kavroulis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 λοιπον εχει 83% υγεια αν παω με το minitools partition και πατησω αντιγραφη σε ενα μεγαλο εξωτερικο σκληρο θα μπορω να δω τα αρχεια μου μετα? γιατι αυτην την στιγμη δεν τα βλεπω καπου
nikos903 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δίκιο έχεις Είναι δείγμα η εικόνα Όπως και να έχει, το πρόγραμμα είναι στο δεξί κλικ στο Ο Υπολογιστής μου αλλιώς πήγαινε απο τον πίνακα ελέγχου στα εργαλεία συστήματος και θα το βρεις, διαχείριση δίσκων λέγεται (Disk managment άμα έχεις αγγλικά). Με το HDsentinel δεν χάνεις αρχεία όχι. Αρκεί βέβαια μην γράψεις μέσα στον δίσκο. Ανέβασε την πρώτη εικόνα που σου πετάει αμα μπορείς.
kavroulis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δοκιμασε κανενα πρόγραμμα ανακτησης αρχείων οπως : Ontrack EasyRecovery, Recuva ,EaseUS Data Recovery αν παω με το minitools partition και πατησω αντιγραφη σε ενα μεγαλο εξωτερικο σκληρο θα μπορω να δω τα αρχεια μου μετα? γιατι αυτην την στιγμη δεν τα βλεπω καπου
nikos903 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Μην πειράξεις τα partitions. Άμα "την έχει δει" ο δίσκος χτύπα recovery με τα προγράμματα που σου είπε ο winner. Μετά κάνεις τα υπόλοιπα. Γενικά δηλαδή, άμα δεν πάρεις τα αρχεία σου, don't touch
kavroulis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Μην πειράξεις τα partitions. Άμα "την έχει δει" ο δίσκος χτύπα recovery με τα προγράμματα που σου είπε ο winner. Μετά κάνεις τα υπόλοιπα. Γενικά δηλαδή, άμα δεν πάρεις τα αρχεία σου, don't touch στο προγραμμα που μου ειπε ο winner το easeus data μου εμφανιζει τον σκληρο μου οτι ειναι γεματος. να πατησω ολα του τα αρχεια σε αλλον μεγαλο εξωτερικο σκληρο? θα μου εμφανιζοναι μετα ομως?
nikos903 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Ναι, πάρε τα αρχεία με το πρόγραμμα ανάκτησης σε έναν άλλον σκληρό. Μετά σιγουρέψου οτι δεν λείπει κάτι και βλέπουμε. Στον άλλον θα τα βλέπει ναι. Θα δεις οταν τελειώσει η ανάκτηση.
kavroulis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Ναι, πάρε τα αρχεία με το πρόγραμμα ανάκτησης σε έναν άλλον σκληρό. Μετά σιγουρέψου οτι δεν λείπει κάτι και βλέπουμε. Στον άλλον θα τα βλέπει ναι. Θα δεις οταν τελειώσει η ανάκτηση. λοιπον αργει παρα πολυ το προγραμμα που σου ειπα πριν και κατεβαζω τωρα το πρωτο που μου ειπε ο winner. αμα κανω recovery δηλαδη ψοπυ στον αλλο σκληρο και τα περασω ολα θα σβηστουν απο τον δικο μου ή αλλο το ενα αλλο το αλλο?
nikos903 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Όλα τα προγράμματα αργούν... Έτσι δουλεύει η ανάκτηση... Θέλει γύρω στις 2-3 ώρες για να σκανάρει όλον τον δίσκο... Με το recovery δεν σβήνεται τίποτα απο τον αρχικό δίσκο, δεν τον πειράζει αυτόν. Απλά τα αντιγράφει στον άλλον. Άμα θες δοκίμασε και το O&O DiskRecovery αλλά απο ώρα όλα πάνω κάτω την ίδια θα κάνουν... 1
kavroulis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 τωρα ξεκινησα το recovery Με το easeus και οταν τελειωσει βλεπουμε! ευχαριστω παρα πολυ ειναι λογικο να γραφει οτι θελει 83 ωρες? τωρα πηγε στις 120
nikos903 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Easus, δεν το έχω δοκιμάσει δυστυχώς να σου πω αμα είναι σωστό στον χρόνο που λέει... Αν και δύσκολο το βλέπω... To Ο&Ο για δες μια πόσο σου λέει άμα μπορείς. Άμα θες δοκίμασε να τρέξεις ένα chkdsk στον G (δεξί κλίκ στον δίσκο, ιδιότητες, εργαλεία και πάτα έλεγχο σφαλμάτων και με τα 2 τικ τικαρισμένα) μπας και πάρει μπρος αλλά η πιο σίγουρη λύση είναι με πρόγραμμα recovery. Υ.Γ Για δες στο HDsentinel, η υγεία του δίσκου είναι σταθερή; Κάνε και Paste εδώ το κείμενο που σου γράφει κάτω απο την υγεία και την επίδοση.
kavroulis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 μηπως να βαλω live cd linux και να το κανω ετσι αν ειναι να μην κολαει το PC και μηπως γινει πιο γρηγορα?
nikos903 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις αλλά μάλλον τα ίδια θα βλέπεις και εκεί...
kavroulis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 λοιπον πρωσπαθω με αλλο προγραμμα και θελει λεει 4-5 μερες ειναι λογικο για να αντιγραψω 150 γβ. μεσα σε μια ωρα εχει αντιγραψει 350 μβ κατι δεν παει καλα νομιζω
The_Winner Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Επειδη πρόσφατα σε DV6 με αφησε ο Σκληρός δισκος οτι και αν δοκιμασα τα αρχεια δεν τα βρηκε ποτε και γενικα ο δισκος ηταν νεκρος..Μακαρι και εμενα να εβγαζε τοσες μερες για αντιγραφη αρχειων , τουλαχιστων θα σωθουν...
nikos903 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Όντως πολύ είναι για τόσα λίγα δεδομένα :/ Δεν μας έδειξες όμως τι λέει το hdsentinel, έτρεξες το chkdsk? Σε ubuntu δοκίμασες; Με το Ο&Ο δοκίμασες; Αν όντως έχει αρχίσει να παίρνει την κατηφόρα δεν είναι το θέμα οτι θα αργήσει αλλά μην μείνει στην μέση και ψοφήσει τελείως... Είναι πολλές 4 μέρες να δουλεύει ο δίσκος συνέχεια :/ Σαν εσωτερικό δοκίμασες να τον βάλεις σε πύργο και όχι σε USB θήκη μπας και έχει θέμα η θήκη σου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα