Skylined Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Το δεύτερο πιο δημοφιλές smartphone της Samsung αποκτάει δύο ακόμα χρώματα που έρχονται να προστεθούν στα υπάρχοντα μαύρο, λευκό και ροζ για να καλύψει ακόμα περισσότερα γούστα.Το επονομαζόμενο "rose gold", κάτι μεταξύ ροζέ και χρυσού θα κοσμεί περιμετρικά συσκευές μαύρου και λευκού χρώματος δίνοντας μια σχετική αίσθηση πολυτέλειας ενώ το έντονο κόκκινο είναι σίγουρο ότι θα τραβήξει πολλά βλέματα στη μεγάλη έξυπνη συσκευή. Κυκλοφορούν αρχικά στην Κίνα μέχρι το τέλος του μηνός και αργότερα σε "επιλεγμένες αγορές", χωρίς να γνωρίζουμε ακόμα ποιες είναι αυτές. Site: samsungmobilepress
dantouan Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 samsung as always clopy paste απο htc και apple 1
papahlamidas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Για τα χρώματα μπορεί, αλλά για htc και apple Note ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ. 6
tashauna Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Το ροζ που πρωτοβγήκε το μισούσα, αλλά το κόκκινο και το λευκό με ροζ χρυσό τα λάτρεψα !! Σίγουρα τώρα πλέον είναι ένα όμορφο σημειωματάριο
x_vagos_x Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ πάντως χρήστης συσκευών και των δυο κατασκευαστών ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική του "εγώ την έχω μεγαλύτερη". ΟΚ, έβγαλε το ίδιο. ΟΥΑΟΥ. Αποκλείεται δηλαδή να είναι και τα δυο εξίσου καλά για κάποιον ανάλογα με τις ανάγκες του (τιμή, χαρακτηριστικά, whatever)? Btw, ψοφάω για το κόκκινο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 rose gold? 12
stamatinho Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 samsung as always clopy paste απο htc και appleΤι ωρα; 1
gsisr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 οσο και να παραδεχομαι πως αυτη η εταιρεια ξερει να παιζει μπαλα και να τα σαρώνει όλα, ε ειναι κακογουστη!
xteliox Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Τα επομενα θα ειναι λεοπαρδαλι και τιγρε....με αληθινο δερμα ομως!
disqualified Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Ένα κατάμαυρο χωρίς ασημένια πλαίσα και κακόγουστες ή ξεπερασμένες φιοριτούρες θα ήθελα να δω με μόνο πρωταγωνιστή την οθόνη 1
Flavio9 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Ένα κατάμαυρο χωρίς ασημένια πλαίσα και κακόγουστες ή ξεπερασμένες φιοριτούρες θα ήθελα να δω με μόνο πρωταγωνιστή την οθόνη μάλλον επηρεάστηκες απο το G2 της LG
Galaxia Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Συγνώμη ρε παιδιά. Το είδατε κάπου και δεν σας άρεσε; Γιατί εγώ δεν το βλέπω πουθενά τριγύρω για να το κατακρίνω. Όταν το δω, θα εκφέρω άποψη 1
Swimmer21 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 μάλλον επηρεάστηκες απο το G2 της LG Απο το Galaxy S2 επηρεάστηκε, ισως το καλυτερο Galaxy που εβγαλε η Samsung
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα