Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα παλικαρια.Θα ηθελα μια μικρη βοηθεια.Θελω να αγορασω μια τηλεοραση 42αρα και πανω αλλα θελω να βγαζει πανελ 200 πραγματικα hz.Διαβασα οτι πανω απο τα 200hz ελαχιστα καταλαβενει την διαφορα το ματι και οτι πανω απο αυτα τα hz ειναι απλα θεμα ''πολεμου'' εταιριων.Οποτε δεν υπαρχει λογος να χαλαμε ασκοπα λεφτα για 400-600 hz κτλπ.Το θεμα ειναι οτι εγω λογο ασχετοσυνης δεν παιζει να καταλαβω ποια εχει 200 πραγματια hz και πια οχι.Εν κατακληδει ψαχνουμε τηλεοραση απο 42 ιντσες και πανω full hd (3d αδιαφορο) με 200 πραγματικα hz. Τιμες δεν μας πειραζουν βαλτε οτι βρειτε και διαλεγω.Και κατι αλλο...βρειτε και Σονυ γιατι εχει κολλημα η γυναικα με τις σονυ οποτε θελω να εχω και απο εκει επιλογες αρκετες να γλητωσω την κρεβατομουρμουρα...Ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια!!!

δεν με νοιαζει το οικονομικο προς το παρον...μονο να ειναι απο 42 και πανω και 200 καθαρα...τωρα αν θα δωσω 500πχ για 42αρα στα 200 η 700 για 47 στα 200 θα το δω μετα.Με νοιαζουν τα...200 καθαρα ;)

οχι ρε τι εκτος..θα παρω 2-3 και θα σου στηλω και μια δωρο αχαχαχαχα....χαλαρωστε παιδια.Μιλαμε για 42 ως 47 ιντσες με 200 πραγματικα hz απο 500 ως 800-850 ευρω.

Οι 42 και πανω γινανε 42-47 και το δεν μας νοιαζει το οικονομικο εγινε 500-800ευρο :-(  :-( .Και φυσικα η μανια για ταχα μου 200''πραγματικα'' Hz ,ενω ο Thresh ανεφερε τι παιζει με αυτα.Επειδι το βλεπω για troll topic το συγκεκριμενο προτεινω να κλεισει το θεμα΄.

Και αν οντως ο ενδιαφερομενος θελει να αγορασει ας παρει μια Sony 42-47 στα 650-750ευρο.Τα ιδια ''πραγματικα'' Hz εχουν ολες αυτες στα λεφτα αυτα.

Αν θες οντως να δεις την πραγματικη διαφορα στην εικονα πας σε Ultra HD αναλυση που κοροιδευεις,και ασε την μανια με τα Hz στα χρηματα που διαθετεις ολες τα ιδια ειναι.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οι 42 και πανω γινανε 42-47 και το δεν μας νοιαζει το οικονομικο εγινε 500-800ευρο :-(  :-( .Και φυσικα η μανια για ταχα μου 200''πραγματικα'' Hz ,ενω ο Thresh ανεφερε τι παιζει με αυτα.Επειδι το βλεπω για troll topic το συγκεκριμενο προτεινω να κλεισει το θεμα΄.

Και αν οντως ο ενδιαφερομενος θελει να αγορασει ας παρει μια Sony 42-47 στα 650-750ευρο.Τα ιδια ''πραγματικα'' Hz εχουν ολες αυτες στα λεφτα αυτα.

Αν θες οντως να δεις την πραγματικη διαφορα στην εικονα πας σε Ultra HD αναλυση που κοροιδευεις,και ασε την μανια με τα Hz στα χρηματα που διαθετεις ολες τα ιδια ειναι.

καταρχας αν ηθελα την τηλεοραση του βαρδινογιαννη δεν θα το συζηταγα εδω.Δεν θα με νοιαζαν τα 200 hz θα εσκαγα 5000αρικα και θα επερνα μια ουλτρα.Το τοπικ δεν ειναι τρολ αλλα ειπαμε να μιλαμε λογικα.Ναι υπαρχουν πολλες 200αρες στην αγορα στις 42 με 47 ιντσες και ηθελα να μαθω αν καποια απο αυτες αξιζει τα λεφτα της.Ηθελα να μαθω αν αξιζει η 47αρα πχ στα 200μουφα hz η η 42 στα 400 που ισως ειναι real 200...ΔΕΝ ΞΕΡΩ γιαυτο ρωταω.Εκτος αν θες να μου πεις οτι για να βρω 200 καθαρα hz πρεπει να παω σε τηλεοραση των 3.000ευρω και 800hz.

Δημοσ.

Οταν  λες οτι το οικονομικο δεν ειναι προβλημα για μεγαλη τηλεοραση θεωρησα λογικο να μπορεις να διαθεσεις πανω απο 1000ευρο(υπολογιζα 1200-1500ευρο)και πηγα να προτεινω http://www.skroutz.gr/s/3066211/Panasonic-TX-P55ST60.html. Την Sony κυριως την ανεφερα για να επιβεβαιωσω αυτο που επρεπε να ειχες αναφερει απο την αρχη,δηλαδη τι Budget διαθετεις και σε τι ιντσες κοιτας.

Επισης για τα Hz για αλλη μια φορα δες αυτο που σου ειπε ο Thresh

Δημοσ.

200Hz είναι το max πραγματικό. Οπότε το χρυσοπληρώνεις. Δες το πινακάκι του 1ου post.

ειδα τον πινακα.Με λιγα λογια (μιλαω για την σονυ που εχω) δεν ειναι 100 αλλα 50 hz και μια σονυ 200-400hz σου δινει 100hz και αν θες να πιασεις τα 200 πραγματικα πρεπει να πας στις 800αρες hz αν καταλαβα καλα.(δεν ειναι ειρωνικο ειμαι χαμενος)...αν ειναι ετσι...γαμισε τα δλδ.

Οταν  λες οτι το οικονομικο δεν ειναι προβλημα για μεγαλη τηλεοραση θεωρησα λογικο να μπορεις να διαθεσεις πανω απο 1000ευρο(υπολογιζα 1200-1500ευρο)και πηγα να προτεινω http://www.skroutz.gr/s/3066211/Panasonic-TX-P55ST60.html. Την Sony κυριως την ανεφερα για να επιβεβαιωσω αυτο που επρεπε να ειχες αναφερει απο την αρχη,δηλαδη τι Budget διαθετεις και σε τι ιντσες κοιτας.

Επισης για τα Hz για αλλη μια φορα δες αυτο που σου ειπε ο Thresh

εχεις δικιο δεν μπορει ο αλλος να ειναι στο μυαλο μου και να ξερει τι θελω να πω παρα μονο να διαβαζει τι γραφω.Αλλη ερωτηση τωρα γιατι αν υσχιει το πινακακι που εβαλε ο φιλος κατω και αν καταλαβα καλα τι λεει,τα 200 πραγματι hz ειναι ονειρο απατηλο να τα φτασω με τα λεφτα αυτα.Για τις Πλασμα τι εχεις να πεις; Αξιζουν ακομα τα οποια λεφτα τους (αν την θες για ταινιες το δωματιο ειναι σκοτινο αντε να βαλεις και κανα ps3 επανω)

Δημοσ.

ειδα τον πινακα.Με λιγα λογια (μιλαω για την σονυ που εχω) δεν ειναι 100 αλλα 50 hz και μια σονυ 200-400hz σου δινει 100hz και αν θες να πιασεις τα 200 πραγματικα πρεπει να πας στις 800αρες hz αν καταλαβα καλα.(δεν ειναι ειρωνικο ειμαι χαμενος)...αν ειναι ετσι...γαμισε τα δλδ.

εχεις δικιο δεν μπορει ο αλλος να ειναι στο μυαλο μου και να ξερει τι θελω να πω παρα μονο να διαβαζει τι γραφω.Αλλη ερωτηση τωρα γιατι αν υσχιει το πινακακι που εβαλε ο φιλος κατω και αν καταλαβα καλα τι λεει,τα 200 πραγματι hz ειναι ονειρο απατηλο να τα φτασω με τα λεφτα αυτα.Για τις Πλασμα τι εχεις να πεις; Αξιζουν ακομα τα οποια λεφτα τους (αν την θες για ταινιες το δωματιο ειναι σκοτινο αντε να βαλεις και κανα ps3 επανω)

Αρα τελικα σε τρολλαρα οταν ανεφερα παραπανω την http://www.skroutz.gr/s/3336951/Sony-KD-55X9005.html? :P

Δημοσ.

οχι ρε τι εκτος..θα παρω 2-3 και θα σου στηλω και μια δωρο αχαχαχαχα....χαλαρωστε παιδια.Μιλαμε για 42 ως 47 ιντσες με 200 πραγματικα hz απο 500 ως 800-850 ευρω.

Αρα σε αυτα που κοιτας εχεις να διαλεξεις απο 4 

Οι φθηνοτερες

http://www.skroutz.gr/c/12/television/m/2/Sony/f/358642/43-%CE%AD%CF%89%CF%82-48-%CE%AF%CE%BD%CF%84%CF%83%CE%B5%CF%82.html?price_max=600.0&price_min=400.001

Οι ακριβοτερες

http://www.skroutz.gr/c/12/television/m/2/Sony/f/358642/43-%CE%AD%CF%89%CF%82-48-%CE%AF%CE%BD%CF%84%CF%83%CE%B5%CF%82.html?price_max=900.0&price_min=600.001

Δημοσ.

μαλιστα....ναι αυτες τις εχω ηδη δει.Ας κανω και μια τελευταια εξισου σοβαρη ερωτηση...Αντι αυτων....Πλασμα..; Αξιζουν πια κατι η μακρια; Πχ http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/SAMSUNG-PS51F5000AWXXH,99452,397565,709411.html?langId=-18

Δημοσ.

Plasma=Panasonic για μενα :P

ναι ειναι ωραιες..αυτο προσπαθησα να αποφυγω γιατι ειναι πιο ακριβες αλλα δεν το γλυτωνω αποτι βλεπω αχαχαχαχα....γενικα σαν τεχνολογια αξιζει να δωσεις λεφτα η καλυτερα οι σονυ που ειδαμε πιο πανω;

Δημοσ.

Kαλησπερα παλικαρια.Θα ηθελα μια μικρη βοηθεια.Θελω να αγορασω μια τηλεοραση 42αρα και πανω αλλα θελω να βγαζει πανελ 200 πραγματικα hz.Διαβασα οτι πανω απο τα 200hz ελαχιστα καταλαβενει την διαφορα το ματι και οτι πανω απο αυτα τα hz ειναι απλα θεμα ''πολεμου'' εταιριων.Οποτε δεν υπαρχει λογος να χαλαμε ασκοπα λεφτα για 400-600 hz κτλπ.Το θεμα ειναι οτι εγω λογο ασχετοσυνης δεν παιζει να καταλαβω ποια εχει 200 πραγματια hz και πια οχι.Εν κατακληδει ψαχνουμε τηλεοραση απο 42 ιντσες και πανω full hd (3d αδιαφορο) με 200 πραγματικα hz. Τιμες δεν μας πειραζουν βαλτε οτι βρειτε και διαλεγω.Και κατι αλλο...βρειτε και Σονυ γιατι εχει κολλημα η γυναικα με τις σονυ οποτε θελω να εχω και απο εκει επιλογες αρκετες να γλητωσω την κρεβατομουρμουρα...Ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια!!!

Νομιζω το απαντησες μονος σου αυτο :)

Δημοσ.

Θα σου προτεινα να επιλεξεις αναμεσα σε sony 47w805 και samsung 46F6500.<br>

Η sony εχει καλυτερες γωνιες θεασης λογω ips panel και η samsung καλυτερο μαυρο και φυσικα ειναι και φθηνοτερη.<br>

Προσωπικα παντα αν επελεγα μια απο τις 2 θα επαιρνα την samsung η οποια θεωρω πως ειναι καλυτερη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...