dpasinis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Καλημέρα σας.. Σε mobo (ASUS ) που υποστηρίζει μόνο SATA2, εγκατέστησα ένα controller (ASUS και αυτό) για να έχω και θύρες SATA3. Το controller εγκαταστάθηκε με επιτυχία και έβαλα πάνω του ένα HDD SATA3, Έχω σαλτάρει με το εξής: - Στο BIOS εμφανίζεται κανονικά ο HDD σε SATA3. - Στον Πίνακα Ελέγχου / Σύστημα / Διαχείριση Συσκευών / Μονάδες Δίσκων τον βλέπω επίσης κανονικά (μαζί με τους άλλους δύο που έχω σε SATA2) - Όμως δεν εμφανίζεται στο Υπολογιστής μου (My computer), και άρα δεν μου δίνει επιλογή να αποθηκεύσω... Πείτε καμιά ιδέα παιδιά, τι στα κομμάτια μπορεί να συμβαίνει... Ευχαριστώ...............
WalkerSW Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Καινούργιος , αχρησιμοποίητος ο δίσκος? Αν ναι δωσε γραμμα και κάνε φορματ απο την διαχειριση δίσκων
dpasinis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Ναι, αυτό ήταν....
rus Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Παιδες να ρωτησω κατι αναλογο επι τη ευκαιρια, πως ειμαι σιγουρος οτι ο σκληρος μου(ssd, sata3, mobο sata3) ειναι οντως σε sata3 controller και οχι σε sata2 ή ide? - Στον Πίνακα Ελέγχου / Σύστημα / Διαχείριση Συσκευών / Μονάδες Δίσκων τον βλέπω επίσης κανονικά (μαζί με τους άλλους δύο που έχω σε SATA2) Eμενα εκει μου γραφει σκετο SATA. Eτσι πρεπει?
SPANK Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Παιδες να ρωτησω κατι αναλογο επι τη ευκαιρια, πως ειμαι σιγουρος οτι ο σκληρος μου(ssd, sata3, mobο sata3) ειναι οντως σε sata3 controller και οχι σε sata2 ή ide? Eμενα εκει μου γραφει σκετο SATA. Eτσι πρεπειΠοι Ανάλογα ποια μητρική έχεις και τι υποστηρίζει εξαρτάται αν υποστηρίζει sata 3 η 2 , εσυ ποια εχεις ?
Vasilis 07 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Ανάλογα ποια μητρική έχεις και τι υποστηρίζει εξαρτάται αν υποστηρίζει sata 3 η 2 , εσυ ποια εχεις ? Μα το γράφει στο πρώτο ποστ ότι η μητρική του είναι sata 2.
SPANK Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μα το γράφει στο πρώτο ποστ ότι η μητρική του είναι sata 2. Δεν ρωτάει ο ts αλλος ρωτάει 1
rus Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Πραγματι Οταν η mobo ειναι sata3, ο σκληρος που συνδεεις επισης sata3, οι sata3 drivers εχουν περαστει, ειμαστε βεβαιοι οτι οντως ο δισκος τρεχει ως sata3, ή μπορει να τρεχει ως sata1 ή και ide χωρις ο χρηστης να το εχει παρει χαμπαρι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα