thelos257 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Την καλημερα μου σε ολους-ες σας εχω δει αυτο τον φορητο υπολογιστη εδω: http://www.stephanis.com.cy/nqcontent.cfm?a_id=6246&tt=graphic&lang=l1&p_id=1027571 και θα ηθελα να μου πειτε αν αξιζει να τον αγορασω με τα χαρακτηριστικα που εχει. Τον θελω γιατι ειναι TouchSmart (Οθονη Αφης) η κανονικη του τιμη ειναι € 649.00 αλλα επειδη εγω ειμαι μελος στο καταστημα Στεφανης τον παιρνω με €629,00. Τον θελω για το πανεπιστιμειο πιο πολυ μιας και θα ναι 15άρα η οθονη του και touchsmart. Επισης ο επεξεραστης του θα ειναι δεκαπυρηνος ; Γιατι λεει Επεξεργαστης: AMD A10-5745M APU 2.1 GHz (4MB Cache) γι αυτο ειπα να ρωτησω θα εχει και 8GB Ram οποτε μια χαρα θα μου ειναι πιστευω εσεις τι λετε ; Επισης σκεφτομαι αν δεν παρω αυτο τον φορητο υπολογιστη να παρω ενα Tablet με windows 8.1 αυτο εδω δηλαδη: http://www.stephanis.com.cy/nqcontent.cfm?a_id=6808&tt=graphic&lang=l1&p_id=1028332 Tablet 10.6" MICROSOFT Surface 32GB + γαλάζιο πληκτρολόγιο Touch Cover που η τιμη του ειναι 300 ευρω και το περνω 295. αλλα θα ναι δεκαρα η οθονη του και θα χω προβλημα με τα ματια μου. Το ξερω οτι μπορω να μεγαλωσω τα γραμματα με το zoom που υπαρχει αλλα καταλαβενεται. Εσεις ποιο απο τα δυο μου προτινεται ; Θελω να ακουσω τις γνωμες σας. Σας ευχαριστω εκ των προτερων.
paylidis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 650€ για λαπτοπ με AMD? δε θα τα εδινα... καλο το Touch αλλα δεν αξιζει κατ εμε ο συγκεκριμενος...
thelos257 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 650€ για λαπτοπ με AMD? δε θα τα εδινα... καλο το Touch αλλα δεν αξιζει κατ εμε ο συγκεκριμενος... €629,00.θα δωσω μου κανουν εκπτωση 20 ευρω. Τι εχετε παθει ολοι με τους επεξεραστες AMD δεν μπορω να καταλαβω γιατι τους θεωρητε τοσο κακους :S τι εχουν ; Για μενα προσωπικα μια χαρα ειναι δεν βλεπω διαφορα ουτε απο τους Ιntel.
paylidis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 τι να σου πω, εχω καει... και πηραμε περσι και ενα laptop vaio με amd a-4 και ειναι για κλαμματα, χειροτερος και απο τον Τ7500 που είχα...
thelos257 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 τι να σου πω, εχω καει... και πηραμε περσι και ενα laptop vaio με amd a-4 και ειναι για κλαμματα, χειροτερος και απο τον Τ7500 που είχα... o t7500 ειναι της intel αν δεν κανω λαθος σωστα ;
paylidis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 o t7500 ειναι της intel αν δεν κανω λαθος σωστα ; σωστα, και 6ετίας ... και ηταν πολυ καλυτερος σε καθημερινή χρήση/εμπειρια απο τον καινουργιο Α4
thelos257 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 σωστα, και 6ετίας ... και ηταν πολυ καλυτερος σε καθημερινή χρήση/εμπειρια απο τον καινουργιο Α4 Γιατι ετσι ομως ; Εχω laptop με επεξεραστη Α4 Hp pavilion 17 ειναι. Και τωρα σκεφτομαι να παρω αυτον τον παραπανω με το επεξεραστη AMD A10 λογικα θα ναι 4απυρινος ή 10άπυρινος ; ειναι και με οθονη αφης και με ετσι τιμη 629 που τον παιρνω λογο της εκπτωσης εε συγνωμη δηλ αξιζει πιστευω.
paylidis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 τι να σου πω δε ξερω, εγω σου λεω αυτό που ειδα με τον ελεινο amd στο ακομα πιο αθλιο vaio... κατα τα αλλα και εγω ηθελα αφης αλλα δε με ικανοποιούσε κάτι στα χρηματα που δινω!
thelos257 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 τι να σου πω δε ξερω, εγω σου λεω αυτό που ειδα με τον ελεινο amd στο ακομα πιο αθλιο vaio... κατα τα αλλα και εγω ηθελα αφης αλλα δε με ικανοποιούσε κάτι στα χρηματα που δινω! ειναι το μοναδικο που ειναι με οθονη αφης απο οσο βλεπω. Site: Stephanis
paylidis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 πάρε μια ιδεα απο την αγορά... http://www.skroutz.gr/c/25/laptop.html?keyphrase=touch
thelos257 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 πάρε μια ιδεα απο την αγορά... http://www.skroutz.gr/c/25/laptop.html?keyphrase=touch Ωραια αλλα μενω στην Κυπρο κανενα κυπριακο σιτε δεν ξερετε οπως τον Στεφανη , το eshopcy.com.cy το bioniconline.eu ;
paylidis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Όχι δυστυχώς... Δεν έχετε κάτι αντίστοιχο με το σκρουτζ εκει;
thelos257 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Όχι δυστυχώς... Δεν έχετε κάτι αντίστοιχο με το σκρουτζ εκει; Δυστιχως οχι φιλε μου απο οσο ξερω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα