Gunix Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας.Το πρόβλημα μου είναι ότι το ανοίγω το pc και δεν άκουγα τον speaker και δεν έβλεπα εικόνα πάρα μόνο μαύρο. Η μητρική που έχει είναι ASUS P7P55 LX και 3 μνήμες που, οι 2 μικρές δηλαδή όταν λέω μικρές αυτό εννοώ (http://www.rylun.com.au/media/catalog/product/cache/1/image/1200x1200/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/k/s/kstn-kvr1333d3s8n9k2-4g.jpg) που η μια ήταν στο μαύρο και η άλλη στο μπλε. Επίσης η μια μεγάλη kingston ήταν στο μπλε. Έβγάλα την μεγάλη από πάνω. Στις δυο μικρές της έβαλα στο μαύρο. Όταν το άναψα λειτούργησε. Αλλά όταν έβαλα την μεγάλη πάλη στην μπλε δεν μου δούλεψε.Πήγα στην εταιρεία να δω Specifications στην καρτέλα μνήμη. Και βλέπω ότι είναι dual channel.Θα ήθελα να ρωτήσω: 1ον) Τι είναι το single, dual, Tri, Quad channel? 2ον) Στην μητρική έχει 2 μαύρα και 2 μπλέ. Παίζει κάνα ρόλο αυτό? 3ον) Σε μια άλλη μητρική είχε μόνο μαύρες θύρες για την μνήμη. Τέλος, στον υπολογιστή άφησα τις 2 μικρές και άναψα άλλα πάλη δεν μου έδιχνε εικόνα και δεν άκουσα τον speaker. Γιατί μου το κάνει αυτό?? Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2013 από Gunix
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα