Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

δυστυχώς μετά από 7-8 χρόνια καθημερινής και ανελέητης χρήσης το αγαπημένο μου Microsoft Habu άρχισε να κάνει νερά. Εκτός του ότι έχει πλέον φύγει σχεδόν όλη η ματ επίστρωση που είχε στα πλήκτρα, έχει αρχίσει να κάνει διπλό κλικ αντί για μονό. Το άνοιξα, σιχάθηκα τον εαυτό μου με αυτά που βρήκα μέσα, πείραξα λίγο με ένα κατσαβίδι το αριστερό πλήκτρο όπως διάβασα στο Internet και επανήλθε κάπως. Δυστυχώς όμως από αυτά που διάβασα θα το ξαναπάθει σχεδόν σίγουρα, καθώς είναι γνωστό πρόβλημα.

Οπότε από τη μία χρειάζομαι ποντίκι, από την άλλη δεν το βιάζομαι και μπορώ να περιμένω όσο κρατάει ακόμη αυτό. Θα ήθελα τη γνώμη σας και ένα μπούσουλα, γιατί δεν έχω ιδέα τι κυκλοφορεί από ποντίκια. Από το Habu είμαι πολύ ευχαριστημένος και από το σχήμα της παλάμης και από την τοποθέτηση των πλαϊνών πλήκτρων. Εκτός από το Habu έχω και ένα Deathadder Left Hand για έναν άλλο υπολογιστή, αφού πρακτικά είναι σχεδόν το ίδιο ποντίκι και μου κάνει γάντι.

Από το ποντίκι το μόνο που θα ήθελα σαν έξτρα είναι τα δύο πλαϊνά πλήκτρα, οτιδήποτε άλλο ευπρόσδεκτο, αλλά όχι απαραίτητο. Επίσης όμως είπα, το σχήμα του Habu είναι ιδανικό για το χέρι μου, δε θα ήθελα κάτι πολύ πιο φουσκωμένο. Από μία σύντομη ματιά που έριξα καλοβλέπω το Deathadder 2013 που έχει και καλύτερο αισθητήρα. Βέβαια, επειδή όπως είπα δεν έχω ιδέα τι άλλο παίζει και απλώς ψάχνω ονόματα που ξέρω, οποιαδήποτε πρόταση είναι δεκτή.

Δεν έχω κάποιο ταβάνι στην τιμή, από τη στιγμή που δε βιάζομαι και μπορώ να περιμένω έτσι ώστε να συγκεντρώσω μεγαλύτερο ποσό. Θα προτιμούσα όμως αν προτείνατε κάτι εξαιρετικά ακριβό να είναι και δικαιολογημένο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

κάτι σε logitech σαν το g400s ? 

Ωραία πρόταση, φαίνεται χαριτωμένο. Τα πλαϊνά πλήκτρα είναι στη σωστή θέση και όχι πολύ πίσω, δεν είναι φουσκωμένο και έχει και κουμπιά για αλλαγή DPI on the fly που με έχουν βολέψει πολύ στα παιχνίδια. Με αισθητήρα 4Κ είναι και δυνατότερο από ότι έχω. Το έχεις δοκιμάσει το συγκεκριμένο; Θα το έχω σίγουρα υπόψιν μου πάντως.

Δημοσ.

Πολλοί μισούν τη Razer αλλά εμένα (ακόμα) δεν μου έχει δώσει το δικαίωμα.Με το deathadder έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος σε όλους τους τομείς.

Καθαρίζεται εύκολα,είναι πολύ ελαφρύ,εργονομικότατο και το λογισμικό κομπλέ.

Δημοσ.

Πολλοί μισούν τη Razer αλλά εμένα (ακόμα) δεν μου έχει δώσει το δικαίωμα.Με το deathadder έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος σε όλους τους τομείς.

Καθαρίζεται εύκολα,είναι πολύ ελαφρύ,εργονομικότατο και το λογισμικό κομπλέ.

Εμενα μου εδωσε αρκετα δικαιωματα ως τωρα και αν και το δικο μου Deathadder αποδειχτηκε "σκυλος" (για τα δεδομενα της Razer) επειτα απο 3 χρονια αρχισε να μου κανει νερα με το σκατενιο διπλο κλικ. Ειναι ομως πραγματι εργονομικοτατο, με σωστο βαρος (αν και θα ηθελα να ειναι λιγο ποιο βαρυ) και με αψογο αισθητηρα που δινει ακριβεις κινησεις χωρις επιταχυνση και μαλακιες. 

ΑΛΛΑ, δεν θα προτεινω Razer σε κανεναν απο εδω και περα. Εχω περασει απο αρκετα προιοντα τους και το μεσο ορο της ποιοτητας τους απο την μεχρι τωρα εμπειρια μου ειναι κατω του μετριου. Δυστυχως ετσι ειναι. Συμπεριελαβε και μια κακιστη εγγυηση και οχι και τοσο καλη after sales υποστηριξη και ερχεται και δενει κομπο. 

Για εμενα κοιτας οτιδηποτε απο Logitech, Roccat, Corsair, Coolermaster αν θες κατι με ποιοτητα για αντοχη στο χρονο και σωστη after sales υποστηριξη μαζι με μεγαλη εγγυηση. 

Οι προσωπικες μου προτασεις: 

http://www.skroutz.gr/s/3495085/Logitech-G400S.html

http://www.skroutz.gr/s/2579240/Roccat-Kone-XTD.html?from=autocomplete&keyphrase=roccat+kone+xtd

http://www.skroutz.gr/s/3037188/Corsair-Vengeance-M65.html

Και κατι καλο αν εισαι σε μικρο budget 

http://www.skroutz.gr/s/399885/CmStorm-Xornet.html?keyphrase=cm+storm+xornet

• Like 1
Δημοσ.

Έχω το roccat kone pure ..γενικά η roccat έχει σκυλιά ποντίκια και keyboards..θα σου έλεγα να πας ανεπιφύλακτα στο ροκκατ.... +1 στο ροκκατ απο μένα και καλή επιλογή είνια και το g400s

Δημοσ.

Έχω το roccat kone pure ..γενικά η roccat έχει σκυλιά ποντίκια και keyboards..θα σου έλεγα να πας ανεπιφύλακτα στο ροκκατ.... +1 στο ροκκατ απο μένα και καλή επιλογή είνια και το g400s

To roccat ειναι στα ιδια επιπεδα με το razer deathadder...Εφοσον ομως εχεις το deathadder δεν υπαρχει κανενας λογος να παρεις αλλο!

Δημοσ.

Καλημέρα,

To roccat ειναι στα ιδια επιπεδα με το razer deathadder...Εφοσον ομως εχεις το deathadder δεν υπαρχει κανενας λογος να παρεις αλλο!

το Deathadder Left Hand που έχω ήδη, χρησιμοποιείται στο δεύτερο υπολογιστή, οπότε χρειάζομαι ποντίκι. Εκτός και αν εννοείς να πάρω το ίδιο, αφού το γνωρίζω και είμαι ευχαριστημένος. Είναι μια σοβαρή σκέψη και προς τα εκεί κλίνω, απλώς είπα να ρωτήσω μήπως υπάρχει κάτι άλλο αξιόλογο που ίσως να αξίζει περισσότερο.

Το ποντίκι που χρησιμοποιείται? Παίζεις games?

Κατά κόρον, για αυτό και κοιτώ τέτοια ποντίκια. Ειδικά στα FPS που μου αρέσουν πολύ, η διαφορά με ένα απλό ποντίκι είναι αισθητή.

Εμενα μου εδωσε αρκετα δικαιωματα ως τωρα και αν και το δικο μου Deathadder αποδειχτηκε "σκυλος" (για τα δεδομενα της Razer) επειτα απο 3 χρονια αρχισε να μου κανει νερα με το σκατενιο διπλο κλικ. Ειναι ομως πραγματι εργονομικοτατο, με σωστο βαρος (αν και θα ηθελα να ειναι λιγο ποιο βαρυ) και με αψογο αισθητηρα που δινει ακριβεις κινησεις χωρις επιταχυνση και μαλακιες. 

ΑΛΛΑ, δεν θα προτεινω Razer σε κανεναν απο εδω και περα. Εχω περασει απο αρκετα προιοντα τους και το μεσο ορο της ποιοτητας τους απο την μεχρι τωρα εμπειρια μου ειναι κατω του μετριου. Δυστυχως ετσι ειναι. Συμπεριελαβε και μια κακιστη εγγυηση και οχι και τοσο καλη after sales υποστηριξη και ερχεται και δενει κομπο. 

Για εμενα κοιτας οτιδηποτε απο Logitech, Roccat, Corsair, Coolermaster αν θες κατι με ποιοτητα για αντοχη στο χρονο και σωστη after sales υποστηριξη μαζι με μεγαλη εγγυηση. 

Οι προσωπικες μου προτασεις: 

http://www.skroutz.gr/s/3495085/Logitech-G400S.html

http://www.skroutz.gr/s/2579240/Roccat-Kone-XTD.html?from=autocomplete&keyphrase=roccat+kone+xtd

http://www.skroutz.gr/s/3037188/Corsair-Vengeance-M65.html

Και κατι καλο αν εισαι σε μικρο budget 

http://www.skroutz.gr/s/399885/CmStorm-Xornet.html?keyphrase=cm+storm+xornet

Φίλε μου καταρχάς σε ευχαριστώ πολύ για τον κόπο. Όσον αφορά την ποιότητα υλικών της Razer, δεν μπορώ να το κρίνω καθώς δεν είχα ποτέ ποντίκι αυτής της κατηγορίας από άλλη μάρκα για να κάνω σύγκριση (και το Habu ουσιαστικά Razer είναι). Πάντως το να χαλάσει το μονό κλικ μετά από 7 χρόνια μπορώ να το βάλω στις φυσιολογικές φθορές. Εκεί που ίσως να συμφωνήσω μαζί είναι όσον αφορά τη ματ επίστρωση η οποία άρχισε να φεύγει σχετικά νωρίς.

Τώρα, για τα ποντίκια που μου πρότεινες, το G400s όπως είπα και πιο πάνω, το έχω υπόψιν μου και θα προσπαθήσω να το δω κάπου από κοντά, καθώς είναι ενδιαφέρουσα πρόσταση. Tη Roccat ομολογώ πως δεν την ήξερα σαν εταιρία, αλλά αυτό δε σημαίνει κάτι, θα το ελέγξω. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι τα πλαϊνά κουμπιά φαίνονται να είναι τοποθετημένα λίγο προς τα πίσω, κάτι άβολο για μένα. Όσο για το Corsair, φαίνεται πολύ ιδιαίτερο ποντίκι, είναι σα να του λείπει κομμάτι. Το έχεις δοκιμάσει;

Όπως είπα και πιο πάνω, δε με νοιάζει να δώσω πολλά, αρκεί να αξίζει τον κόπο.

ΥΓ. Συγγνωμή αν φαίνεται ότι είμαι λίγο ψείρας, αλλά για μένα το ποντίκι είναι σαν την γκόμενα. Εκτός του ότι έρχομαι σε καθημερινή επαφή μαζί του, σκοπεύω να το κρατήσω για χρόνια και επομένως θα ξενέρωνα πολύ αν τελικά έδινα κόπο και χρήμα σε κάτι που δε μου ταιριάζει.

Δημοσ.

Κατά κόρον, για αυτό και κοιτώ τέτοια ποντίκια. Ειδικά στα FPS που μου αρέσουν πολύ, η διαφορά με ένα απλό ποντίκι είναι αισθητή.

Εγώ αν έπαιζα μόνο FPS θα έπαιρνα G700 με κλειστά μάτια.

Δημοσ.

Φιλε Badboy η Roccat ειναι εξαιρετικη εταιρια και μπορεις να την εμπιστευτεις ανετα σε οτι αφορα την ποιοτητα των προιοντων της. Επισης το ποντικι που σου προτεινω γενικα μαζευει τις υψηλοτερες βαθμολογιες απο review sites καθως και η αποψη οσων το εχουν ειναι μαλλον κατι παραπανω απο ενθαρυντικη. Οποτε αν αποφασισεις να πας σε αυτο χαμενος δεν θα βγεις σιγουρα. Τωρα για τα πληκτρα που φαινονται να ειναι πολυ πισω ισως και να ειναι λιγο πλανη γιατι το σχεδιο του ποντικιου μπορει να οριζει τον αντιχειρα σου σε εκεινο ακριβως το σημειο.  

Το M65 ειναι φτιαγμενο καθαρα για FPS παιχνιδια (οπως βλεπεις και απο το snipe πληκτρο που εχει για μειωση των DPI on the fly) και εχει εργονομικοτατο σχεδιασμο γι αυτον τον σκοπο. Ποιοτητα κατασκευης ειναι μαλλον οτι καλυτερο υπαρχει αυτη τη στιγμη στην αγορα μαζι με το Μ95. Ειναι και Corsair οποτε απο αποψη εγγυησης και υποστηριξης εισαι κομπλε. Ακουγονται καποια παραπονα με το λογισμικο οτι δεν αφηνει να πειραξεις πολλα πολλα (σε αντιθεση με το λογισμικο της Roccat που μπορεις να πειραξεις το οτιδηποτε) αλλα για εναν FPS παιχτη σαν και του λογου σου δεν νομιζω οτι εχει και πολυ σημασια. Οσο αφορα για το κομματι που "λειπει" μην το φοβασαι καθως το ποντικι ειναι φτιαγμενο απο αλουμινιο και εχει το βαρος και την αντοχη που πρεπει. 

Το G400s ειναι αποδεδειγμενο ποντικι ανα τα χρονια. Ειναι εξαιρετικο απο αποψη εργονομιας και διαθετει επισης πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης. Δεν μπορεις να κανεις λαθος αγοραζοντας το. Αν και δεν εχει τα χαρακτηριστικα του Roccat ή του Corsair ειναι φθηνοτερο οποτε αν εισαι σε στενο οικονομικο κυκλο τοτε αποτελει το πρωτο βημα για την "κορυφη". 

Για εμενα οποιο και να παρεις εισαι ηδη στην κορυφη και απο εκει και μετα απλα ανεβαινεις. Θεωρω οτι το XTD και το Μ65 ειναι οι καλυτερες επιλογες για εσενα (στη φαση οτι ποιο κορυφαιο υπαρχει αυτη τη στιγμη) με το G400s να ερχεται σε δευτερη θεση μονο και μονο γιατι δεν εχει κατι ξεχωριστο σε σχεση με τα αλλα δυο κορυφαια ποντικια.  

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...