Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλημερα!

Το συστημα μου αποτελείται από AMD FX 8 core

8gb ram  κτλ.

Είμαι αναμεσα σε αυτήν

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.514520

Και σε αυτή,

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.510482

Δεν ξέρω κατά το ποσο αξιζει η υλοποίηση της palit πάνω στην 760, ο AMD CPU με την nvidia κτλ. Υπόψην πάνω από 220€ δε διαθέτω. :)

Thanks!

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Τη hawk.ε? Αξίζει το 25αρι διαφορα?

Όχι δεν έχω θέμα, από όπου να'ναι αγοράζω!

Όπα μπερδεύτηκα, νόμιζα ότι έστειλες για τη hawk. Ok.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν αξίζει η υλοποίηση της palit, δεν την έχω και πολυ σε εκτίμηση μέχρι τώρα, γι'αυτο...

Δημοσ.

Και εμένα αυτό με προβληματίζει λίγο (δε βρίσκω και κανένα review) αλλά δε νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα.Σίγουρα η υλοποίηση της msi είναι καλύτερη αλλά 205 ευρώ για την 270x είναι πολλά.

Δημοσ.

Δεν έχει σημασία, είναι διαφορετικοί οι πυρήνες.Γενικά η 760 είναι καλύτερη απο την 270x.

Edit: Τώρα είδα οτι δεν αγοράζεις μόνο απο e-shop.Λοιπόν, η 270x έχει στο σκρουτζ 180 (190 με μεταφορικά) οπότε δεν υπάρχει λόγος να δώσεις 205 ευρώ.Τώρα αν αξίζει την διαφορά η 760, είναι μεγάλη συζήτηση.Δες reviews και απιφασισε μόνος σου.Για εμένα αφού διαθέτεις τα 220, αξίζει να τα δώσεις για την 760.

Δημοσ.

Εγω για την συγκεκριμενη υλοποιηση δεν θα εδινα πανω απο 170 παντως....Με 180-200 βρισκεις Gigabyte 7950 με 2 χρονια εγγυηση Sapphire Dual-X με 1-1.5 χρονο και Sapphire Vapor-X....Αν κανω λαθος διορθωστε με....

Δημοσ.

Εγω για την συγκεκριμενη υλοποιηση δεν θα εδινα πανω απο 170 παντως....

Για την Palit εννοεις?

Δημοσ.

α οκ, οποτε πρεπει να ψαχτω καλυτερα τοτε γιατι δεν εχω βρει κατι μεχρι στιγμης σε αυτα τα λευτα...

Δημοσ.

Και εγω ψαχνω και γενικα δεν κυκλοφορει τιποτα...Πριν καμια 10μερες δοθηκαν 2 MSI Lightning 7970 με αρκετη εγγυηση γυρω στα 230e...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...