GiannisWalker Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω ένα καινούργιο κινητό smartphone ,μάλλον σε android και δεν ξέρω που να κοιτάξω και κυρίως σε πόσα χρήματα, ότι πιο vfm γίνεται .Ευχαριστώ πολύ
-snorkel- Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω ένα καινούργιο κινητό smartphone ,μάλλον σε android και δεν ξέρω που να κοιτάξω και κυρίως σε πόσα χρήματα, ότι πιο vfm γίνεται .Ευχαριστώ πολύ vfm=;
GiannisWalker Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 κάτι ανάμεσα σε samsung galaxy s4 ή σε παρόμοια χρήματα σε lg/htc κοίταξα αλλά έχω χρόνια να ασχοληθώ και δεν ξέρω τι παίζει, vfm =value for money.
GiannisWalker Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 σχετικά με αυτά τα δύο που ανέφερα πιο πάνω μίας και τα βλέπω να κυκλοφορούν πολύ?windows δεν έχει το λουμια?
Millennium Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Ναι Windows Phone είναι.Κοίταξε για το 920,είναι άριστο για τα λεφτά του.
GiannisWalker Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 στην προκειμένη περίπτωση ελάχιστο μιας και δεν είχα σκοπό να αλλάξω τηλ αλλά μου άφησε χρόνους το sony ericsson vivaz που είχα και ψάχνω κάτι να κάνω όσο καλύτερα την δουλειά μου αλλά όχι με 500 ευρο πχ . Γενικά ρίχνω μια ματιά μέχρι 300 το πολύ μήπως βγάλει καμία προσφορά τώρα Χριστούγεννα και το πάρω πιο οικονομικά
kataramenos32 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 στην προκειμένη περίπτωση ελάχιστο μιας και δεν είχα σκοπό να αλλάξω τηλ αλλά μου άφησε χρόνους το sony ericsson vivaz που είχα και ψάχνω κάτι να κάνω όσο καλύτερα την δουλειά μου αλλά όχι με 500 ευρο πχ . Γενικά ρίχνω μια ματιά μέχρι 300 το πολύ μήπως βγάλει καμία προσφορά τώρα Χριστούγεννα και το πάρω πιο οικονομικά Nexus 4 στα 280€ και πιστευω case closed απο πλευρας android 1
haHa Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Nexus 4 στα 280€ και πιστευω case closed απο πλευρας android Εξαιρετικη τιμη για κινητο με εξαιρετικο hardware, αναβαθμισεις, πολυ καλη οθονη κλπ, μικρες διαστασεις κ βαρος για το μεγεθος της οθονης.
Calexako Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Απλά στην mid range αγορά δεν υπάρχουν σοβαρές συσκευές Android με φετινά specs. Ας πούμε για μένα το Nexus 4 είναι καλό κινητό αλλά δεν είναι αυτό που θα εκοβα και φλέβες. Άσε που θα παίρνει ενημερώσεις μέχρι τον Μάρτιο με βάση το χρόνο διάγραμμα της Google
GiannisWalker Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 ωραίο και το lumia 920 , πως και έτσι σχετικά με το nexus ?
gsisr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 http://europe.oppostyle.com/find-5/8-find-5-white.html
haHa Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Το βασικο προβλημα(χωρια την πλατφορμα του) του lumia 920 ειναι οι τραγικες διαστασεις του κ το βαρος τουβλου που εχει! Ειναι 4.5" αλλα ειναι εχει το ιδιο πχ πλατος με το lg g2 των 5.2" ή ειναι αισθητα πλατυτερο κ χοντροτερο(οποτε εχει πολυ δυσκολοτερο κρατημα) απο το nexus 4 των 4.7" και τελος εχει βαρος 185gr, δηλαδη 33% βαρυτερο απο το nexus 4 με την μεγαλυτερη οθονη. Εχε υποψην σου λοιπον οτι θα παιρνεις κινητο τουβλο με αρκετες μεγαλες διαστασεις χωρις να εχει τοσο μεγαλη οθονη. To lumia 925 εχει τουλαχιστον ανεκτο βαρος κ παχος αν κ το πλατος του παραμενει απαραδεκτο. ----------------------------------- Τελος, πολυ καλο value for money ειναι και το Motorola G που το βρισκεις περι τα ~170€ με τα μεταφορικα απο amazon.co.uk . 1
GiannisWalker Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Σχετικά με lg ή samsung στα αντίστοιχα χρήματα ? Επίσης απο amazon/ebay σίγουρα δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με εγγύηση ή δίκτυα Ελλάδας?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα