harris19 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα παιδια... ειμαι κατοχος του galaxy s advance εδω και περιπου 7 μηνες...στην αρχη ολα καλα..2 μηνες αφου το πηρα το κινητο ξαφνικα ενω ηταν ανοικτο δεν μπορουσε να δεχθει ουτε κληση ουτε μηνυμα ουτε τπτ παρολο που οι μπαρες του σηματος ηταν στο φουλ...οταν πηγαινα να κανω κληση που πετουσε το μηνυμα cannot register on network...επρεπε να το κλεισω και να το ξανα ανοιξω για την φτιαξει...μετα απο λιγο καιρο εβαλα την εκδοση jelly bean και στην αρχη ηταν ολα καλα...πριν λιγο καιρο ξανα αρχισε το ιδιο σκηνικο να μην μπορω να δεχθω καμια κληση και να εμφανιζει το ιδιο μηνυμα,...τις τελευταιες μερες μαλλον το κινητο ''αποφασισε'' να το παει και ενα βημα παρακατω εκει που ειναι ανοικτο και πχ μπορεις να μιλας στο τηλεφωνο το κινητο κλεινει απο μονο του και για να ανοιξει πρεπει να βγαλεις την μπαταρια....τις επομενες μερες εχω σκοπο να το παω στα public μιας και ειναι μεσα στην εγγυηση αλλα μηπως εχει κανενας αντιστοιχη εμπειρια??και τι μπορω να ζητωσω πχ αντικατασταση του κινητου η κατι αλλο?δεν ρωταω για το παιξω εξυπνος απλα δεν εχω γνωριζω για αυτο και ρωταω εσας...
antbyron Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Έχω το ίδιο κινητό και δυστυχώς παθαίνει κάτι ανάλογο με το δικό σου. Ως τώρα το έχει πάθει δύο φορές και αναγκάστηκα να το κλείσω και να το ξανά ανοίξω για να παίξει. Ελπίζω να μην χειροτερεύσει.
kataramenos32 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Εφοσον εχει εγγυηση καλο θα ηταν να το πας στο service. Αλλα αν θες μπορεις να δοκιμασεις και ενα factory reset απο recovery mode, εχε ομως υποψιν οτι θα χασεις τα δεδομενα σου. Αν ενδιαφερεσαι πες μας για να σου πουμε τα σωστα βηματα
harris19 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 καλησπερα παιδια και χρονια πολλα με υγεια και ευτυχια πανω απο ολα! πριν 2-3 εβδομαδες πηγα το κινητο στο service της samsung και μετα απο 2 μερες με πηραν τηλ και μου ειπαν οτι ειναι ετοιμο και οτι το προβλημα πρεπει να ηταν καποια δυσλειτουργια του λογισμικου..μου ξανα περασαν την 4,1 και εκαναν και ενα factory reset και ολα κομπλε...δεν προλαβαν να περασουν 2-3 μερες και παρατηρησα οτι το κινητο ξαφνικα απο μονο του κλεινει...μετα απο προσοχη ειδα οτι το κινητο κλεινει οτι εχω καποια ειδοποιηση στο facebook...ξερετε γιαιτι μπορει να συμβαινει αυτο?εσβησα την εφαρμογη αλλα αυτο θα λυσει και το προβλημα?
dieccast Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 η μονη λυση ειναι η αλλαγη κινητου..δυστυχως!! το προβλημα δεν θα λυθει ουτε με service ουτε με τπτ!
BritGreek Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 καλησπερα παιδια και χρονια πολλα με υγεια και ευτυχια πανω απο ολα! πριν 2-3 εβδομαδες πηγα το κινητο στο service της samsung και μετα απο 2 μερες με πηραν τηλ και μου ειπαν οτι ειναι ετοιμο και οτι το προβλημα πρεπει να ηταν καποια δυσλειτουργια του λογισμικου..μου ξανα περασαν την 4,1 και εκαναν και ενα factory reset και ολα κομπλε...δεν προλαβαν να περασουν 2-3 μερες και παρατηρησα οτι το κινητο ξαφνικα απο μονο του κλεινει...μετα απο προσοχη ειδα οτι το κινητο κλεινει οτι εχω καποια ειδοποιηση στο facebook...ξερετε γιαιτι μπορει να συμβαινει αυτο?εσβησα την εφαρμογη αλλα αυτο θα λυσει και το προβλημα? To ϊδιο μου έκανε και το δικό μου, απλά δεν το έγραψα στο δικό μου νήμα. Εμένα είχε πρόβλημα και η sim, γιατί ήταν παλιά. Εγώ έχω κάνει downgrade σε 2.3.6 και έχω και νέα sim. Ο πάροχος με συμβούλεψε να μην έχω το δίκτυο σε αυτόματη επιλογή, αλλά να επιλέξω από το μενού ως δίκτυο τη vodafone. Κανένα πρόβλημα πλέον.
alexgmeteo Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Κάτοχος του ίδιου κινητού, είχα αρκετά προβλήματα. Κολλούσε χωρίς λόγο και δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Όλα αυτά με το που πήρε την 4.1 (ορισμένα προβλήματα είχα και με την 2.3). Μίλησα με έναν φίλο στην Samsung και μου είπε να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και αν δεν φτιάξει να το στείλω για service. Μετά από 3-4 φορές έστρωσε το κινητό, αλλά δεν τον φορτώνω με εφαρμογές. Κουλό ακούγεται, αλλά δεν θέλω να αγοράσω άλλο. Μου αρέσει πολύ σαν κινητό!! Κυκλοφορεί ένα άρθρο ότι πολλά άτομα έχουν πρόβλημα με το συγκεκριμένο κινητό και γενικά με το λογισμικό μέχρι την 4.3 έκδοση. Φήμες λένε ότι η Samsung μάλλον θα δώσει την 4.4 σε ορισμένες συσκευές (μέσα σε αυτές και το i9070). Δεν ξέρω εάν είναι αλήθεια. Μέχρι να δω τι παίζει πραγματικά δεν πειράζω το κινητό με root ή άλλες rom. Πριν κάνω την τελευταία επαναφορά συστήματος καθάριζα κάθε τρεις και λίγο την cache από τα προγράμματα. Μετά την επαναφορά έβαλα το πρόγραμμα AVG Cleaner, επέλεξε τι θέλω να καθαρίζει και το κάνει από μόνο του κάθε μέρα. Είδα αλλαγή στην συμπεριφορά του κινητού, όχι όμως η τέλεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα