Rammesis Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Ευχαριστώ για τις απάντησης σας. @Moviemaker αυτές η μνήμες που έχω βάλει δεν είναι CL9 η κάνω λάθος. Όσο για Hackintos είναι κάτι που μου έχει περάσει από το μυαλό ( ας όψεται το FCX ). @g4m3r : Σε 4770Κ θα πήγαινα μόνο και μόνο για άξια μεταπώλησης κάτι που δεν το έχω ιδιαίτερο σκοπό. Για oc δεν κάνω όποτε έμεινα στον απλό 4770. Εννοείτε θα δω και τον 4771, όπως βλέπω έχει μικρή διαφορά. Ποια η διάφορα με με το Η87, σε τι θα ωφεληθώ ? Όσο για το κουτί, όχι δεν θέλω να δώσω τόσα πολλά αλλά δεν βρίσκω και κάτι αντίστοιχο σε αυτό το στιλ. Αν έχεις κάποια πρόταση για αντιστοιχώ κουτί θα ήθελα να την ακούσω ώστε να γλιτώσω κάποια χρήματα και να τα έδινα σε μια καλύτερη κάρτα η ένα ακόμα ssd.
g4m3r Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Ευχαριστώ για τις απάντησης σας. @Moviemaker αυτές η μνήμες που έχω βάλει δεν είναι CL9 η κάνω λάθος. Όσο για Hackintos είναι κάτι που μου έχει περάσει από το μυαλό ( ας όψεται το FCX ). @g4m3r : Σε 4770Κ θα πήγαινα μόνο και μόνο για άξια μεταπώλησης κάτι που δεν το έχω ιδιαίτερο σκοπό. Για oc δεν κάνω όποτε έμεινα στον απλό 4770. Εννοείτε θα δω και τον 4771, όπως βλέπω έχει μικρή διαφορά. Ποια η διάφορα με με το Η87, σε τι θα ωφεληθώ ? Όσο για το κουτί, όχι δεν θέλω να δώσω τόσα πολλά αλλά δεν βρίσκω και κάτι αντίστοιχο σε αυτό το στιλ. Αν έχεις κάποια πρόταση για αντιστοιχώ κουτί θα ήθελα να την ακούσω ώστε να γλιτώσω κάποια χρήματα και να τα έδινα σε μια καλύτερη κάρτα η ένα ακόμα ssd. PER.806292FRACTAL DESIGN DEFINE R4 BLACK PEARL 120.90 € Αλλαγή 120.90 € PER.558432 INTEL CORE I7-4771 3.90GHZ LGA1150 - BOX 279.28 € Αλλαγή 279.28 € PER.806759 COOLERMASTER RR-212E-16PK-R1 HYPER 212 EVO 29.90 € Αλλαγή 29.90 € PER.526957 GIGABYTE GA-H87-D3H RETAIL 118.90 € Αλλαγή 118.90 € PER.556830 GEIL GOC316GB1600C9DC 16GB (2X8GB) DDR3 PC3-12800 1600MHZ EVO CORSA DUAL CHANNEL KIT 147.70 € Αλλαγή 147.70 € Αξία προϊόντων συμπερ. ΦΠΑ: 696.68 € μπορεις να πας σε κατι τετοιο πχ (οι ραμ ειναι cl9) και να σου μεινει και κανα φραγκο(κουτι μπορεις και ποιο οικονομικο αν θες αλλα αυτο ειναι πολυ καλο),οσο αφορα την μητρικη το z87 chipset το παιρνεις μονο αν θες να κανεις o/c αλλιως τσαμπα λεφτα δινεις,δεν θα σου κανει τιποτα παραπανω απο το h87. 1
Rammesis Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Ευχαριστώ, η παραπάνω μνήμες που μου προτείνεις έχουν 4€ λιγότερο από αυτές που έβαλα και έχουν timing 9-9-9-28, ενώ η GSkill 9-9-9-24 πιστεύεις ότι δεν αξίζει να δώσω 4€ παραπάνω για το timing των G.Skill ?Για την μητρική πραγματικά το σκέφτομαι απλά βλέπω κάποιες μικροδιαφορές. Παράδειγμα η GA-H87-D3H δεν παίρνει SLI, να μου πεις θα κάνεις ? Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον τι θα χρειαστώ, αλλά καλό δεν είναι να το έχω. Μέτα είναι τα 2 επιπλέον SATA 6Gb/s connectors συν τα 3 επιπλέον usb. Όσο αφορά το κουτι, το Fractal είναι πολύ ωραίο και δεν υπολείπεται σε κάτι. Το μόνο μου θέμα είναι ότι το κουτί το "παντρεύεσαι" να μπορώ να το πω ετσι. Είναι κάτι που δεν αλλάζεις συχνά και ήθελα ένα κουτί που να μου αρέσει πολύ. Αν είχα το χρήμα θα πήγαινα για το 900D χωρίς να το σκεφτώ.
