο ειναι που ΔΕΝ σε χρεώνει επιπλεόν. Αν η εταιρεία έχει σαν προεπιλογή το static (που δεν νομίζω) ρώτησε τους πως μπορεις να εχεις dynamic και αν εχει καποια extra χρεωση Απλες ερωτήσεις, ευκολες απαντήσεις. EDIT: (λόγω της εικονας ) Το προεπιλεγμένο ειναι dynamic Λογικα και εγω πιστευω πως θα ειναι dynamic αφου εγινε η αιτηση εκει στο καταστασημα παρολο που ειπα στην κοπελλα εκει πως το θελω dynamic και η απαντηση που πειρα ηταν: Δεν τα ξερουμε εμεις αυτα θα πρεπει να μιλησετε με τους τεχνικους μας. Πραγμα που συμενει οτι θα ναι dynamic ή οχι ; Δεν πειρα ξεκαθαρη απαντηση.
Mika Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Αυτόματα παίρνεις dynamic ip απο τον παροχέα Πρέπει να αιτηθείς για να σου δώσουν στατική. Μην αγχώνεσαι. Το προεπιλεγμένο ειναι dynamic Δεν πειρα ξεκαθαρη απαντηση. φανταζομαι κανεις πλακα!
arc Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Πραγμα που συμενει οτι θα ναι dynamic ή οχι ; Δεν πειρα ξεκαθαρη απαντηση. ρε thelo έλεος. Σήκωσε το ρημάδι το τηλέφωνο, πάρε στο 2210 2210 (Δευ-Σαβ 08:00 - 24:00) και ρώτα
thelos257 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 φανταζομαι κανεις πλακα! Γιατι το λες αυτο οτι κανουμε πλακα ; ρε thelo έλεος. Σήκωσε το ρημάδι το τηλέφωνο, πάρε στο 2210 2210 (Δευ-Σαβ 08:00 - 24:00) και ρώτα Μενω στην Κυπρο αν το ειδες εκει που λεει τοποθεσια στο προφιλ μου οποτε αυριο θα τους τηλεφωνησω και θα τους ερωτησω. Εσυ δεν ειπες οτι θα ειναι dynamic το προεπιλεγμενο ;
Mika Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Γιατι το λες αυτο οτι κανουμε πλακα ; γιατι εχουν λυσει την απορια σου 3 ατομα και εσυ λες δεν εχεις παρει ξεκαθαρη απαντηση.
arc Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Μενω στην Κυπρο αν το ειδες εκει που λεει τοποθεσια στο προφιλ μου οποτε αυριο θα τους τηλεφωνησω και θα τους ερωτησω. Το τηλεφωνο που εγραψα νωρίτερα ειναι κυπριακό. Το γράφει στο site της εταιρείας. Εσυ δεν ειπες οτι θα ειναι dynamic το προεπιλεγμενο ; ναι και απαντησες Πραγμα που συμενει οτι θα ναι dynamic ή οχι ; Δεν πειρα ξεκαθαρη απαντηση.
NikosKallithea Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Αν θέλεις να δεις τι ip εχεις μπες εδώ http://whatismyipaddress.com/?gclid=CN314PfnlLsCFa3KtAody2gAyQ μετα κανε restart στον ρουτερ και ξαναμπες εδω http://whatismyipaddress.com/?gclid=CN314PfnlLsCFa3KtAody2gAyQ Αν και τις δυο φορές εχεις την ιδια ip τοτε εχεις static αν εχεις διαφορετικές τότε εχεις dynamic
poulinos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 ολοι οι παροχοι τουλαχιστον σε ελλαδα σου δινουν Dynamic ip απο default.αν θες static Το ζητας.static παιζει απο default μονο σε public ip's Με 8 αρια κτλ δικτυα η επαγγελματικα προγραμματα που καποιος την θελει.αλλιως dynamic. Αν θέλεις να δεις τι ip εχεις μπες εδώ http://whatismyipaddress.com/?gclid=CN314PfnlLsCFa3KtAody2gAyQ μετα κανε restart στον ρουτερ και ξαναμπες εδω http://whatismyipaddress.com/?gclid=CN314PfnlLsCFa3KtAody2gAyQ Αν και τις δυο φορές εχεις την ιδια ip τοτε εχεις static αν εχεις διαφορετικές τότε εχεις dynamic Προσεχε το αυτο.μια στις 1000 μπορει να μεινει η ιδια για διαφορους λογους.
thelos257 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 ολοι οι παροχοι τουλαχιστον σε ελλαδα σου δινουν Dynamic ip απο default.αν θες static Το ζητας.static παιζει απο default μονο σε public ip's Με 8 αρια κτλ δικτυα η επαγγελματικα προγραμματα που καποιος την θελει.αλλιως dynamic. Προσεχε το αυτο.μια στις 1000 μπορει να μεινει η ιδια για διαφορους λογους. @pouline τι ενοεις μια στις 1000 μπορει να μεινει ιδια για διαφορους λογους ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα