Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα παλικαρια.Θα ηθελα μια μικρη βοηθεια.Θελω να αγορασω μια τηλεοραση 42αρα και πανω αλλα θελω να βγαζει πανελ 200 πραγματικα hz.Διαβασα οτι πανω απο τα 200hz ελαχιστα καταλαβενει την διαφορα το ματι και οτι πανω απο αυτα τα hz ειναι απλα θεμα ''πολεμου'' εταιριων.Οποτε δεν υπαρχει λογος να χαλαμε ασκοπα λεφτα για 400-600 hz κτλπ.Το θεμα ειναι οτι εγω λογο ασχετοσυνης δεν παιζει να καταλαβω ποια εχει 200 πραγματια hz και πια οχι.Εν κατακληδει ψαχνουμε τηλεοραση απο 42 ιντσες και πανω full hd (3d αδιαφορο) με 200 πραγματικα hz. Τιμες δεν μας πειραζουν βαλτε οτι βρειτε και διαλεγω.Και κατι αλλο...βρειτε και Σονυ γιατι εχει κολλημα η γυναικα με τις σονυ οποτε θελω να εχω και απο εκει επιλογες αρκετες να γλητωσω την κρεβατομουρμουρα...Ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια!!!

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

<p>Δωσε budget και ιντσες αν γινεται μην εισαι γενικος :).</p>

Αφου ειπε δεν εχει θεμα στην τιμη και επισης οι ιντσες ειναι 42.

Αυτο που πρεπει να μας πει ειναι αποσταση θεασης και χρηση ωστε να του προτεινουμε μια η οποια θα ειναι στα μετρα του.

Δημοσ.

αποσταση θεασης 3 μετρα πανω κατω.Ειναι μεγαλο το σαλονι καθομαι οσο κοντα η οσο μακρια θελω οποτε βαζουμε την ιδανικη αποσταση.

πραγματικά όπως των monitors (βλέπε 120/144hz) δεν έχουν πάντως...

ενταξει τουλαχιστον κατι που να μην πετας τσαμπα τα λεφτα σου...

Δημοσ.

Δωσε budget και ιντσες αν γινεται μην εισαι γενικος :).

δεν με νοιαζει το οικονομικο προς το παρον...μονο να ειναι απο 42 και πανω και 200 καθαρα...τωρα αν θα δωσω 500πχ για 42αρα στα 200 η 700 για 47 στα 200 θα το δω μετα.Με νοιαζουν τα...200 καθαρα ;)

Δημοσ.

Η αποσταση σου ειναι για 55αρα και οχι 42αρα.

Θα σου προτεινω κατα την γνωμη μου τις 2 καλυτερες τηλεορασεις για φετος.

Sony 55w905

Samsung 55F8000

Οποια κι αν παρεις θα μεινεις μαλακας(με το στομα ανοιχτο εννοω).

Δημοσ.

σκέψου ότι αν συνδέσεις PC πάνω ότι θα είσαι με 60hz, τα πραγματικά...

oxi δεν θα συνδεσω pc πανω...το pc το εχω εδω http://www.skroutz.gr/s/1748599/Samsung-T27B300EW.html

Η αποσταση σου ειναι για 55αρα και οχι 42αρα.

Θα σου προτεινω κατα την γνωμη μου τις 2 καλυτερες τηλεορασεις για φετος.

Sony 55w905

Samsung 55F8000

Οποια κι αν παρεις θα μεινεις μαλακας(με το στομα ανοιχτο εννοω).

ρε εισαι τρελος? :P ειπαμε δεν μας νοιζει το οικονομικο αλλα οχι και ετσι αχαχαχαχαχα...μιλαμε απο 500 ως 800 ευρω

Δημοσ.

παραδειγμα...τωρα εχω αυτην στο σαλονι http://www.skroutz.gr/s/282956/Sony-KDL-40NX710.html ....ε θελουμε μια πιο μεγαλη με 200πραγματικα hz (αυτη ειναι ηδη 3d θα παει στο υπνοδωματιο γιαυτο δεν με πειραζει αν η νεα δεν ειναι 3d).

Δημοσ.

Ε ειπες οτι δεν σ'ενδιαφερει και λεω εχει λεφτα αυτος.......λολ!!!!

Στα χρηματα αυτα θεωρω απιθανο(ενταξει οχι 100%) να βρεις εστω μια στα 200hz.....αλλα και να βρεις δεν εχει καμια σημασια πιστευω σ'αυτη την αποσταση και ειδικα στις 40-42 ιντσες.

Δημοσ.

o Thresh νομιζω ηταν ξεκαθαρος,δεν χρειαζεται να το λες και το ξαναλες 200πραγματικα Hz.

Αυτη πχ ειναι εκτως budget σου?http://www.skroutz.gr/s/3336951/Sony-KD-55X9005.html

οχι ρε τι εκτος..θα παρω 2-3 και θα σου στηλω και μια δωρο αχαχαχαχα....χαλαρωστε παιδια.Μιλαμε για 42 ως 47 ιντσες με 200 πραγματικα hz απο 500 ως 800-850 ευρω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...