glyfadas7 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Γνωρίζει κανείς αν αγοράσουμε από το Google play κάποιας ευρωπαικής χώρας το νέο NEXUS 5, αν θα έχουμε προβλημα συμβατότητας με τα ελληνικά δίκτυα?θα λειτουργεί κανονικά ελλάδα? Αν το έχει κάνει κάποιος ή αν γνωρίζετε από κάποιον φίλο/η σας μοιραστείτε το. ευχαριστώ
glyfadas7 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 αυτό το 10% φοβάμαι...παρήγγειλα από Ισπανία και σήμερα ένας γνωστός γνωστού το πηρε από Γερμανία και είχε πρόβλημα....βέβαια δεν ξέρω αν το πήρε από το google play
glyfadas7 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 ήταν κλειδωμένο...αλλά όπως είπα δεν ξέρω αν το πήρε από GOOGLE PLAY STORE
nikomania-- Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Συνήθως όποιος πουλάει αναφέρει αν είναι κλειδωμένο ή όχι αλλά ακόμα και δεν το κάνει αυτό μπορείς να τον ρωτήσεις!
kosmasgr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Σίγουρα δε το πήρε απο google play store. Εγώ το πήρα απο το γερμανικό Playstore μέσω φίλου και δουλέυει και το 4g που δοκίμασα σε cosmote.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα