Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το δεύτερο πιο δημοφιλές smartphone της Samsung αποκτάει δύο ακόμα χρώματα που έρχονται να προστεθούν στα υπάρχοντα μαύρο, λευκό και ροζ για να καλύψει ακόμα περισσότερα γούστα.Το επονομαζόμενο "rose gold", κάτι μεταξύ ροζέ και χρυσού θα κοσμεί περιμετρικά συσκευές μαύρου και λευκού χρώματος δίνοντας μια σχετική αίσθηση πολυτέλειας ενώ το έντονο κόκκινο είναι σίγουρο ότι θα τραβήξει πολλά βλέματα στη μεγάλη έξυπνη συσκευή.

Κυκλοφορούν αρχικά στην Κίνα μέχρι το τέλος του μηνός και αργότερα σε "επιλεγμένες αγορές", χωρίς να γνωρίζουμε ακόμα ποιες είναι αυτές.

Link.png Site: samsungmobilepress

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το ροζ που πρωτοβγήκε το μισούσα, αλλά το κόκκινο και το λευκό με ροζ χρυσό τα λάτρεψα !! Σίγουρα τώρα πλέον είναι ένα όμορφο σημειωματάριο ;)

Δημοσ.

Εγώ πάντως χρήστης συσκευών και των δυο κατασκευαστών ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική του "εγώ την έχω μεγαλύτερη".

ΟΚ, έβγαλε το ίδιο. ΟΥΑΟΥ.

Αποκλείεται δηλαδή να είναι και τα δυο εξίσου καλά για κάποιον ανάλογα με τις ανάγκες του (τιμή, χαρακτηριστικά, whatever)?

Btw, ψοφάω για το κόκκινο.

Δημοσ.

οσο και να παραδεχομαι πως αυτη η εταιρεια ξερει να παιζει μπαλα και να τα σαρώνει όλα, ε ειναι κακογουστη!

Δημοσ.

Ένα κατάμαυρο χωρίς ασημένια πλαίσα και κακόγουστες ή ξεπερασμένες φιοριτούρες θα ήθελα να δω με μόνο πρωταγωνιστή την οθόνη

μάλλον επηρεάστηκες απο το G2 της LG :P

Δημοσ.

Συγνώμη ρε παιδιά. Το είδατε κάπου και δεν σας άρεσε; Γιατί εγώ δεν το βλέπω πουθενά τριγύρω για να το κατακρίνω. Όταν το δω, θα εκφέρω άποψη

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...