Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωπα ρε μαγκα .... Τις δοκίμασες και τις 2...!!! τοτε θα ηξερες να απαντησεις πια ειναι καλυτερη.....

Ισα μωρη σαλουφα..! Ο Γιασεμης ο Μαραμενος ΔΕΝ τα σηκωνει αυτα..!

Δημοσ.

Ωπα ρε μαγκα .... Τις δοκίμασες και τις 2...!!! τοτε θα ηξερες να απαντησεις πια ειναι καλυτερη.....

Χαλαρωσε φιλε. Δεν τιθεται θεμα ποια ειναι καλυτερη καρτα αφου δεκαδες reviews στο διαδικτυο απαντανε σε αυτο ερωτημα. Το θεμα ειναι η διαφορα τους που αντικειμενικα ειναι στο 15% υπερ της της 760.

• Like 2
Δημοσ.

Eπίσης γιατι δεν παραδεχεσαι οτι η καρτουλα αυτη ειναι η 7870?

Εμένα δεν με νοιαζει πια ειναι καλυτερη (αν και το ξερουμε αυτο) 

Αλλα το οτι ειναι ενα παλιο προιον με αλλο ονομα.....

Σααααα ρεεεε πιο κειιιιι!!! :D

Ναι ρε φιλε περασαν και οι δυο,μπορεις να ψαξεις να βρεις ενα συγκριτικο που ειχα κανει για την 760 gigabyte Oc Vs Gigabyte 7950.Επισης πριν κατι βδομαδες ποσταρα photos με μια 270Χ MSI HAWK που παρηγγειλε φιλος μου,και εκανα αρκετα τεστακια πριν του την δωσω. Οποτε οσο και αν δεν το πιστευεις,λεω αληθεια. Και η αληθεια ειναι οτι η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ υλοποιηση της 760 ηταν VFM και σε αλλα ηταν μπροστα απο την στοκ 7950 και σε αλλα εχανε. Η 270Χ που την τσεκαρα επειδη και αυτη ειναι oc απο το εργαστασιο και μαλιστα σε αρκετο βαθμο,οι επιδοσεις της ηταν ακριβως ιδιες με μια 7950 925/1250.

Αρα που καταληγουμε? 760 παρα πολυ καλη καρτα οταν ειναι ποιοτικη υλοποιηση στα 230Ε,και η  270Χ οταν κανει  180-190Ε βγαζει παρα πολυ καλα νουμερα για τα λεφτα που δινει καποιος! ΦΥΣΙΚΑ και ειναι λιγο η 760 ειναι  καλυτερη (10% θα ελεγα εγω ισως να λεω και πολυ) διοτι ο target αντιπαλος της 270Χ δεν ηταν η 760 αλλα 660,νταξει? Αφου δεν σε νοιαζει πια ειναι η καλυτερη ,ετοιμασου να σου ταραξω τον εικονικο κοσμο που ζεις οταν θα σου πω οτι και η 760 ειναι μια ΚΟΜΜΕΝΗ 670 Ο_Ο Νοοοοοοο.... Και η εταιρια σου σε εξαπατησε λοιπον :( (αν το θεωρεις απατη και εγκλημα επειδη και η ΑΜD εβγαλε rebrand καρτες -.-) 

• Like 5
Δημοσ.

τελικά είναι  καλύτερα απλός να παρατηρείς και να μήν συμμετέχεις σε τέτοιου είδους topics,ο κανιβαλισμός πάει σύννεφο χαχαχα είστε όλοι πολύ διασκεδαστικοί.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι συμφωνω οτι ειναι η 670 ομως ειναι καινουρια γενια και πιο φθηνη απο την 670....Ενω στην ati δεν συμβαινει αυτο αλλα το αντιθετο.

Και οσο για την υλοποιηση δεν με ενδιαφερει καν οταν υπαρχει υδροψυξη........

Δημοσ.

Αλλα δεν μου κανει εντυπωση μου θυμιζεις το σχολιο αυτου που σχολιαζει την καρτα στο site.

http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/vga-kartes-grafikwn/MSI-VGA-PCI-X-N760-2GD5-OC-2GB.htm

Διαστημα ιδιοκτησιας 1χρονο+ ενω η καρτα ουτε μισο χρονο δεν ειναι στην αγορα.

H καρτα αυτη τα σπαει!!!!παιζω assasin's creed 4,call of duty ghosts kai crysis3 1920HD και τα βιντεο settings very high!!!

Κατά : ΤΙΠΟΤΑ!!!(εμ λογικο να βαλει κατα τιποτα αν δεν γνωριζει τις Custom τι κατα να βαλει,ή αν αγοραζει μονο απο Πλαισιο)

Άλλα σχόλια : γενικα αυτη η καρτα ειναι η λυση για ολους τους gamers!! α,ξεχασα να πω οτι παιζει και το gta v στα very high φυσικα!

Παιζει το GTA V που το παιχνιδι δεν ξερουμε καν αν και πότε θα βγει για Pc.

Αυτα απο μενα ,γιατι οπως λεει και ο Millennium,αρχιζουμε και ξεφευγουμε λιγο. :P

Εννοείς τον Gia.Ton.P-----.Kavala.?   :P  :D  :lol:  :mrgreen:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...