Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια! Σκευτομαι αυτες τις μερες μιας και οι γιορτες ερχοντε να αγορασω ενα ταβλετακι για να κανω τα βασικα και να παιζω κανα παιχνιδακι. Ειχα ενα ιphone αλλα χαλασε δυστυχως και τωρα πλεον δν μπορω να κατσω στο pc για σερφαρισμα κτλπ παρα μονο για κανα καλο game! Δεν θελω να παω σε android παρα μονο στα καλυτερα μοντελα αυτου. Διαθετω ενα 400αρι καθως θα το εχω σαν υπολογιστη! Εχω διαβασει καλα reviews του συγκεκριμενου και εμπιστευομαι και την Apple με ματια κλειστα! Εσεις τι λετε? Αξιζει τα 400 ευρω? Ευχαριστω!

post-257401-0-75969600-1386017724_thumb.jpeg

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια! Σκευτομαι αυτες τις μερες μιας και οι γιορτες ερχοντε να αγορασω ενα ταβλετακι για να κανω τα βασικα και να παιζω κανα παιχνιδακι. Ειχα ενα ιphone αλλα χαλασε δυστυχως και τωρα πλεον δν μπορω να κατσω στο pc για σερφαρισμα κτλπ παρα μονο για κανα καλο game! Δεν θελω να παω σε android παρα μονο στα καλυτερα μοντελα αυτου. Διαθετω ενα 400αρι καθως θα το εχω σαν υπολογιστη! Εχω διαβασει καλα reviews του συγκεκριμενου και εμπιστευομαι και την Apple με ματια κλειστα! Εσεις τι λετε? Αξιζει τα 400 ευρω? Ευχαριστω!

Αν αξιζει τα 400ευρο ειναι ενα μεγαλο ερωτηματικο μιας και η χρηματικη διαφορα απο το Air δεν ειναι τεραστια.

Για την χρηση που το θες το Tablet μπορεις να μου πεις για ποιο λογο πχ κοιτας σε αυτο και οχι σε http://www.skroutz.gr/s/3971746/LG-G-Pad-V500-8-3-16GB.html

ή σεhttp://www.skroutz.gr/s/3701334/Google-Nexus-7-FHD-16GB.html ??? Το λογο που δεν μπορεις να κατσεις στο Pc για σερφαρισμα δεν τον καταλαβαινω,ουτε γιατι να δωσεις 400ευρο για tablet ενω το θες μονο για σερφαρισμα.

Δημοσ.

θες μεχρι 400 ευρω ή θες 8 ιντσες οθονη;

Μεχρι 400 ευρω!

Αν αξιζει τα 400ευρο ειναι ενα μεγαλο ερωτηματικο μιας και η χρηματικη διαφορα απο το Air δεν ειναι τεραστια.

Για την χρηση που το θες το Tablet μπορεις να μου πεις για ποιο λογο πχ κοιτας σε αυτο και οχι σε http://www.skroutz.gr/s/3971746/LG-G-Pad-V500-8-3-16GB.html

ή σεhttp://www.skroutz.gr/s/3701334/Google-Nexus-7-FHD-16GB.html ??? Το λογο που δεν μπορεις να κατσεις στο Pc για σερφαρισμα δεν τον καταλαβαινω,ουτε γιατι να δωσεις 400ευρο για tablet ενω το θες μονο για σερφαρισμα.

Γιατι πχ θελω να αραξω στο σαλονι και θελω να δω κατι στο ιντερνετ. Βρμ να παω μεσα στο δωματιο μου που ειναι ο υπολογιστης. Επισης πιο αμεση επαφη εχω με το ταμπλετ για το σερφαρισμα. Τελος παιζω και κανα καλο παιχνιδακι αμα ειναι και στα απλα android σερνονται! Ειναι ομως και οτι μου αρεσει αρκετα το iOS.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παντως μπορει να ειμαι περιεργος, αλλα συσκευη που δεν μπορει να εχει adblock μου φαινεται δυσχρηστη για να αντικαταστησει το σερφαρισμα που κανεις με τον υπολογιστη. Να κανεις δηλαδη το βασικο ογκο του σερφαρισματος σου απο μια συσκευη που θα αναβοσβηνουν συνεχως banner με gif εικονες οτι εισαι  ο #1.000.000 επισκεπτης και κερδισες κλπ..

Κοιτα σε android μερια αν θελεις συσκευη που να μπορεις να βαλεις adblock.

Διαφορετικα,  το ipad mini 2  ειναι μαλλον η καλυτερη συσκευη στις 8" , αν κ με αλμυρη τιμη.

Επεξ/σία από haHa
Δημοσ.

γιατι δεν περιμενεις τα νεα windows 8 ταμπλετ εχει πολυ καλα μοντελα και μαλιστα με την κανονικη εκδοση,οχι την κουτσουρεμενη και οι τιμες τους ειναι γυρω στα 300-350

προσωπικα εγω πηρα απο εξω ενα τετοιο  στα 300 ευρω και το περιμενω

Δημοσ.

Παντως μπορει να ειμαι περιεργος, αλλα συσκευη που δεν μπορει να εχει adblock μου φαινεται δυσχρηστη για να αντικαταστησει το σερφαρισμα που κανεις με τον υπολογιστη. Να κανεις δηλαδη το βασικο ογκο του σερφαρισματος σου απο μια συσκευη που θα αναβοσβηνουν συνεχως banner με gif εικονες οτι εισαι  ο #1.000.000 επισκεπτης και κερδισες κλπ..

Κοιτα σε android μερια αν θελεις συσκευη που να μπορεις να βαλεις adblock.

Διαφορετικα,  το ipad mini 2  ειναι μαλλον η καλυτερη συσκευη στις 8" , αν κ με αλμυρη τιμη.

Στο iphone 5 που ειχα δεν ειχα θεμα με τις διαφημησεις! Υπαρχει ομως δυνατοτητα να κατεβασεις google chrome και νομιζω να κανεις εγκατασταση στα προσθετα. Και το ios ειναι πολυ πιο γρηγορο και πιο smooth απο το android. Τωρα το adblock στο YT ειδικα αφου θα χρησημοποιω την εφαρμογη δεν νομιζω να εχω θεμα.

γιατι δεν περιμενεις τα νεα windows 8 ταμπλετ εχει πολυ καλα μοντελα και μαλιστα με την κανονικη εκδοση,οχι την κουτσουρεμενη και οι τιμες τους ειναι γυρω στα 300-350

προσωπικα εγω πηρα απο εξω ενα τετοιο  στα 300 ευρω και το περιμενω

Ειναι ακομα σε χαμηλοτερο επιπεδο τα windows στα φορητα. Εχει ενας γνωστος μου με 8.1 ενα samung απλα ειναι σαν υπολογηστης με οθονη αφης. Και το ποντικι πιστεψε χρειαζεται στα windows οτι και να κανουν!

Δημοσ.

Στο iphone 5 που ειχα δεν ειχα θεμα με τις διαφημησεις! Υπαρχει ομως δυνατοτητα να κατεβασεις google chrome και νομιζω να κανεις εγκατασταση στα προσθετα. Και το ios ειναι πολυ πιο γρηγορο και πιο smooth απο το android. Τωρα το adblock στο YT ειδικα αφου θα χρησημοποιω την εφαρμογη δεν νομιζω να εχω θεμα.

Οχι, δεν μπορεις να κατεβασεις προσθετα στον chrome στο ios.

Μην κρινεις απο το iphone 5 για τις διαφημισεις, γιατι στο iphone λογω μικρης οθονης ολα σχεδον τα site εμφανιζονται στην mobile μορφη τους που εχουν ελαχιστες ως μηδαμινες διαφημισεις.

Στο ipad ομως λογω μεγαλυτερης οθονης τα site εμφανιζονται στην συνηθισμενη desktop μορφη τους που συνηθως ειναι φουλ στις διαφημισεις.

Εχε το λοιπον υποψη σου αυτο.

Προσωπικα θα μου φαινοταν αδιανοητο να κανω το βασικο ογκο του σερφαρισματος απο μια συσκευη που δεν εχει adblock.

------------

Στο youtube application πραγματι δεν θα εχεις διαφημισεις.

Δημοσ.

off topic

Ειναι ακομα σε χαμηλοτερο επιπεδο τα windows στα φορητα. Εχει ενας γνωστος μου με 8.1 ενα samung απλα ειναι σαν υπολογηστης με οθονη αφης. Και το ποντικι πιστεψε χρειαζεται στα windows οτι και να κανουν!

Το metro ui δεν είναι για ποντικι,μη λεμε ότι θελουμε!Οταν μιλαμε για συσκευες ανω των 10" τα windows tablets παιζουν μονα τους!
Πραγματικο multitasking και όχι "multitasking" αλλα android/ios.
Πληρης υποστηριξη flash κ.λ.!
Και το μονο που εχει ΚΑΙ το καταλληλο περιβαλλον να το δουλεψεις σαν κανονικο pc με το αποσπομενο πληκτρολογιο με touchpad!

Τωρα στο θεμα μας.
Γνωμη μου ότι το ipad mini 2,είναι καλυτερη επιλογή από το ipad air,γιατι και καλυτερη φορητοτητα,εφαρμογη στο χερι και χειρισμο και 2" δεν είναι και τοσο μεγαλη διαφορα στο να θυσιασεις τα προηγουμενα και τα 100ευρο!
Από μενα ipad mini 2!

• Like 1
Δημοσ.
Παρέλαβα και εγώ από Κότσο σήμερα (earpods δωράκι)

Negatives:

Out of the box 2 σημαδάκια πίσω (τπτ το αξιοπρόσεκτο αλλά σε τ΄τοια premium  products είναι no no)...

Στα θετικά:

Η διαφορά στο τι και πως είναι αυτό που βλέπεις σε σχέση με το 1 είναι μεγάλη (Είχα το απλό mini πρίν) .

Είναι τόσο crisp η οθόνη που πραγματικά δε θές να δείς κάτι άλλο μετά απο αυτή.

Το mini έγινε S (για τους λάτρεις της ταχύτητας)...ΠΕΤΑΕΙ, όλα ανοίγουν, φορτώνουν, συνδέονται σε lightning speed.

Το Wifi είναι σαφώς καλύτερο, κέρδισα 2 μπάρες σε dead σημείο του σπιτιού ??? whats up with that? 

Γενικά χωρίς να μακρηγορώ είναι επιτέλους το tablet που έπρεπε να ήταν απο την αρχή.

Έθεσε τα στανταρ για τις επόμενες γενιές mini tablets (7-8inch)

• Like 1
Δημοσ.

Με γεια στο παραπανω.Βεβαια απο μενα προσωπικα πανω απο 150-200 δεν θα εδινα σε Ipad(mini προφανως) γιατι 1)θεωρω οτι το ακριβοτερο Ipad Air απευθυνεται σε διαφορετικο κοινο,πιο επαγγελματικο γιαυτο αλλωστε και η υψηλη τιμη/διαθεσιμο μοντελο μεχρι 128gb και 2)και ισως σημαντικοτερο για μενα,γιατι ακομα εχουμε κολλησει στην Ελλαδα στον 1χρονο εγγυησης απο την Apple οταν στο εξωτερικο αλλες χωρεις εχουν 2 χρονια εγγυηση. 

Και ναι αν ηταν να διαλεξω μεταξυ Ipad Mini Και Air Θα πηγαινα στο Air. Βεβαια αν ημουν μεγαλυτερος σε ηλικια και λογω δουλειας :P.

Γιατι οπως και να το κανουμε 430 και 500ευρο ειναι τα χρηματα που κανει ενα Laptop με i5,αρα το θεωρω μια μικρη υπερβολη την αγορα 420+ευρο tablet για απλο browsing στο internet/

Δημοσ.

Με γεια στο παραπανω.Βεβαια απο μενα προσωπικα πανω απο 150-200 δεν θα εδινα σε Ipad(mini προφανως) γιατι 1)θεωρω οτι το ακριβοτερο Ipad Air απευθυνεται σε διαφορετικο κοινο,πιο επαγγελματικο γιαυτο αλλωστε και η υψηλη τιμη/διαθεσιμο μοντελο μεχρι 128gb και 2)και ισως σημαντικοτερο για μενα,γιατι ακομα εχουμε κολλησει στην Ελλαδα στον 1χρονο εγγυησης απο την Apple οταν στο εξωτερικο αλλες χωρεις εχουν 2 χρονια εγγυηση. 

Η διαφορα τιμης είναι μια χαρα,μεταξυ των δυο μοντελλων!Οι 2" μονο ΔΕΝ δικαιολογουν μεγαλυτερη διαφορα στη τιμη!

Τι είναι αυτό που σε κανει να πιστευεις ότι το ipad air είναι πιο επαγγελματικο από το mini?Γιατι οι 2" δε κανουν τοσο μεγαλη αισθηση,ουτε θα σου προσφερουν περισσοτερες πιο "επαγγελματικες" δυνατότητες!

Αντίθετα η πιο βολικη φορμα και μέγεθος,του mini θα είναι πολύ πιο χρησιμη σε ένα επαγγελματια που θα το εχει 24/24 ωρο μαζι του,στη τζεπη ή το μπουφαν του!

Δημοσ.

Η διαφορα τιμης είναι μια χαρα,μεταξυ των δυο μοντελλων!Οι 2" μονο ΔΕΝ δικαιολογουν μεγαλυτερη διαφορα στη τιμη!

Τι είναι αυτό που σε κανει να πιστευεις ότι το ipad air είναι πιο επαγγελματικο από το mini?Γιατι οι 2" δε κανουν τοσο μεγαλη αισθηση,ουτε θα σου προσφερουν περισσοτερες πιο "επαγγελματικες" δυνατότητες!

Αντίθετα η πιο βολικη φορμα και μέγεθος,του mini θα είναι πολύ πιο χρησιμη σε ένα επαγγελματια που θα το εχει 24/24 ωρο μαζι του,στη τζεπη ή το μπουφαν του!

Για μένα η καλύτερη τιμή έπρεπε να ήταν στα 349ευρο,οσο είχε αρχικά και το Ipad Mini. Και οταν αναφέρομαι στο πιο επαγγελματικό εννοώ απο πλευράς κόστους κυριως.

Συγνωμη αλλα 510+ευρο για tablet για χρηση να καθομαι πχ στον καναπε να βλεπω κανενα video στο Youtube ή στο Facebook και να παίζω Angry Birds ,ε τότε ναι  το Ipad  δεν τα αξιζει τα λεφτα του.(προσωπικη μου αποψη φυσικα)

Και τα παραπανω τα αναφερω και απο προσωπικη εμπειρια απο γνωστους που ειχα.

Για την ιδια ακριβώς χρηση με τον ενδιαφερομενο ειχα γνωστό που δεν προτιμησε σε προσφατη αγορα το http://www.skroutz.gr/s/3701334/Google-Nexus-7-FHD-16GB.html?from=catspan και προτιμησε το http://www.skroutz.gr/s/2567463/Apple-iPad-mini-Wifi-16GB.html στα 300ευρο, επειδη οπως ειπε ειναι Apple και αυτο του αρκει για να το προτιμησει απο τα άλλα.

Φυσικα σε καμια περιπτωση δεν απαγορευω στον αλλο να μην αγορασει Ipad , απλα με αυτα που γραφω το μονο που θελω να πετυχω ειναι να βαλω τον ενδιαφερομενο να το σκεφτει λιγο παραπανω.

Δημοσ.

Για μένα η καλύτερη τιμή έπρεπε να ήταν στα 349ευρο,οσο είχε αρχικά και το Ipad Mini. Και οταν αναφέρομαι στο πιο επαγγελματικό εννοώ απο πλευράς κόστους κυριως.

Συγνωμη αλλα 510+ευρο για tablet για χρηση να καθομαι πχ στον καναπε να βλεπω κανενα video στο Youtube ή στο Facebook και να παίζω Angry Birds ,ε τότε ναι  το Ipad  δεν τα αξιζει τα λεφτα του.(προσωπικη μου αποψη φυσικα)

Και τα παραπανω τα αναφερω και απο προσωπικη εμπειρια απο γνωστους που ειχα.

Για την ιδια ακριβώς χρηση με τον ενδιαφερομενο ειχα γνωστό που δεν προτιμησε σε προσφατη αγορα το http://www.skroutz.gr/s/3701334/Google-Nexus-7-FHD-16GB.html?from=catspan και προτιμησε το http://www.skroutz.gr/s/2567463/Apple-iPad-mini-Wifi-16GB.html στα 300ευρο, επειδη οπως ειπε ειναι Apple και αυτο του αρκει για να το προτιμησει απο τα άλλα.

Φυσικα σε καμια περιπτωση δεν απαγορευω στον αλλο να μην αγορασει Ipad , απλα με αυτα που γραφω το μονο που θελω να πετυχω ειναι να βαλω τον ενδιαφερομενο να το σκεφτει λιγο παραπανω.

To θεμα είναι ότι το πρωτο mini,ειχε τεραστια διαφορα σε specs από το ipad4,γι'αυτο ηταν 350$!

Το mini2,όμως η μονη διαφορα από το air είναι οι 2" της οθονης,τιποτα άλλο!

Αν το κοστολογουσε 350,θα ειχαν σκωτοσει τις πωλήσεις του  air!

Οσο αφορα το ipad vs κατι άλλο,αυτο είναι καθαρα θεμα γουστου και προτιμήσεως!

Θελω να πιστευω ότι τα παιδια που ζητουν καποιο προιον ξερουν πανω κατω τι πραγματικα μπορει να τους προσφερει και τους λογους που το προτιμουν εναντι καποιου αλλου!

• Like 1
Δημοσ.

To θεμα είναι ότι το πρωτο mini,ειχε τεραστια διαφορα σε specs από το ipad4,γι'αυτο ηταν 350$!

Το mini2,όμως η μονη διαφορα από το air είναι οι 2" της οθονης,τιποτα άλλο!

Αν το κοστολογουσε 350,θα ειχαν σκωτοσει τις πωλήσεις του  air!

Οσο αφορα το ipad vs κατι άλλο,αυτο είναι καθαρα θεμα γουστου και προτιμήσεως!

Θελω να πιστευω ότι τα παιδια που ζητουν καποιο προιον ξερουν πανω κατω τι πραγματικα μπορει να τους προσφερει και τους λογους που το προτιμουν εναντι καποιου αλλου!

Αραγε πόσο ισχυει αυτο στην πραγματικότητα.

Μα και το Ipad Mini για αυτα που προσφερει τωρα/τοτε, επρεπε να κοστιζει/κοστιζε πολυ λιγοτερο. 350ευρο για αυτα τα spec χωρις Retina,με αυτη την αναλυση ηταν καθαρα ''κλεψιά'' απο πλευρας Apple.

Τελος παντων ας μεινουμε τοτε σε αυτο που λες και ας μεινει στον Ts οτι ειναι θεμα προτιμήσεων/γούστου/τιμής το τι θα διαλεξει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...