MoviemakerGr Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δεν ειναι μονο το SLI η διαφορα στην μητρική, εχει διπλό controler επίσης Sata κάτι που βολεύει σε τυχόν Raid στο μέλλον και όχι μόνο και το γραμμα Χ μετα τον αριθμό chipset λεει πολλά γνώμη μου να την κρατήσεις. και οι Gskill είναι πολύ καλύτερες μνήμες.Κουτί βρες ένα με docking station και μην δώσεις μια περιουσία ένα φτηνό κ δοκιμασμένο από εμένα με πολύ καλό airflow και αθόρυβο είναι αυτό φυσικά καμμια σχέση με το fractal αλλά θα μείνεις ευχαριστημένος. βγαινει και σε άσπρο κ σε μαύρο. > http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=34619&cat=1&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=4 1
g4m3r Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Ευχαριστώ, η παραπάνω μνήμες που μου προτείνεις έχουν 4€ λιγότερο από αυτές που έβαλα και έχουν timing 9-9-9-28, ενώ η GSkill 9-9-9-24 πιστεύεις ότι δεν αξίζει να δώσω 4€ παραπάνω για το timing των G.Skill ? Για την μητρική πραγματικά το σκέφτομαι απλά βλέπω κάποιες μικροδιαφορές. Παράδειγμα η GA-H87-D3H δεν παίρνει SLI, να μου πεις θα κάνεις ? Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον τι θα χρειαστώ, αλλά καλό δεν είναι να το έχω. Μέτα είναι τα 2 επιπλέον SATA 6Gb/s connectors συν τα 3 επιπλέον usb. Όσο αφορά το κουτι, το Fractal είναι πολύ ωραίο και δεν υπολείπεται σε κάτι. Το μόνο μου θέμα είναι ότι το κουτί το "παντρεύεσαι" να μπορώ να το πω ετσι. Είναι κάτι που δεν αλλάζεις συχνά και ήθελα ένα κουτί που να μου αρέσει πολύ. Αν είχα το χρήμα θα πήγαινα για το 900D χωρίς να το σκεφτώ. μνημες αν θες να πας σε g skill η corsair πχ παρε,τωρα οι μητρικες μπορει να εχουνε πανω 100 spec αλλα να κοιταξεις τι χρηση θα κανεις εσυ,γιατι πολυ πληρωνουν specs τα οποια δεν χρησημοποιουνε ποτε τους αυτη ειναι η αποψη μου και τελος οσον αφορα το κουτι δεν πιστευω να μπορεις να βρεις κατι το οποιο να μην κανει αυτο που σου προτεινα και φυσικα αν κανεις και αλλη αναβαθμιση θα σου μεινει βεβαια εσυ πληρωνεις εσυ αποφασιζεις!
Rammesis Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Ευχαριστώ για τον χρόνο σας θα τα βάλω κάτω και θα το σκεφτώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα