Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όντως πολύ είναι για τόσα λίγα δεδομένα :/ Δεν μας έδειξες όμως τι λέει το hdsentinel, έτρεξες το chkdsk? Σε ubuntu δοκίμασες; Με το Ο&Ο δοκίμασες;

Αν όντως έχει αρχίσει να παίρνει την κατηφόρα δεν είναι το θέμα οτι θα αργήσει αλλά μην μείνει στην μέση και ψοφήσει τελείως... Είναι πολλές 4 μέρες να δουλεύει ο δίσκος συνέχεια :/ Σαν εσωτερικό δοκίμασες να τον βάλεις σε πύργο και όχι σε USB θήκη μπας και έχει θέμα η θήκη σου;

Αν ξεκινήσει και δε σταματήσει δεν έχει θέμα. Έχω κ έχω πρόβλημα και εδω και δυο μέρες τραβαω αρχεία απο έναν εξωτερικό 500αρη. Πιο πριν δούλευε απλα ήξερα ότι έχει bad sectors κ στο ξαφνικό σταμάτησε να λειτουργεί τελείως και τον ψεύτοανεστησα με chkdsk /r

Δημοσ.

Μου έχει πεθάνει έτσι με συνεχή τρέξιμο ένας 2.5 και όχι σε 2 μέρες, μετά απο 12 ώρες περίπου σταμάτησε ο υπολογιστής να τον βλέπει.... Βέβαια πολύ περισσότεροι δεν είχαν κανένα θέμα, έτρεξαν ανέκτησαν, φορμαρίστηκαν και όλα jet. Πάντως 4 μέρες είναι πολύ... Δεν μου έχει τύχει τόσο αργή ανάκτηση... Άντε μια μέρα, 2 άμα είναι μεγάλος δίσκος και βάλεις deep search, διαφορετικά σε 5-10 ώρες έπρεπε να τον έχει σκανάρει.... Σε USB είναι πιο αργή πάντως, όταν τον συνδέσεις εσωτερικά μπορεί να πάει πιο γρήγορα.

Εσένα για το σκανάρισμα αργεί ή για την μεταφορά μετά το σκανάρισμα; Ποιο πρόγραμμα; Δοκίμασε όταν τελειώσεις με αυτό το O&O DiskRecovery και δες αμα είναι πιο γρήγορο (άμα είναι πιο αργό πες μου ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς να το αλλάξω χαχαχα).

Πάντως μετά το τράβηγμα των αρχείων επιβάλλεται ένα regenerator... Ότι είναι χαλασμένο να πάει εκτός και ότι είναι καλό να μείνει για partition.... Βέβαια άμα πάρει και αυτό άλλη μια μέρα.... 

Δημοσ.

Μου έχει πεθάνει έτσι με συνεχή τρέξιμο ένας 2.5 και όχι σε 2 μέρες, μετά απο 12 ώρες περίπου σταμάτησε ο υπολογιστής να τον βλέπει.... Βέβαια πολύ περισσότεροι δεν είχαν κανένα θέμα, έτρεξαν ανέκτησαν, φορμαρίστηκαν και όλα jet. Πάντως 4 μέρες είναι πολύ... Δεν μου έχει τύχει τόσο αργή ανάκτηση... Άντε μια μέρα, 2 άμα είναι μεγάλος δίσκος και βάλεις deep search, διαφορετικά σε 5-10 ώρες έπρεπε να τον έχει σκανάρει.... Σε USB είναι πιο αργή πάντως, όταν τον συνδέσεις εσωτερικά μπορεί να πάει πιο γρήγορα.

Εσένα για το σκανάρισμα αργεί ή για την μεταφορά μετά το σκανάρισμα; Ποιο πρόγραμμα; Δοκίμασε όταν τελειώσεις με αυτό το O&O DiskRecovery και δες αμα είναι πιο γρήγορο (άμα είναι πιο αργό πες μου ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς να το αλλάξω χαχαχα).

Πάντως μετά το τράβηγμα των αρχείων επιβάλλεται ένα regenerator... Ότι είναι χαλασμένο να πάει εκτός και ότι είναι καλό να μείνει για partition.... Βέβαια άμα πάρει και αυτό άλλη μια μέρα.... 

ποιο regenerator προτείνεις...; προσπαθω να σωσω εναν seagate,,,

Δημοσ.

To Regenerator 2011 τρέχω εγώ (άμα το τρέξεις δεν χάνεις δεδομένα, κάνει refresh), υπάρχει και το HDAT (και αυτό έχει νομίζω επιλογή για refresh) αλλά σε πολλούς δίσκους μου έκανε νερά και το έκοψα.... Μέσα απο λειτουργικό μετά το Sentinel σε reinitialize surface area (αυτό τα σβήνει όλα, δεν μένει τίποτα) αλλά δεν νομίζω να κάνει την ίδια ακριβώς δουλειά με το regenerator... Αυτό απλά βγάζει τις προβληματικές περιοχές για να τις δεις και να τις κόψεις αμα είναι μετά στο partition. 

