Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια απο εχθες αντιμετωπιζω ενα προβληαμ με τον internet expolorer και θα χρειαστω τη βοηθεια σας.

οταν μπαινω σε μερικες ιστοσελιδες δεν μου τις εμφανιζει ολο το περιεχομενο.

Για παραδειγμα στην ιστοσελιδα ```http://www.investor.gr/3020TimOr.htm``` δεν εμφανιζετε η αριστερη στηλη (δηλαδη `Αρχικη Σελιδα - Η εταιρια μας κλπ)

Δευτερο παραδειγμα στην σελιδα ```http://www.capital.gr/gmessages/showTopic.asp?id=3605438``` οταν πατησω το `` Διαβαστε το υπολοιπο κειμενο `` δεν εμφανιζετε το υπολοιπο κειμενο

τριτο παραδειγμα ειναι στη σελιδα του YouTube δεν παιζει κανενα Βιντεο. στην Οθονη του Βιντεο βγαινει μαυρο χρωμα .επισης στο YouTube στη δεξια στηλη που εμφανιζονται σε μορφη προεπισκοπισης αλλα βιντεο , εμενα μου εμφανιζονται μαυρα.

τεταρτο παραδειγμα στην σελιδα της Google οταν παω να γραψω κατι για αναζητηση παλια με το που εγραφα κατι,απο κατω ανοιγε ενα πλαισιο με παρεμφερεις λεξεις της λεξης ή της προτασης που εγραφα απο πανω. τωρα δεν βγαινει αυτο.

πρεπει να σας πω πως με τον Mozzila Firefox δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα και ολα μου τα δειχνει κανονικα.

το προβλημα ειναι με τον Internet Explorer.

Σας παρακαλω βοηθηστε γιατι αυτον εχω συνηθισει τοσα χρονια.

Δημοσ.

Κανε ενα καθάρισμα στην cache στα cookie και το history και ξανα δοκίμασε , επισης δες αν εχεις βάλει εσυ η εχουν μπει μονα τους τιποτα περίεργα addons που πιθανόν να δημιουργούν το πρόβλημα

Δημοσ.

εχθες εκανα καθαρισμα με το antivirus και μαλλον μετα απο αυτο ξεκινησαν ολα.

γιατι ομως στον Internet explorer και οχι στον firefox?

επισης τωρα παρατηρησα πως οτι βιντεο η μουσικη εχω αποθηκευμενα δεν ανοιγει με τον windows Media Player.

Βγαζει μηνυμα `` η εκτελεση απο το διακομιστη απετυχε``

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...