Raikkonen86 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά θέλω να αγοράσω μια οθόνη για gaming... Θέλω να έχει οπωσδήποτε 2 hdmi θύρες γιατί θα βάλω pc, ps3. Ανάλυση full hd φυσικά. Ηχεία δεν έχω πρόβλημα άμα δεν έχει γιατί θα βάλω δικά μου. Ίντσες νομίζω 27-28 είναι τέλεια...
Raikkonen86 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Ναι έχεις δίκιο υο ξέχασα... Μέχρι 400 ευρώ.
Millennium Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Κοίτα για καμμιά κορεατική 27'' από ebay κλπ.Με 2 hdmi δε θυμάμαι καμμία. 1
Fulgore1 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 http://www.insomnia.gr/topic/506292-%CE%BD%CE%B5%CE%BF%CF%83-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%83/ Πριν 2.5 εβδομαδες ειχες ανοιξει topic που ζηταγες 900ευρο Pc με Windows(αρα κουτι 800ευρο). 1ο σου σχολιο '' Έχω μια LG 21.5 ίντσες full hd...Όπως είπα όμως δεν θέλω οθόνη... '' 2ο σχολιο σε απαντηση συμφορουμιτη που σου πρότεινε το VisionStudio αντι του Πλαισιου '''ΛοΛ!!!! Τι έχει το ύφος μου????? Πέρα από την πλάκα τώρα ρίξε ιδέες και άσε το ύφος μου( το οποίο μια χαρά). '''' Φυσικα ποτέ δεν μαθαμε αν πηρες Pc ή οχι ..... Και τωρα Ναι έχεις δίκιο υο ξέχασα...Οθονη Μέχρι 400 ευρώ. Αφου θες οθονη με Hdmi παρε μια Lg με Ips panel και τελος http://www.skroutz.gr/c/43/othones-tft/f/5529_111200/25-%CE%AD%CF%89%CF%82-27-IPS-Panel.html?keyphrase=lg+27 μην το κουραζουμε .
Raikkonen86 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Τον υπολογιστή θα τον αγοράσω μόλις μαζέψω τα λεφτά( δεν μου λείπουν και πολλά) απλά ήθελα να τα έχω όλα έτοιμα και να μην ψάχνομαι τελευταία στιγμή όπως κάνουν οι περισσότεροι... Οθόνη θέλω καινούργια γιατί αυτή που έχω έχει μόνο μια θύρα vga και τπτ άλλο, και επειδή έχουν καεί κάποια πιξελ για τα οποία δεν έχω πλέον εγγύηση και επιπλέον θέλω να συνδέσω το ps3 σε μια full hd οθόνη γιατί η τηλεόραση που έχω είναι για το ανδρικό μόριο... Αυτα.
icenex Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Eφόσον έχεις δικά σου ηχεία δεν χρειάζεσαι 2 θύρες hdmi.Σου κάνει κ οθόνη με 1 θύρα hdmi και μια Dvi. Συνδέεις με dvi την οθόνη υπολογιστή και hdmi το ps3.Απλά το αναφέρω για να διευρίνεις τις επιλογές σου.Το hdmi χρησιμέυει αν έχει ηχεία η οθόνη αλλιως κάνει την ίδια δουλειά με το dvi.Με λίγα λόγια αξίζει να έχεις 2 hdmi μόνο αν σκοπέυεις να ακούς ήχο απο την οθόνη σε περίπτωση που έχει ενσωματωμένα ηχεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα