Ashmadia Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Έχω αυτή, και τα σπάει , http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/vga-kartes-grafikwn/MSI-VGA-PCI-X-N760-2GD5-OC-2GB.htm Είχα και και την r9 270x για 5 μέρες.... Καμία σχέση μέρα νύχτα , η τρελή διαφορά τους βρίσκεται στον πυρήνα. Η r9 270x μη ξεχνάς είναι η 7870 με διαφορετικη ονομασία στον επεξεργαστη τους ....Είναι ο ίδιος επεξεργαστής με αλλο όνομα. Θα στο πω 2η φορα, αλλα οχι και 3η. Δεν εχουν την διαφορα που αναφερεις οτι ειδες η 270Χ με την 760. Δεν ειναι η μερα με την νυχτα και αν εσυ ειδες μερα-νυχτα σε επιδοσεις τοτε σιγουρα ειχες ελαττωματικη 270Χ, δεν εξηγειται αλλιως. Μπορει ισως να δειχνουν λιγο "τσιμπημενες" προς τα πανω τις επιδοσεις της 270Χ στο νετ, αλλα πανω απο 15-20% διαφορα υπερ της 760 δυσκολα. Και ειναι λιγο μικροτερη απο την διαφορα τιμης που αγγιζει ~25-30%. Αν καποιος εχει τα χρηματα παει μεχρι εκει που φτανει το πορτοφολι του, σε καμια περιπτωση ομως δεν βγαινει χαμενος αν παρει το αμεσως μικροτερο μοντελο. Εχουν καλυτερο λογο τιμης/αποδοσης ΠΑΝΤΑ.
gastonegr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 επειδη μαλλον εισαι fun boy βαμμενος κοκκινος , παρε και εσυ αν μπορεις και την μια και την αλλη και συγκρινε.....Για να στο πω απλα Με τα ιδια Parts η μια δεν εδινε 12 με 20 fps στο assassins creed και η πρασινη 35 με 58 και οι 2 στα φουλ settings . H κοκκινη εκανε wave στην οθονη κατα την εκτελεση παιχνιδιων ενω η πρασινη ιχνος.....Η μια ειναι beta καρτα η αλλη οχι...Και μη μου απαντησεις θα διορθωθουν οι drivers και θα στρωσει γιατι οταν θα γινει αυτο η καρτα θα κοστιζει 100 ευρω και θα εχουμε φτασει ετος 2018.
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Με τα ιδια Parts η μια δεν εδινε 12 με 20 fps στο assassins creed και η πρασινη 35 με 58 και οι 2 στα φουλ settings . Νομίζω υπερβάλεις στις επιδόσεις της 760.Σίγουρα είναι πιο δυνατή απο την 270 αλλά τα 35-58 δε τα έχει στο Black flag (αν και το full settings έχει πολλές ερμηνείες). Η μια ειναι beta καρτα η αλλη οχι.. Με αυτό δε καταλαβαίνω τι εννοείς.Αν θες εξήγησέ το λίγο.
Prospector8 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 επειδη μαλλον εισαι fun boy βαμμενος κοκκινος , παρε και εσυ αν μπορεις και την μια και την αλλη και συγκρινε.....Για να στο πω απλα Με τα ιδια Parts η μια δεν εδινε 12 με 20 fps στο assassins creed και η πρασινη 35 με 58 και οι 2 στα φουλ settings . H κοκκινη εκανε wave στην οθονη κατα την εκτελεση παιχνιδιων ενω η πρασινη ιχνος.....Η μια ειναι beta καρτα η αλλη οχι...Και μη μου απαντησεις θα διορθωθουν οι drivers και θα στρωσει γιατι οταν θα γινει αυτο η καρτα θα κοστιζει 100 ευρω και θα εχουμε φτασει ετος 2018. Χαχαχαχα ναι και άλλος fanboys ειναι και αυτός!!! ΑΣΕ μας ρε φιλέ,ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ και λες μακακιες,τι να κάνουμε τώρα,κατσε με την ψευδαίσθηση εσυ οτι ειδες άπειρη διάφορα όταν πηγές απο 270χ σε 760. Πηγες και αγορασες ακριβα μια μουφα υλοποίηση και χαίρεσαι κιόλας.. Κλειδωστε το να τελειωνουμε.. 5
