kavroulis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Γεια σας! Ο υπολογιστής που ανέφεραν στο θέμα ανοίγει και μου λέει να τον βάλω σε κανονική εκκίνηση και επιδιόρθωση. Στην κανονική εκκίνηση δεν κανει τίποτα απλως με ξανά βγάζει σε αυτές τισ επιλογές και στην επιδιόρθωση βγάζει μια οθόνη που δεν μπορείς να κανείς τίποτα. Καθώς φορτώνουν όλα αυτά πετάει στιγμιαία και μια μπλε οθονη . επίσης δεν μπαίνει καθόλου σε ασφαλή λειτουργια. Τι μπορω να κάνω; τα αρχεία θα χαθούν; ευχαριστω
nikos903 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα. Ποια κάρτα γραφικών έχει το λάπτοπ σου; Θυμάσαι; Τα αρχεία σου θα τα πάρεις είτε βγάζοντας τον δίσκο απο το λάπτοπ και βάζοντάς τον σε άλλον σταθερό υπολογιστή σαν δεύτερο είτε βάζοντάς τον σε θήκη USB και τα μαζεύεις πάλι απο άλλο PC. Διαφορετικά μόνο άμα βάλεις κανένα LiveCD με καμία διανομή Ubuntu πχ και να δοκιμάσεις άμα πάρει μπρος. Υ.Γ Πάτα F8 για να σου βγάλει τις επιλογές εκκίνησης και πάτα στο τέλος τέλος που λέει απενεργοποίηση αυτόματης επανεκκίνησης (ή κάτι τέτοιο...) και πες μας αμα μπορείς τι γράφει η μπλε οθόνη μετά.
kavroulis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Έχω μια ati amd κάρτα γραφικών. Λέω να βάλω το σκληρό σε μια θήκη να περάσω τα αρχεία μου καπου αλλου και να του κάνω επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις! Ξέρεις πως μπορώ να του κάνω recovery απο τα BIOS ?
nikos903 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 ATI, ωραία. Αφού θα βάλεις σε άλλον υπολογιστή τον δίσκο πέρνα και το HDsentinel εκεί να δεις τι υγεία σου βγάζει για τον δίσκο. Μετά (αφού έχεις σώσει όλα τα αρχεία σου) ξεκίνα τον υπολογιστή και πάτα Alt + F10 μπας και μπει σε recovery. Ή με το F11.
kavroulis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Έβαλα τον σκληρό σε άλλο λάπτοπ και δεν μου εμφανίζει τα αρχεία! Μονο ενα φάκελο ρεκοβερι και άλλον Ένα σύστεμ
The_Winner Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Ποιον DV6 εχεις? Πρεπει να εχουμε το ιδιο μηχανημα . DV6 -1310SV καρτα γραφικων και εγω ΑΤΙ.Εβγαλες τον δισκο και τον εβαλες σε αλλο μηχανημα σαν κυριο δισκο και δουλεψε? Ανοιξαν windows?αρα δεν ειναι θεμα δισκου...
nikos903 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 System είναι ο δίσκος λογικά, εκεί βρες τον φάκελο Users και έχει μέσα τον χρήστη σου, εκεί είναι όλα τα αρχεία σου. 1
kavroulis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 System είναι ο δίσκος λογικά, εκεί βρες τον φάκελο Users και έχει μέσα τον χρήστη σου, εκεί είναι όλα τα αρχεία σου. δεν νομιζω γιατι μου πεταει το usb το system που ειναι 165Mb και το recovery 12gb.μηπως ειναι κρυμμενα αρχεια? ή εχουν χαθει? μου εμανισε μολις τωρα και ενα τοπικο δισκο G που λογικα αθτος ειναι αλλα δεν τον ανοιγει
The_Winner Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Ενα ενα! Πως εχεις συνδεσει τον δισκο στο αλλο pc? Αν τον εχεις συνδεσει εξωτερικα θα επρεπε να σου βγαζει 3 δισκους
nikos903 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 δεν νομιζω γιατι μου πεταει το usb το system που ειναι 165Mb και το recovery 12gb.μηπως ειναι κρυμμενα αρχεια? ή εχουν χαθει? μου εμανισε μολις τωρα και ενα τοπικο δισκο G που λογικα αθτος ειναι αλλα δεν τον ανοιγει Πήγαινε στην διαχείριση δίσκων, πάρε ένα Print screen και ανέβασε το να δούμε. 1
kavroulis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 παιζει να φταίει η θηκη του σκληρου?
nikos903 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Η διαχείριση δίσκων είναι αυτό: Link Ανέβασε μια εικόνα σαν και αυτήν δηλαδή. Βάλε μια και το HDsentinel να δεις τι λέει για τον δίσκο άμα μπορείς.
kavroulis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Τα αρχεια σου ειναι στον G: Δισκο.... ναι το θεμα μου ειναι πως θα τον ανοιξω αυτον τον δισκο να τα παρω! Η διαχείριση δίσκων είναι αυτό: Link Ανέβασε μια εικόνα σαν και αυτήν δηλαδή. Βάλε μια και το HDsentinel να δεις τι λέει για τον δίσκο άμα μπορείς. χιλια συγνωμη η εικονα σου ειναι πολυ μικρη και δεν καταλαβαινω που εχεις μπει! αυτο με το HDsentinel πως θα το κανω? εννοειται πως δεν θα χασω κατι ε?
The_Winner Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δοκιμασε κανενα πρόγραμμα ανακτησης αρχείων οπως : Ontrack EasyRecovery, Recuva ,EaseUS Data Recovery
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα