privateer Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 Basika ayto pou leei einai oti to Angel htan na bgei arxika ta xristougenna tou 2003 alla h Eidos h8ele na bgei ena xrono nwritera.Ayto htan adynaton kai ekane mia ypoxwrhsh gia ton Flebarh.Props8hsan epishs na to bgaloun prin teliwsei to oikonomiko etos gia na emfanisoun kerdh.Telika kykloforhse ton Iounio me ta gnwsta xalia http://www.gamebunker.com/news.php?newsid=1467
damn3 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 e nai, mono sto tomb raider aod exw psari teras na kolympaei ston aera
fwtonio Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 Παλι οι "λογιστές" βάλανε το χεράκι τους... Μα είναι δυνατόν να αγοράσει κάποιος Gamer το επόμενο (αν βγει) την στιγμή που το νύν έχει τα χάλια του;
Jastonas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 fysika... giati den ikanopoih8hke apo to nyn k perimenei pws 8a epanor8wsei me to new... kati pou fysika den 8a kanei. blepe EA... ka8e xrono k xeirotera... ka8e xrono to agorazoume omws MHPWS to fifa einai ligo kalytero..
LEFteriz Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 Παλι οι "λογιστές" βάλανε το χεράκι τους...Μα είναι δυνατόν να αγοράσει κάποιος Gamer το επόμενο (αν βγει) την στιγμή που το νύν έχει τα χάλια του; Σαφώς και είναι φίλε fwtonio Οι φανατικοί της σειράς (βαζω και τον εαυτό μου μέσα) πιστεύω θα "αγοράσουν" και το επόμενο αν βγει... :wink: Και εντάξει δεν ειχε και ΤΑ ΧΑΛΙΑ...
Dyolf Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Μετά το 2ο tomb raider η σειρά άρχισε να μπάζει... Μακριά!
fwtonio Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2003 Οταν μιλάω για αγορά, εννοώ original copy... Από τα πειρατικά δεν βγάζει τίποτα η εταιρεία. Είχα σκοπο να αγοράσω την limited edition με serial number παρακαλώ, από την Γερμανία. Αν εξαιρέσουμε τα δωράκια που είχε μέσα το πακέτο, μάλλον δικαιώθηκα αφού με 1,5€ το νοίκιασα από τα SEVEN και τα όποια προβλήματα του παιχνιδιού με αφήνουν "αδιάφορο". Κρίμα που μία σειρά με μεγάλο παρελθόν και φανατικούς οπαδούς (εν μέρει και εγώ), "πνίγεται" από αποφάσεις ανθρώπων που καμμιά σχέση δεν έχουν με το αντικείμενο. Μια καθηστέρηση 1-2 μηνών δεν είναι και η αρχή του τέλους για τα οικονομικά μιας μεγάλης εταιρίας. Απο την άλλη δεν υπάρχει μεγαλήτερο "ξενέρωμα" την στιγμή που παίζεις και έχεις "μπεί" στο παιχνίδι (βράδι με μουσική υπόκρουση στο τέρμα με τα ακουστικά εννοώ) να βλέπεις την Lara να χάνει το ένα της πόδι μέσα στον τείχο ή όταν πατάς το num 0, να βλέπεις στιγμιαία μέσα στο κεφάλι της, και όλα αυτά εν ετη 2003 οπου το 3d έχει γίνει "σούπα".... Φίλε Jastona, περιμένω το TITANS που είναι expansion απο το age of mytholigy. Πρώτα θα το δώ σε κανένα ιντερνετ cafe και μετά θα αποφασίσω ΑΝ το πάρω original. Γιατι; Μα εκανα το λάθος να πάρω το mytholigy "με κλειστά μάτια"...
psilos2000 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2003 Παιδια πήρα σήμερα το Tomb (μετά απο μια απογοήτευση που ειχα με το Halo ) ,κόντρα στα χειρότερα που είχα ακούσει απο παντού!!! Φυσικά οπώς κάνω σε κάθε παιχνίδι που παίρνω με το που κανω Install πατάω play!!...OXI φυσικά, ψαχνω πρώτα αν έχει κυκλοφορήσει καποιο patch! Έβαλα λοιπον το patch v49 κ οff we go. Γραφικά: Πραγματικά καταπληκτικά, ειλικρινά δεν ξέρω τι παραπάνω περιμένατε-νε Κίνηση - Κάμερα : Eδω ναι μου φαινεται οτι υπάρχουν προβλήματα, ουσιαστικά δεν ειναι τοσο ρευστή η κίνηση όσο παλιότερα. Απορώ πως πήρε βαθμολογίες τύπου 5-6, ίσως να είναι το patch που έβαλα... αλλα κ 8mb να κάνουν τόση διαφορα?? (Εστω στα γραφικα μιας και σε αυτό το σημείο θαυτικε!) Μιλάω εκ πείρας μίας κ έχω παιξεί όλα τα παιχνιδια της σειράς (και αποκλειεται να ξεχάσω πότε την εικόνα του πρώτου tomb raider oταν πρωτοέβαλα την 3DFX μου!!)κ θεωρώ οτι το 2 είναι μακράν το καλύτερο σε όλους τους τομείς.
TonyMontana Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2003 kala to paixnidi einai epioikws aparadekto! to pira extes apto video club kai kontepsa na ekragw apta neura mou! oi tupoi stis eidos einai tragikes figoures! twra katevazw to last update na dw ti diafora tha exei... krima kai mou arese mexri kai to 4...
Exoskeletor Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2003 e nai, mono sto tomb raider aod exw psari teras na kolympaei ston aera Damn an den eixes patsaboura karta tha sou fenotan mia xara.ego to eblepa.oxi bebea pos den eine bug ayto tou pexnidiou.ego to pira gnhsio opos kai ola ta tomb raider se pc kai se playstation.kai opoio game tha exei apekso thn magikh leksi "tomb raider" tha to perno..ektos kai an to paraxesoun..lete na ftiaxtoun ola ta problhmata pou exei siga siga me ta patches?eine pola re gmto.eidika to ai...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.