poscore Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα θέμα και δεν ξέρω τι φταίει και σκέφτηκα ίσως αν είναι κάποιος ειδικός σε αυτά να μου προτείνει καμια λύση. Έχω φτιάξει μια html σελίδα στη διεύθυνση Site: tsiomis.gr και στον chrome μου δουλεύει ενώ στον firefox όχι. Συγκεκριμένα έχει πρόβλημα το services tab. Μπείτε και δείτε τι γίνεται. Αν και ξέρω πως να φτιάχνω έτσι απλές σελίδες, τουλάχιστον έτσι πιστεύω όταν μπαίνουν τέτοια προβλήματα στη μέση σηκώνω τα χέρια ψηλά, οπότε κάθε πρόταση-βοήθεια είναι ultra possitive!
Crawl_From_Death Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα, δοκιμασε να αλλαξεις απο την CSS σου τα εξης: #elem { background: none repeat scroll 0 0 #E5E5E5; border-color: #C9C9C9; border-style: solid; border-width: 1px; height: 700px; margin-bottom: -25px; overflow: hidden; width: 1000px; } #content-img { background-image: url("images/services_cover.png"); height: 200px; margin: -30px 0 0; width: 1000px; } Νομιζω μετα απο αυτα θα εισαι οκ!
poscore Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Εμ, σε ευχαριστώ πολύ, διορθώθηκε κάπωε! Ωστόσο, αφήνει κενό πριν και μετα απο το background me ta services. Ενώ στον chrome δεν υπάρχει. Γνωρίζεις μήπως τι παίζει και εκει; :/
Crawl_From_Death Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Κρατα backup τον παλιο κωδικα αλλα κανε αν θελεις τις αλλαγες στον αερα για να μπορουν ολοι να δουν την ανανεωμενη CSS και για να μπορεσω να σε βοηθησω καλυτερα!
poscore Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Εμ, νομίιιιιζω το έφτιαξα. Είναι τα divs + μετα - και αλληλοεπηρρεάζονταν. Για κάποιον λόγο, είναι πολύ προχωρημένα πράγματα για τον firefox Σε ευχαριστώ πολύ, οι αλλαγές σου με έδωσαν την φαντασία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα