Προς το περιεχόμενο

Νέο modem/router

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή έχω αγανακτήσει με τα modem/router της wind, θα σας παρακαλούσα να μου προτείνετε μερικά.

Αυτό που θέλω είναι η σταθερότητα στη σύνδεση και στο wifi, καθώς και το media streaming μέσω wifi..

Μπορώ να διαθέσω περίπου 80 ευρώ..

Δημοσ.

ZTE ZXV10 H108L

Μπες στο 192.168.1.254

username/password= admin/admin

Τέρμα αριστερά νομίζω λέει Interface setup. Μόλις το πατήσεις σου βγάζει 3 υποκαρτέλες. Η τρίτη λέει Wireless. Το πατάς και βάζεις:

Channel 11

802.11 b+g

WPA-PSK/WPA2-PSK

Πατάς Submit.

Μετά δίπλα έχει μια άλλη καρτέλα, νομίζω λέει Advance setup. Εκεί θα βάλεις firewall deactive. Πατάς Submit.

Μετά δίπλα έχει μια άλλη καρτέλα, νομίζω λέει Access managment. Ακριβώς από κάτω λέει UPnP. Το πατάς και μετά βάζεις UPnP deactive.

Μετά κλείνεις τη σελίδα του ρούτερ και κάντου και ένα on/off.

Αν δεν μείνεις ικανοποιημένος πάρε άλλο ρούτερ και πάρτους τηλέφωνο και πες τους να μη δίνουν ψευτοκινεζιές! :D

(Με το GENNET δεν αξίζει να κάνεις τπτ..)

Δημοσ.

to gennet σιγουρα για πεταμα.τωρα με 80 ευρω ειτε πας πχ netgear dgn2200.ειτε μπορεις να βαλεις τα διπλα λεφτα(ναι ειναι αρκετα) και να παρεις πχ ενα draytek 2760 το οποιο ειναι και adsl αλλα και vdsl για μελλοντικη χρηση.

Δημοσ.

ΒΟΗΘΕΙΑ!!

έχω το εξής ζήτημα: έχω από τον OTE τρία rooter : ένα ΖΤΕ Η108NS , ένα HUAWEI HG530 και ένα THOMPSON TG585 V8 και όλα έχουν το ίδιο ζήτημα

η γραμμή είναι στην μια άκρη του σπιτιού και δεν μπορεί να μετακινηθεί με αποτέλεσμα σε δωμάτιο στην άλλη άκρη όπου είμαι εγώ έχω μια μονό γραμμή στην ένδειξη της ισχύος του wireless όπως το βλέπω στο LAPTOP και συνέχεια αποσυνδέεται και ξανασυνδέεται . με λίγα λόγια έχω αδύναμο σήμα και αν ανοίξω πάνω από δυο ιστοσελίδες αποσυνδέεται και περιμένω να συνδεθεί όποτε αυτό γίνει για να αποσυνδεθεί πάλι...

δοκίμασα από τα interface όποιου rooter και να βάλω να αλλάξω χειροκίνητα το channel μήπως βελτιωθεί η εμβέλεια (έτσι μου είπαν από τον οτε) αλλά τίποτα.

τι να κάνω για να έχω δυνατό σήμα?  προσπάθησα να βάλω κάποιο από τα τρία ως repeater σε λειτουργία bridge, απενεργοποίησα τον DHCP server του και τίποτα δεν συνδέονται wireless ή δεν ξέρω να το κάνω.

οπότε τα ερωτήματα που έχω είναι τα εξής:

α) μπορώ να συνδέσω κάποιο από τα rooter που έχω ως repeater με κάποιο άλλο? Είναι συμβατά? Αν ναι (δεν έχω προτίμηση ποιο θα είναι rooter και ποιο repeater)  πείτε μου ποια αλλά πείτε μου σας παρακαλώ αναλυτικά πως θα το κάνω αν γίνεται γιατί είμαι άσχετος.

Β) αν δεν μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους τι να κάνω για να έχω σήμα, να πάρω ένα καινούργιο με μεγαλύτερη εμβέλεια ή να πάρω extender?

εδώ έχω τις εξής απορίες:

αν πάρω repeater θα είναι universal δηλαδή συμβατό με όλα τα rooter που έχω και ποια είναι αυτά?έχει απώλεια ταχύτητας (δεν το θέλω)

Αν πάρω ένα νέο rooter πως θα ξέρω ότι έχει μεγαλύτερη εμβέλεια? από τον οτε δεν μου λένε τι εμβέλεια έχουν τα ρουτερ που έχω για να ξέρω τι να πάρω.

Τι μου προτείνετε αν δεν μπορώ να συνδέσω μαζί τα ρουτερ που έχω? Να πάρω ένα νέο και καλό και να ξεμπερδέψω ή να πάρω repeater και τι μάρκα/μοντέλο να πάρω?  Ένα repeater θα τα καταφέρω να το σετάρω εύκολα ή θα γίνει σαλάτα οπότε να πάρω ρουτερ? Οικονομικό ζήτημα δεν έχω δίνω και 80-100 Ευρώ αρκεί να βρω λύση. Η γραμμή είναι PSTN έχω ADSL έως 24

Από πλαίσιο δεν μπορούν να με βοηθήσουν από οτε τίποτα οπότε ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...