Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<div>Παρέλαβα και εγώ από Κότσο σήμερα (earpods δωράκι)</div> <div>Negatives:</div> <div>Out of the box 2 σημαδάκια πίσω (τπτ το αξιοπρόσεκτο αλλά σε τ΄τοια premium products είναι no no)...</div> <div>Στα θετικά:</div> <div>Η διαφορά στο τι και πως είναι αυτό που βλέπεις σε σχέση με το 1 είναι μεγάλη (Είχα το απλό mini πρίν) .</div> <div>Είναι τόσο crisp η οθόνη που πραγματικά δε θές να δείς κάτι άλλο μετά απο αυτή.</div> <div>Το mini έγινε S (για τους λάτρεις της ταχύτητας)...ΠΕΤΑΕΙ, όλα ανοίγουν, φορτώνουν, συνδέονται σε lightning speed.</div> <div>Το Wifi είναι σαφώς καλύτερο, κέρδισα 2 μπάρες σε dead σημείο του σπιτιού ??? whats up with that? </div> <div>Γενικά χωρίς να μακρηγορώ είναι επιτέλους το tablet που έπρεπε να ήταν απο την αρχή.</div> <div>Έθεσε τα στανταρ για τις επόμενες γενιές mini tablets (7-8inch)</div>

Παρέλαβα σήμερα το δικό μου! Απλά ότι καλύτερο. Η οθόνη τα σπάει και κανένα σήμερα σημαδακι. Ελπίζω να μη με απογοητεύσει!

Sent from my iPad using Insomnia

Παιδιά αγόρασα σήμερα το ταμπλετ. Μέχρι τώρα όλα καλά. Από ότι είδα μπορώ να κάνω πολλά παραπάνω από το browsing μέχρι κ επεξεργασία βίντεο. Προς το παρόν μοιάζει πως μπορεί να αντικαταστήσει τον υπολογιστή μου. Για να δούμε όμως!

Δημοσ.

Παρέλαβα σήμερα το δικό μου! Απλά ότι καλύτερο. Η οθόνη τα σπάει και κανένα σήμερα σημαδακι. Ελπίζω να μη με απογοητεύσει!

Παιδιά αγόρασα σήμερα το ταμπλετ. Μέχρι τώρα όλα καλά. Από ότι είδα μπορώ να κάνω πολλά παραπάνω από το browsing μέχρι κ επεξεργασία βίντεο. Προς το παρόν μοιάζει πως μπορεί να αντικαταστήσει τον υπολογιστή μου. Για να δούμε όμως!

Οτι καλυτερο σε σχεση με ποιο αφου ειναι η πρωτη σου αγορα/επαφη με tablet? :P

Οσο για το δευτερο απλα lol.  :lol:  :lol:

Παντως για να πω και την μικρη κακια μου,τετοιου ειδους topic προσωπικα με νευριαζουν για τον εξης λογο οτι κατα 98% ο ενδιαφερομενος θα παρει το προιον που ρωταει,χωρις καν να ψαξει τις αλλες προτασεις που του γινονται,αρα και δεν υπαρχει λογος ανοιγματος topic.

Οπως και να εχει καλοδουλευτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...