Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χωρίς εξωτερική κάρτα γραφικών, όχι, θα παίζουν μόνο τα πλεόν "απλά" παιχνίδια.

Όμως τώρα πρόσεξα οτι εναλλακτικά της οθόνης μπορεί να θέλει να χρησιμοποιήσει τηλεόραση. Σε αυτή την περίπτωση διαφωνώ με την αγορά υπολογιστή, ίσως όντως να πήγαινα σε ps4. Γιατί αν βάλεις Η/Υ σε τηλεόραση, τότε είναι μόνο για παιχνίδια, ταινίες, μουσική, απλά πράγματα στο internet. Κρίμα είναι τα παιδιά να μην αρχίσουν να μαθαίνουν 5 πράγματα όπως πρέπει!

Δημοσ.

με A10-6800K θα παίζει κανα παιχνιδάκι???? 

χωρίς εξωτερική κάρτα γραφικών ????

thanks

Ναι μπορεί να παίξει ελαφριά παιχνίδια και όχι μόνο παλιά.

• Like 1
Δημοσ.

σας ευχαριστώ όλους παιδιά 
μάλον θα πάω σε i5 με μια κάρτα κοντά στα 100€ για αρχή και μετά από κανα χρόνο δυο αν έχουν απαιτησεις  σε παιχνίδια αλλάζουμε μια κάρτα γραφικών και ολα οκ

Δημοσ.

σας ευχαριστώ όλους παιδιά 

μάλον θα πάω σε i5 με μια κάρτα κοντά στα 100€ για αρχή και μετά από κανα χρόνο δυο αν έχουν απαιτησεις  σε παιχνίδια αλλάζουμε μια κάρτα γραφικών και ολα οκ

Aν θέλεις να πας σε Intel, προτίμησε ένα πιο φθηνό επεξεργαστή, πχ i3-4130 http://www.skroutz.gr/s/3750473/Intel-Core-i3-4130-Box.html

Δεν έχει νόημα να πάρεις τόσο ισχυρό cpu, αφού τα παιδιά δε θα χρησιμοποιήσουν εξειδικευμένα προγράμματα, ο i3 είναι υπέρ-αρκετός (μη σου πω και με pentium μια χαρά βολεύονται).

Με τη διαφορά, πάρε μια καλύτερη κάρτα γραφικών. Αφού θα παίζουν παιχνίδια, δεν έχει νόημα να πάρεις μια πολύ μέτρια κάρτα και σε λίγο καιρό να θες να την ξεφορτωθείς.

Δημοσ.

Overkill θα είναι ο i5 για τα παιδιά (άδικα θα δώσεις παραπάνω χρήματα) και ο διπύρηνος με ΗΤ είναι υπερκοστολογημένος για αυτά που προσφέρει.Αν θέλεις να παίζουν και ελαφριά παιχνίδια πολύ φθηνά η καλύτερη επιλογή είναι apu.

Δημοσ.

φίλε Millennium και εγώ της ίδιας γνώμης είμαι με εσένα αλλά ο φίλος μου τελικά θέλει να πάρει κάτι καλό να τον πάει κάνα 5-6 χρόνια και μετά ....... βλέπουμε

ο i5 σαν καλύτερος επεξεργαστής λογικά θα αντέξει περισσότερο στον χρόνο.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...