Hyphen Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Και εμένα "παίζει" μερικές φορές μεταξύ 1.380 και 1.392,το θέμα είναι με τι συχνότητα το κάνει.Αν είναι πχ μια-δύο φορές/λεπτό,δέν νομίζω οτι υπάρχει θέμα.Εκτιμώ οτι φταίτει και το γεγονός οτι δουλεύουμε με offset και όχι με καρφωτά ρεύματα. καπως ετσι οπως τα λες το κανει. Αντε να δουμε πως θα ανεβει κιαλο ! Παντως το LLC με εχει μπερδεψει πολυ........................................................... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 καπως ετσι οπως τα λες το κανει. Αντε να δουμε πως θα ανεβει κιαλο ! Παντως το LLC με εχει μπερδεψει πολυ........................................................... Αφού σου δίνει το περιθώριο η H100i,ανέβασε ρεύμα.Στην συχνότητα που είσαι τώρα,είμαι +12°C με την Noctua NH-U14S. Θέσε έναν στόχο πχ. τα 4.7Ghz,ξεκίνα με το "μπόλικο" 1.47vcore και προσπάθησε να βρεις την χρυσή τομή στα ρεύματα.Ακόμα και μπανάνα κομμάτι να έχεις (σάν εμένα),εκτιμώ οτι θα παίξει.Προσωπικά δέν εχω τον 8320 εκεί ελέω θερμοκρασιών. Το LLC θα έλεγα να το αφήσεις ώς έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hyphen Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Αφού σου δίνει το περιθώριο η H100i,ανέβασε ρεύμα.Στην συχνότητα που είσαι τώρα,είμαι +12°C με την Noctua NH-U14S. Θέσε έναν στόχο πχ. τα 4.7Ghz,ξεκίνα με το "μπόλικο" 1.47vcore και προσπάθησε να βρεις την χρυσή τομή στα ρεύματα.Ακόμα και μπανάνα κομμάτι να έχεις (σάν εμένα),εκτιμώ οτι θα παίξει.Προσωπικά δέν εχω τον 8320 εκεί ελέω θερμοκρασιών. Το LLC θα έλεγα να το αφήσεις ώς έχει. Το κομματι μου πρεπει να ειναι πολυ καλο αλλα εχω αμφιβολειες για τις ρυθμισεις... nb και τετοια ειναι ολα auto. το LLC ειναι στο extreme δοκιμασα ολα τα σταδια. Εκτος απο αυτο δοκιμασα με μεγαλα ρευματα χτες αλλα ειχα throttle με εκοβε... θα κανω και αλλες δοκιμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Το κομματι μου πρεπει να ειναι πολυ καλο αλλα εχω αμφιβολειες για τις ρυθμισεις... nb και τετοια ειναι ολα auto. το LLC ειναι στο extreme δοκιμασα ολα τα σταδια. Εκτος απο αυτο δοκιμασα με μεγαλα ρευματα χτες αλλα ειχα throttle με εκοβε... θα κανω και αλλες δοκιμες. Και εγώ τα περισσότερα Auto τα έχω, πέρα απο τον επεξεργαστή. CPU/NB Frequency@2200 HT Link@2600 CPU LLC@75% (Ultra High) CPU/NB LLC@50% (High) Για το throttling, κοίτα μήπως έχεις disabled το HPC mode.Εγώ το έχω enabled. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 ενταξει το να παιζει τοσο το ρευμα,δεν ειναι προβλημα.και εμενα τοσο παιζει στο 75% το load line calibration.κανε τοι σου ειπε ο tenshi. λογικα σε κοβουν τα vrm... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hyphen Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Και εγώ τα περισσότερα Auto τα έχω, πέρα απο τον επεξεργαστή. CPU/NB Frequency@2200 HT Link@2600 CPU LLC@75% (Ultra High) CPU/NB LLC@50% (High) Για το throttling, κοίτα μήπως έχεις disabled το HPC mode.Εγώ το έχω enabled. ενταξει το να παιζει τοσο το ρευμα,δεν ειναι προβλημα.και εμενα τοσο παιζει στο 75% το load line calibration.κανε τοι σου ειπε ο tenshi. λογικα σε κοβουν τα vrm... HPC mode = ΟΝ το ειχα απο την αρχη CPU/NB Frequency@2200 HT Link@2600 CPU LLC= extreme=100% το πηγα χτες για δοκιμη στο ultra high αλλα ειχα θεμα παλι με εκοβε. CPU/NB LLC@50% (High) αυτη την επιλογη δεν ξερω αν την εχει δεν το εχει δει πουθενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 ναι,εσυ μιλας για το CPU_nb που το εχεις στο high.αλλα δεν ξερεις ποσο ειναι το ρευμα.οκ,ασε το εκει. το αλλο απο extreme,εαν το γυρισεις σε ultra high ποσο ρευμα το εχεις στο bios και ποσο δινει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cliobaccarra Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Τα vrm σε κοβουν, ασχετα με την θερμοκρασια που εχεις στον cpu. Tο ιδιο παθαινα με μια asrock extreme 3 που ειχα και τον 8120 πανω απο 4.4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hyphen Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 ναι,εσυ μιλας για το CPU_nb που το εχεις στο high.αλλα δεν ξερεις ποσο ειναι το ρευμα.οκ,ασε το εκει. το αλλο απο extreme,εαν το γυρισεις σε ultra high ποσο ρευμα το εχεις στο bios και ποσο δινει? Για δειτε Αυτα ειναι ολα σε 4.4ghz και οι ρυθμισεις μου στο bios. Δοκιμαζω στα 4.5 με τιποτα δεν καθεται...κανει throttle μετα απο 5, 10,15 λεπτα . Αλλαζω LLC επαιξα με τα volt δεν καθεται χωρις throttle. Απο θερμοκρασιες δεν εχω θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Να υποθέσω η 990 είναι ver 1 ή ver 3? VER 1 : VER 3: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Επειδή βλέπω κέρσορα+UEFI,εκτιμώ οτι είναι Ver.3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Σωστός! Θα δω αύριο το βραδάκι και θα ποστάρω τις δικές μου ρυθμίσεις για να τις δοκιμάσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hyphen Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Επειδή βλέπω κέρσορα+UEFI,εκτιμώ οτι είναι Ver.3 Ναι ειναι rev 3 παιδια. Σωστός! Θα δω αύριο το βραδάκι και θα ποστάρω τις δικές μου ρυθμίσεις για να τις δοκιμάσεις! Ναι σε παρακαλω ποσταρε τις δικες σου και αν εχεις και ενα hwmonitor σε full load ! Διαβασα κατι οτι θελει να βαλεις εναν ανεμιστηρα πανω στα VRM? και σταματαει το throttle? Αν ειναι δυνατον........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δεν έχω τίποτα πάνω στα vrm και παίζει εκεί που παίζει! Αν πάω πάνω από 5ghz τότε ναι δεν αντέχουν πλέον και έχω ένα ελάχιστο throttle! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hyphen Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δεν έχω τίποτα πάνω στα vrm και παίζει εκεί που παίζει! Αν πάω πάνω από 5ghz τότε ναι δεν αντέχουν πλέον και έχω ένα ελάχιστο throttle! Κανε μου την χαρη φιλε STORM1978 αν μπορεις ποσταρε τις δικες σου ρυθμισεις τις 3 σελιδες που εχω ανεβασει και εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα