Tenshi Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Κάτω απο ~1,29 για τα 4,2 το κόβω δύσκολο.Εξαρτάται βέβαια το κομμάτι. Η δική μου πατάτα ήθελε 1,29 για τα 4Ghz,sweet spot στα 4,4 με 1,392 και απο εκεί και πάνω,το χάος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hyphen Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Stable 24/7 στα 4.0ghz με 1.26 Τώρα ανεβασα λίγο και κάνω τεστ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δωσε βρε ρευμα και ρολογια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hyphen Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δωσε βρε ρευμα και ρολογια χαχαχαχαχ Αγαλι αγαλι Θανο! Λοιπον το πηγα 4.3Ghz με 1.320V και ειναι stable. Απο θερμοκρασιες ειμαι αρχοντας ως τωρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AiWaaa Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Μια χαρά είσαι με 8350 πάιζω στα 4.4 με 1.34 και ολα auto. Απλά ανέβασα multy. Δώστου κιάλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hyphen Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 χαχαχαχαχ Αγαλι αγαλι Θανο! Λοιπον το πηγα 4.3Ghz με 1.320V και ειναι stable. oc 4.3 STABLE 1.32V (3h test).PNG Απο θερμοκρασιες ειμαι αρχοντας ως τωρα... Μια χαρά είσαι με 8350 πάιζω στα 4.4 με 1.34 και ολα auto. Απλά ανέβασα multy. Δώστου κιάλλο Παιδια καλα τα λεμε αλλα μετα απο τα 4.3 που δειχνω πανω δεν με καθεται με τιποτα.... Ανεβαζω ρευμα ρολογια και μου κανει bottleneck βλεποντας το ρευμα στο 0.9χχχ και την συχνοτητα 1.4ghz .... Καμια ιδεα? Απο θερμοκρασιες σε ολες τις περιπτωσεις ειμαι πολυ καλα... Μηπως τα πρεπει να πειραξω και τιποτα αλλο ??? γιατι ειναι ολα στο auto. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AiWaaa Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Το LLC που το έχεις ανέβαστου μια σκάλα και δες τι γίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hyphen Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Το LLC που το έχεις ανέβαστου μια σκάλα και δες τι γίνεται Θα το κοιταξω και θα σας πω! Εχω μια ερωτηση! Σε full load το ρευμα που μου δειχνει στο cpuz Και το HWmonitor πρεπει να ειναι ΣΤΑΘΕΡΟ ή ας πουμε δεν πειραζει και να παιζει λιγο? Δηλαδη θελω να πω πρεπει να ειναι 1.320V ή αν παιζει 1.320 μετα 1.280 μετα παλι 1.320. Να παιζει αναμεσα σε 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 θα ελεγα οτι παιζει αρκετα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hyphen Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Το LLC που το έχεις ανέβαστου μια σκάλα και δες τι γίνεται Aν εννοεις το Load Line Calibration ειναι στο extreme δεν παει αλλο. θα ελεγα οτι παιζει αρκετα.. Το παραδειγμα με τους αριθμους ηταν τυχαιο. Τι σημαινει γενικα αυτο? Λαθος ρυθμισεις? ή κατι αλλο? Για να σου δωσω να καταλαβεις το εχω βαλει στα 4.6 και το ρευμα κανει πανω κατω αναμεσα στο 1.404 και στο 1.416 και μολις τωρα ειδα οτι για καποιο λογο τρωει bottleneck .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hyphen Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Κανεις ρε παιδια;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AiWaaa Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Που τρωει bottleneck ? Συνήθως ειναι λογο ρεύματος ειτε ζεστένονται αρκετά τα vrm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hyphen Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δεν υπαρχει θεμα θερμοκασιων ειμαι πολυ χαμηλα..... Μηπως πρεπει να αλλαξω τιποτα στις ρυθμισεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hyphen Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δεν ανεβαινει ευκολα...κατι κανω λαθος μαλλον. Μετα απο πολλες προσπαθειες τον πηγα στα 4.4ghz. Το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι το Vcore σε full load παιζει αναμεσα σε 2 αριθμους 1.344 και 1.356 σε αυτη την περιπτωση. Επρεπε να ειναι ετσι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Και εμένα "παίζει" μερικές φορές μεταξύ 1.380 και 1.392,το θέμα είναι με τι συχνότητα το κάνει.Αν είναι πχ μια-δύο φορές/λεπτό,δέν νομίζω οτι υπάρχει θέμα.Εκτιμώ οτι φταίτει και το γεγονός οτι δουλεύουμε με offset και όχι με καρφωτά ρεύματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα