Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενικά απο κινα εδω και χρονια εχω παρει αρκετες συσκευες.

Οι συσκευες Xiaomi είναι έτη φωτος μπροστα .... Να στο πω απλα ειναι το iphone της Ασιας.

Υπεραξιοπηστες συσκευες με συνεχομενα update στο λογισμικο τους.

Επισης να σε ενημερωσω οτι κατασκευαζονται εκει που κατασκευαζονται και τα apple ... Foxconn

GPS φορανε ίδιο με το Iphone 5s chip.

--------

Αν τις συσκευες αυτες τις πουλαγαν σε μαγαζια εδω θα τις εβλεπες σε τιμες απλησιαστες 

--------

Προσωπικα εχω ενα Xiaomi Mi2A και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.

Προσφατα αγορασα και ενα Xiaomi Hongmi (Το φθηνο της σειρας) για δωρακι.

-------------

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλημερα παιδια. Εμενα θα παει ενας φιλος για πασχα σαγκαι- πεκινο και του ειπα να μου φερει καλουδια.

Ξερετε μηπως καποιο σαιτ του στυλ σκρουτζ για την κινα? Για το Xiaomi mi3 ποσο θα περιπου θα μου παει σε ευρω? Εψαξα λιγο στο google αλλα δεν καταφερα να βρω κατι

Δημοσ.

καλημερα παιδια. Εμενα θα παει ενας φιλος για πασχα σαγκαι- πεκινο και του ειπα να μου φερει καλουδια.

Ξερετε μηπως καποιο σαιτ του στυλ σκρουτζ για την κινα? Για το Xiaomi mi3 ποσο θα περιπου θα μου παει σε ευρω? Εψαξα λιγο στο google αλλα δεν καταφερα να βρω κατι

Θα παει εκει σε καποιο καταστημα και θα βρει...Aπο 280 εως 330 να υπολογιζεις...

Δημοσ.

Θα παει εκει σε καποιο καταστημα και θα βρει...Aπο 280 εως 330 να υπολογιζεις...

Ευχαριστω πολυ για την πληροφορια!

Υπαρχει κατι αλλο εξαιρετικα φθηνο που θα αξιζε να παρω απο κινα? Πχ σκληρο δισκο, usb κλπ?

Προτεινεις κατι?

Δημοσ.

πιστευω οτι αν παει εκει ενα 90 % να μην βρει με τον snapdragon....μαλλον tegra 4...

οποτε πιστευω η λυση ειναι να το παρεις απο εδω.και θα το εχεις και πριν απο το πασχα...

επισης αν παθει κατι μετα που θα το στειλεις??ενω αν το παρεις απο το site που ποσταρα εχεις και μια δικλειδα ασφαλειας παραπανω..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...