Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο φορουμ. Εχω ενα χπερια ζ..καινουργιο...το κανα ροοτ μετα κατεβασα ενα dual recovery και πηγα να κανω φλας την pac rom. Αφου εκανε εγκατασταση κι ολα καλα περασα τα γκαπς και εκανα reboot ...απο κει και περα δε ξανα ανοιξε η οθονη....οταν συνδεω το usb μου αναβωσβηνει κοκκινο το λαμπακι....με το που κανω volume up γινεται μπλε. και συνδεετε στο pc σαν adb....help me please. να κατεβασω τη στοκ ρομ σε ftf και να την κανω φλας με το φλαςτουλ? Θα σας ημουν υποχραιος για τη βοηθεια σας!!!

Δημοσ.

λεπον dual recovery δεν ξερω εαν υπαρχει,ξερω οτι ειτε θα βαλεις CMW η TWPR recovery,επισης dual boot υποστηριζουν μονο οι κερνελ.υποθετω οτι δεν εχεις κατεβασει ρομ για το κινητο σου γι αυτοι δεν bootarei,ξανα κατεβασε με προσοχη την ρομ για το Z και περνα την,εαν δεν στρωσει βαλε την μαμα,backup δεν πηρες απο αυτην που φορουσε?

Δημοσ.

Καλησπερα φιλε μου κι ευχαριστω για το ενδιαφερον σου...το εφτιαξα το κινητο τελικα..
Απλα κατεβασα τη στοκ ρομ σε μορφη ftf (για να μπρεσω να τ οτρεξω μεσω flashtool) ολα οκ τελικα...
Ηταν οντως dual boot  με το πληκτρο volume up εμπενα σε cmw και με το volume  down εμπενα σε TWPR.
Αν θες εχω το λινκ απο xda...
Tvra de jerv ti egien me th rom....μαλλον θα κανα καμια πατατα με τον bootloader... θα ξαναδοκιμασω :) :)

Συγνωμη για τη λαθος θεση του thread....
αν ο mod που το μετεφερε ηταν ο Piter... miss u man.... 
Vag vag exc :D

Oποιο μελος εχει καποια απορεια πανω στο thread ας ποσταρει κι αν μπορω πολυ ευχαριστως να βοηθησω!!

και κατι ακομα..
Εαν θελω να περασω μια custom rom.Πρεπει να εχω τον bootloader unlocked?
Εαν ναι,ο μονος τροπος για να το κανω αυτο ειναι μεσω του σαιτ unlcockbutloader.sonymobile κλπ??

Ευχαριστω.

λεπον dual recovery δεν ξερω εαν υπαρχει,ξερω οτι ειτε θα βαλεις CMW η TWPR recovery,επισης dual boot υποστηριζουν μονο οι κερνελ.υποθετω οτι δεν εχεις κατεβασει ρομ για το κινητο σου γι αυτοι δεν bootarei,ξανα κατεβασε με προσοχη την ρομ για το Z και περνα την,εαν δεν στρωσει βαλε την μαμα,backup δεν πηρες απο αυτην που φορουσε?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2261606 2recovery

Δημοσ.

Καλησπερα φιλε μου κι ευχαριστω για το ενδιαφερον σου...το εφτιαξα το κινητο τελικα..

Απλα κατεβασα τη στοκ ρομ σε μορφη ftf (για να μπρεσω να τ οτρεξω μεσω flashtool) ολα οκ τελικα...

Ηταν οντως dual boot  με το πληκτρο volume up εμπενα σε cmw και με το volume  down εμπενα σε TWPR.

Αν θες εχω το λινκ απο xda...

Tvra de jerv ti egien me th rom....μαλλον θα κανα καμια πατατα με τον bootloader... θα ξαναδοκιμασω :) :)

Συγνωμη για τη λαθος θεση του thread....

αν ο mod που το μετεφερε ηταν ο Piter... miss u man.... 

Vag vag exc :D

Oποιο μελος εχει καποια απορεια πανω στο thread ας ποσταρει κι αν μπορω πολυ ευχαριστως να βοηθησω!!

και κατι ακομα..

Εαν θελω να περασω μια custom rom.Πρεπει να εχω τον bootloader unlocked?

Εαν ναι,ο μονος τροπος για να το κανω αυτο ειναι μεσω του σαιτ unlcockbutloader.sonymobile κλπ??

Ευχαριστω.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2261606 2recovery

εχω GALAXY φιλος γι αυτο δεν το ξερα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...