Seagate ε; Θέλει πέρασμα πάντως regenerator μετά που θα πάρεις τα αρχεία σου και στην συνέχεια σύνδεση ως δεύτερος σκληρός και τρέξιμο read test απο sentinel, άμα βγει ολοπράσινος έχει καλώς, κάνεις partition όλον τον δίσκο και τέλος. Άμα έχει κοκκινάδια όμως πρέπει να φτιάξεις partition που να μην περιέχουν εκείνα τα κόκκινα σημεία; (Γενικά άνοιξε ένα άλλο θέμα σε αυτήν την περίπτωση με γιατί θα έχει ζουμί η υπόθεση μετά και θα εκτροχιαστεί το θέμα εδώ :P ).

Δημοσ.

γεια και παλι! εσωσα τα αρχεια που ηθελα εστω! και τωρα παταω f11 να μπει recovery και μου φορτωνει τα windows βγαζει μια οθονη μπλε με το ποντικι σταματα εκει! μετα δεν κανει τιποτα! τι λετε να κανω? να περιμενω καμια ωρα μηπως ξεκολησει?

3abm.jpg

να και τι μου γραφει η μπλε οθονη οtαν κανω κανονικο staart up

Δημοσ.

Εχεις φτιαξει recovery disks ή δισκο αποκαταστης?Πρεπει να κανεις boot απο το cd μαλλον πας για καινουργιο σκληρο δισκο για αυτο στα κανει αυτα

Δημοσ.

αν βαλω cd των windows και πατησω επιδιορθοση υπαρχει περιπτωση να ανοιξει?

η θελει φορματ απο την αρχη delete ολα τα partions ? τι λετε να κανω ? απλα αν βαλω μετα windows απο cd με φορματ θα αναγκαστω να μην βαλω τα γνησια και θα πρεπει να βαζω drivers και τετοια . ενω το revovery θα τα εκανε ολα αυτο!  η υγεια του σκληρου θα φτειαξει αν κανω φορματ?

ξερετε τι το pc τον τελευταιο καιρο σερνόταν λιγο! και τις προαλες του εβγλα τo avg  antivirus και απενεργοπηησα το firewal γιατι ηθελα να κανω unlock kai rout ενα κινητο android που ειχα! και χρησιμοποιησα το cmd λετε να φταίει αυτο που χαλασε η ηταν καιρος του?

αξιζει να του βαλω ssd η ειναι παλιο λαπτοπ?

Εχεις φτιαξει recovery disks ή δισκο αποκαταστης?Πρεπει να κανεις boot απο το cd μαλλον πας για καινουργιο σκληρο δισκο για αυτο στα κανει αυτα

οχι δεν εχω φτιάξει .... :(

Δημοσ.

Φιλε μου αν ειχες recovery disks θα εκανες boot απο εκει και ολα καλα ! Την πατησες και εσυ οπως και εγω και με ιδιο μηχανημα κιολας
Χαλασε σκληρος δεν ειχα recovery disks , πηρα καινουργιο σκληρο περασα καινουργια windows,drivers Κλπ και πλεον πετάει .
Αν εχεις φτιαξει recovery disks και δισκο αποκαταστασης κανεις boot απο εκει σου ξαναπερναει τα windows και ολα κομπλε. Με το F11 προσπαθει να μπει στο Recovery Partition της HP (D:/) αλλα δεν μπορει γιατι μαλλον ο σκληρος το ειπε το ποιημα .
Εισαι τυχερος που πηρες τα αρχεια!
Επίσης με αλλαγη σκληρου με καινουργιο αν δεν εχεις τα recovery disks δεν μπορεις να περασεις τα windows τα προεγκατεστημενα που ειχε το μηχανημα σου , οποτε βαζεις αλλα

Υ.Γ Καλα τι παιζει ειναι η περιοδος των DV6? Πριν μια βδομαδα επαθα το ιδιο και δεν ειχα φτιαξει recovery disks ..

Εγω δεν εβαλα SSD :(

Ποιον DV6 εχεις?

Δημοσ.

εχω dv6-1310sv kai δεν εχω κανει recovery disk γμτ :(

παμε για φορματ δηλαδη ! να σε ρωτησω μετα ολα τα drivers τα βρηκες απο το σιτε της hp και ολα οκ? 

τι σκληρο του εβαλες γιατι εμενα πριν ειχε μεσα ενα 7200rpm . λες σιγουρα θελω αλλο σκληρο?

Δημοσ.

χαχαχα ιδιο laptop φιλε
dv6 1310sv το οποιο το ειχα παρει με φοιτητική επιδότηση , Φοβερό μηχανημα το εχω 4.5 χρονια ΣΚΥΛΙ! τωρα πριν μια βδομαδα μας αφησε ο δισκος αλλα με καινουργιο δισκο παλι πεταει!

Eμενα ειχε μεσα εναν hitachi travelstar 320gb 7200rpm SATA II . Του εβαλα εναν WD Scorpio black 500gb 7200rpm SATA III
Αν ηξερα οτι υπήρχε tray το οποιο αντικαταστει το DVD ROM με σκληρο δισκο θα εβαζα εναν SSD 64gb μεσα θα εβγαζα το DVD Rom και θα εβαζα εναν 320gb HDD .
Ολα τα drivers απο την HP ναι !
Μπορω να πω οτι ο υπολογιστης πλεον παει πιο γρηγορα και απο οτι ηταν καινουργιος(μεχρι να ερθει ο σκληρος καθησα και τον ελυσα ολοκληρο τον καθαρισα ,αλλαξα thermal paste στα chips Κλπ κλπ)

Αν για την χρηση που το θες δεν σου κανει το laptop πλεον, βαλε εναν φτηνο HDD να το κρατήσεις μεχρι να παρεις κατι καλυτερο.
Οριστε και τα δικα μου θεματα που ανοιξα προσφατα στο Insomnia σχετικα με το προβλημα μου
http://www.insomnia.gr/topic/507290-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AE-%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%8D-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B1-windows/

http://www.insomnia.gr/topic/507434-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE-hdd-%CF%84%CE%B9-sata/

Δημοσ.

Καλημέρα.

Τον δίσκο άμα θες να δοκιμάσεις πέρασε τον με ένα regenerator (είναι και μέσα στο hirens boot cd 9.4 αν θυμάμαι καλά) και μετά ξαναδοκίμασε.

Μετά αμα δεν γίνει τίποτα έτσι σβήσε τα partition system - G για να μείνει μόνο το recovery και δοκίμασε ξανά. Άμα δεν θέλει πάλι τότε μπες απο Mini WinXP που είναι και αυτό στο hirens boot cd και κάνε το partition recovery Active (Δεξί κλίκ set as active απο το Disk managment). Άμα δεν το δει πάλι μπορεί αν έχει ζημιά.

Όπως σου είπε ο winner απο πάνω η καλύτερη λύση είναι να βάλεις το λειτουργικό με cd γιατί αποφεύγεις την σαβούρα που εγκαθιστά μέσα η HP αλλά εσύ αποφασίζεις.

Όπως και να έχει πάντως έτσι όπως τον έχεις σαν εξωτερικό στην usb τρέξε του ένα surface test (με HDtune είτε με HDsentinel αφού πρώτα σιγουρευτείς άλλη μια φορά οτι τα έχεις πάρει όλα απο μέσα) και ανέβασε μας εδώ την εικόνα που θα βγάλει στο τέλος να δούμε άμα σηκώνει λειτουργικό ο δίσκος, γιατί αλλιώς όντως πας σε άλλον δίσκο... SSD σηκώνει ναι, Sata είναι όπως και να έχει...

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ ολους παιδιά !!

Κάτι αν πάω σε αλλαγή σκληρών μάλλον θα βάλω αυτον που έβαλε ο the winner η λέτε να πάω σε hybrid HDD 500gb που να έχει 8gb μέσα ssd . νομίζω η Seagate ,τους βγάζει θα χωράνε στα 8gb τα αρχεία των windows ;

Και τέλος υπάρχει καμια περιπτωση με τον serial number των windows 7 που φοράει το μηχάνημα να περάσω windows 7 χωρίς να τα αγοράσω γνήσια;;

Λέτε να κατεβασω αυτά εδώ http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-windows_install/windows-7-home-premium-64bit-iso-download/709dcc12-d120-435d-91cd-52e1dd0f4c24.

Θα είναι ελληνικά και αν δεν είναι γίνετε να τα κάνω ;

Δημοσ.

Παρε την HP ενα τηλεφωνο και πες τους τι εγινε, εγω δεν ειχα ουτε το serial number των windows που εχει απ κατω ουτε recovery disks και δεν μπορουσαν να με εξυπηρετήσουν . Πες τους οτι δεν εχεις recovery disks αλλα εχεις το serial number των windows...
ΝΟΜΙΖΩ αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι αν βαλεις το λειτουργικο που ειχες πριν δηλαδη Windows 7 Home Premium Ελληνικα x64 το serial number θα μπει κανονικα ..
Τα Home Premium δεν γινονται ελληνικα ,πρεπει να κατεβασεις ελληνικα αλλωστε το serial number που εχεις ειναι για Ελληνικα.
Εγω εβαλα Ultimate τα οποια γινονται Ελληνικα.

Δημοσ.

Πήρα τηλ την infoquest που είναι επισημο service της hp και τους είπα τα serial number και product number και μου ειπαν οτι θα εποικινωνισουν με την HP ,για να δουν αν υπάρχει recovery να μου στείλουν και θα μου πουν και ποσο θα κοστίζει!

Δημοσ.

χαχαχα και εμενα το ιδιο μου ειχαν πει οτι πρεπει να αγορασω τα recovery disks και τους ειπα οχι ευχαριστώ ..
Αν σου πουν τιμή ,γραψτο εδω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...