Fulgore1 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 επειδη μαλλον εισαι fun boy βαμμενος κοκκινος , παρε και εσυ αν μπορεις και την μια και την αλλη και συγκρινε.....Για να στο πω απλα Με τα ιδια Parts η μια δεν εδινε 12 με 20 fps στο assassins creed και η πρασινη 35 με 58 και οι 2 στα φουλ settings . H κοκκινη εκανε wave στην οθονη κατα την εκτελεση παιχνιδιων ενω η πρασινη ιχνος.....Η μια ειναι beta καρτα η αλλη οχι...Και μη μου απαντησεις θα διορθωθουν οι drivers και θα στρωσει γιατι οταν θα γινει αυτο η καρτα θα κοστιζει 100 ευρω και θα εχουμε φτασει ετος 2018. Η 780ti δεν βγαζει στο Assassins Creed σε ολα full πανω απο 53 και εβγαλε η δικια σου 760 Η παραπληροφορηση παει συννεφο. Επισης μπραβο σου που πηγες και πηρες Reference καρτα και οχι Custom παρα πολυ καλη αγορα...Δεν 1
Fulgore1 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Αλλα δεν μου κανει εντυπωση μου θυμιζεις το σχολιο αυτου που σχολιαζει την καρτα στο site. http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/vga-kartes-grafikwn/MSI-VGA-PCI-X-N760-2GD5-OC-2GB.htm Διαστημα ιδιοκτησιας 1χρονο+ ενω η καρτα ουτε μισο χρονο δεν ειναι στην αγορα. H καρτα αυτη τα σπαει!!!!παιζω assasin's creed 4,call of duty ghosts kai crysis3 1920HD και τα βιντεο settings very high!!! Κατά : ΤΙΠΟΤΑ!!!(εμ λογικο να βαλει κατα τιποτα αν δεν γνωριζει τις Custom τι κατα να βαλει,ή αν αγοραζει μονο απο Πλαισιο) Άλλα σχόλια : γενικα αυτη η καρτα ειναι η λυση για ολους τους gamers!! α,ξεχασα να πω οτι παιζει και το gta v στα very high φυσικα! Παιζει το GTA V που το παιχνιδι δεν ξερουμε καν αν και πότε θα βγει για Pc. Αυτα απο μενα ,γιατι οπως λεει και ο Millennium,αρχιζουμε και ξεφευγουμε λιγο. 2
Asmodeus21 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Η 760 με την 270Χ κατα μεσο ορο (υπαρχουν κι εξαιρεσεις) εχουν ~15% διαφορα στις απολυτες επιδοσεις. 1
Rizas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δεν είμαι ειδικός επι του θέματος αλλά σε κατι βιντεάκια που έβλεπα στο youtube έδειχναν μεγάλη διαφορά! Συγκεκριμένα σε ένα παιχνίδι που παίζω τελευταία (WOΤ world of tanks)κοίταζα !! Και τα 2 ήταν full settings.ultra.AA κτλ Το βίντεο το ένα με την 270χ έπιανε 30-35fps μέσο όρο και το άλλο με την 760 έπιανε μέσο όρο 55-60fps! Μου φάνηκε περίεργο γιατί δεν μιλάνε για τόσο μεγάλες διαφορές στα benchmarks αλλά από την άλλη και τα βίντεο δεν λέγαν ψέματα! ΥΓ Δεν υποστηρίζω κάτι ή κάποιον.....μια εξήγηση περιμένω
Prospector8 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Έγιναν στο ίδιο setup τα τεστ? Γιατι έχω την εντύπωση πως σε αυτό το game παιζει σημαντικό ρολο το cpu. Επίσης πρέπει να κανει το τεστ με την ίδια ακριβως διαδρομή και κοσμο τριγύρω αλλιως πχ στην 270Χ μπορεί να έγιναν περισσότερες εκρήξεις απο το run της 760. Και τρίτο,μπορεί το game να ειναι nvidia optimised και να τρέχει πολύ καλυτερα στην 760,όπως πολύ καλυτερα τρέχει το Hitman,Tomb raider,Dirt κτλπα στην 270Χ.
Asmodeus21 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Oποιος ενδιαφερεται για τις διαφορες στις επιδοσεις , ας δει τα παρακατω review 2 υλοποιησεων που ειναι απο τις καλυτερες σε καθε καρτα. http://www.techpowerup.com/reviews/ASUS/R9_270X_Direct_Cu_II_TOP/7.html 270Χ http://www.techpowerup.com/reviews/ASUS/GeForce_GTX_760_Direct_Cu_II_OC/8.html 760 Η διαφορες ειναι στο ~+15% υπερ της 760 εκτος απο ελαχιστα παιχνιδια που η 270Χ φτανει την 760 (Οπως αναφερθηκε Hitman etc) κι σε ελαχιστα παιχνιδια (οπως blizzard games) η 760 ξεφευγει περιπου στο +20%.
Rizas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Διευκρινιστικές απαντήσεις! Αρα εν ολίγης δεν μπορείς να συγκρίνεις αν δεν υπάρχει το ίδιο ακριβώς περιβάλλον για της κάρτες.... στο ίδιο σύστημα στο ίδιο σκηνικό, φάση,λεπτό, δευτερόλεπτο κτλ! Γι αυτό λοιπόν χρησιμοποιούμε και benchmark tests για ακριβείς μετρήσεις! Δεν μετράμε ποτέ με το μάτι! Problem solved...end of story for this topic!
Millennium Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Έγιναν στο ίδιο setup τα τεστ? Γιατι έχω την εντύπωση πως σε αυτό το game παιζει σημαντικό ρολο το cpu.<br> Επίσης πρέπει να κανει το τεστ με την ίδια ακριβως διαδρομή και κοσμο τριγύρω αλλιως πχ στην 270Χ μπορεί να έγιναν περισσότερες εκρήξεις απο το run της 760.<br> Και τρίτο,μπορεί το game να ειναι nvidia optimised και να τρέχει πολύ καλυτερα στην 760,όπως πολύ καλυτερα τρέχει το Hitman,Tomb raider,Dirt κτλπα στην 270Χ. Οι πιθανότητες για το τρίτο είναι υπέρ της amd βέβαια αφού τα περισσότερα AAA παιχνίδια είναι σε συνεργασία με αυτήν.
Ashmadia Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Χαχαχαχα ναι και άλλος fanboys ειναι και αυτός!!! ΑΣΕ μας ρε φιλέ,ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ και λες μακακιες,τι να κάνουμε τώρα,κατσε με την ψευδαίσθηση εσυ οτι ειδες άπειρη διάφορα όταν πηγές απο 270χ σε 760. Πηγες και αγορασες ακριβα μια μουφα υλοποίηση και χαίρεσαι κιόλας.. Κλειδωστε το να τελειωνουμε.. Αντε ρε βαμμενοι ολοι κοκκινοι, βαρεσε συναγερμος και μαζευτηκατε. Σας σιχαθηκα. Ουστ. Συγκεκριμενα εσυ μαθε να benchareis πρωτα. Κοκκινε. Διευκρινιστικές απαντήσεις! Αρα εν ολίγης δεν μπορείς να συγκρίνεις αν δεν υπάρχει το ίδιο ακριβώς περιβάλλον για της κάρτες.... στο ίδιο σύστημα στο ίδιο σκηνικό, φάση,λεπτό, δευτερόλεπτο κτλ! Γι αυτό λοιπόν χρησιμοποιούμε και benchmark tests για ακριβείς μετρήσεις! Δεν μετράμε ποτέ με το μάτι! Problem solved...end of story for this topic! Για την ιστορια, ο gastonegr σε προηγουμενο topic (γιαυτο και γραφω 2η φορα) δεν απαντησε στην παραπανω ερωτηση σου που του εθεσα. Ουτε απαντησε στο ποια ειναι τα max settings του Assassins Creed IV κατα την αποψη του. Βεβαια συμφωνησε οτι πλεον δεν μπορει ουτε ο ιδιος να απαντησει στο ποια καρτα ειναι ανωτερη, καθως δεν κρατησε μετρησεις της 270Χ. Ξαφνικα εγινα "fan boy βαμμενος κοκκινος", επειδη συνεχισα να βλεπω λογικα τα πραγματα. Φαντασου, τι καριερα θα εκανα.
gastonegr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Χαχαχαχα ναι και άλλος fanboys ειναι και αυτός!!! ΑΣΕ μας ρε φιλέ,ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ και λες μακακιες,τι να κάνουμε τώρα,κατσε με την ψευδαίσθηση εσυ οτι ειδες άπειρη διάφορα όταν πηγές απο 270χ σε 760. Πηγες και αγορασες ακριβα μια μουφα υλοποίηση και χαίρεσαι κιόλας.. Κλειδωστε το να τελειωνουμε.. Ωπα ρε μαγκα .... Τις δοκίμασες και τις 2...!!! τοτε θα ηξερες να απαντησεις πια ειναι καλυτερη..... Eπίσης γιατι δεν παραδεχεσαι οτι η καρτουλα αυτη ειναι η 7870? Εμένα δεν με νοιαζει πια ειναι καλυτερη (αν και το ξερουμε αυτο) Αλλα το οτι ειναι ενα παλιο προιον με αλλο ονομα.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα