papousss13 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 εχω 3 ddr3 ram των ενος gb αυτη τη στιγμη στον η/υ μου. θα ηθελα να ανεβασω την ram μου γιατι σκεφτομαι να το κανω και 64bit . γινεται να προσθεσω ram ή παιζει κανα θεμα ασυμβατοτητας και θα πρεπει να βαλω πχ 2 καινουριες των 4? ο στοχος μου ειναι να το φτασω στα 6-8 gb και αυτο με φοιτητικο budget
Thanos1972 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 τι μνημες εχεις τωρα? 3 X 1gb? γιατι τις εχεις ετσι?τεσπα,εχεις 4 υποδοχες για μνημη.εαν θελεις να εχεις 8 βγαζεις τις δικες σου απο πανω και βαζεις 2Χ4gb. με φοιτητικο budget ομως.... βαλε ακομη ενα στικακι του 1gb να εχεις 4gb και θα εισαι οκ. οχι τιποτα αλλο αλλα δεν αξιζει να εχεις 8gb Μνημη απο την στιγμη που στην υπογραφη σου βλεπω green δισκο.
papousss13 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 τι μνημες εχεις τωρα? 3 X 1gb? γιατι τις εχεις ετσι?τεσπα,εχεις 4 υποδοχες για μνημη.εαν θελεις να εχεις 8 βγαζεις τις δικες σου απο πανω και βαζεις 2Χ4gb. με φοιτητικο budget ομως.... βαλε ακομη ενα στικακι του 1gb να εχεις 4gb και θα εισαι οκ. οχι τιποτα αλλο αλλα δεν αξιζει να εχεις 8gb Μνημη απο την στιγμη που στην υπογραφη σου βλεπω green δισκο. εχω προσθεσει και 2ο δισκο 200 gb που δεν ξερω τι ειναι..εκει βαζω τα παιχνιδια 3Χ1 gb ηταν σαν πακετο τοτε που εκανα το πσ... το να κρατησω τις 2 και να βαλω μια 4αρα γινεται?? ωστε να φτασω τα 6 και να μπορω να παιζω cod κτλ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα