MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Καλημερα. Εδω και 2 χρονια περιπου, ειμαι κατοχος αυτης της οθονης η οποια συνδεεται μεσω displayport σε μια sapphire radeon HD6870. Εχω ρυθμισει μεσω των win7, μετα απο 15 λεπτα αδρανειας να σβηνει το μονιτορ. Ολον αυτον τον καιρο δεν υπηρχε καποιο προβλημα με αυτο, αλλα τελευταια, πολλες φορες οταν κουναω το ποντικι για να ξαναναψει η οθονη, αυτη παραμενει σε "sleep mode" και το φωτακι κατω δεξια καφε. Καποιες φορες το κανει, καποιες οχι. Εχω παρατηρησει οτι το κανει οταν μεινει για αρκετες ωρες σβηστη. Αντιθετα αν δεν περασει πολυς χρονος απο την ωρα που εσβησε, τοτε δεν εχω προβλημα στο "wake-up". Ενα 2ο προβλημα, πιθανως με την ιδια αιτια, ειναι οτι καποιες φορες μετα το boot, οταν μπει στα windows μου βαζει αναλυση 640χ480 και δεν αναγνωριζει το monitor ως dell, αλλα ως generic uPNP monitor, χωρις να με αφηνει να βαλω αλλη αναλυση. Αυτο διορθωνεται βγαζονται και βαζοντας πισω το καλωδιο display port. Αδυνατω να καταλαβω τι συμβαινει. Εχει καποιος αλλος το ιδιο προβλημα? Υπαρχει καποιος τροπος αντιμετωπισης? ΥΓ. Αλλαξα drivers, εβαλα πιο παλιους κλπ, αλλα τιποτα. Το περιεργο ειναι οτι για πολλους μηνες δεν ειχε τετοια θεματα, ενω απο οταν αρχισε να το κανει, δεν ειχα αλλαξει κατι στο συστημα (πχ drivers κλπ).
SPANK Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Βασικά θα έλεγα να αλλάξεις καλώδιο dvi μηπως φταίει αυτο και για καλο και κακο θα δοκίμαζα και μια αλλη οθόνη για να ειμουν 100 % σίγουρος οτι ειναι η οχι το πρόβλημα απο εκει (οθόνη)
axel12p Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Πρέπει να είναι κάποια ρύθμιση μέσα από το menu της οθόνης σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα