Kildeth Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Μήπως γνωρίζετε κάποιο πρόγραμμα, το οποίο να μπορεί να ψάξει ένα φάκελο με φωτογραφίες και να ξεχωρίσει αυτές που έχουν μια ελάχιστη ανάλυση που θα θέσω εγώ, και να μπορέσω να τις μεταφέρω αυτές σε ένα άλλο φάκελο. Το πρόβλημα μου είναι ότι έχω μερικούς φακέλους με χιλιάδες φωτός, και θέλω να μαζέψω όσες έχουν τουλάχιστον ανάλυση 1080p για να τις χρησιμοποιήσω ως wallpapers. Yπάρχει software που να έχει τέτοια λειτουργία;
SOADNICK Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Με ένα πρόχειρο googlαρισμα http://www.addictivetips.com/windows-tips/sort-image-collection-by-resolution-using-dimensions-2-folders/
micos000 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δεν είναι κάτι δύσκολο. Άνοιξε τον φάκελο με τις φωτογραφίες, επέλεξε να στις δείχνει με λεπτομέριες και κάνε δεξί κλικΕκί που λέει Όνομα. Επέλεξε το Διαστάσεις και θα σου εμφανίσει μια στήλη με τις διαστάσεις των φωτογραφιών. Πάτα στο Διαστάσεις για να στις σορτάρει ανάλογε με την διάσταση της φωτογραφίες και μετέφερε τες ανάλογα με την διάσταση στον φάκελο που θέλεις. Αυτό είναι για να το κάνεις χειροκίνητα. Αν θέλεις αυτοματισμούς δες αυτό που λέει ο soadnick
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα