Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο φορουμ.Μεχρι τωρα ειχα μητρικη micro atx.Θελοντας να κανω αναβαθμιση αυτη που θελω να παρω ειναι ATX δλδ μεγαλυτερη.Θα χωραει στο κουτι μου η θα εχω προβλημα?Δυστυχως το κουτι ειναι no name

Δημοσ.

Ε πρέπει να δεις τις διαστάσεις του κουτιού σου (να μετρήσεις) αν δεν μπορεις πουθενα να δεις τα spec του και να δεις και μετα τις διαστάσεις της μητρικής αν χωράει.

Βασικα ανέβασε μια φωτογραφία αν μπορεις απο το εσωτερικό πιστεύω θα φαίνεται αν μπαίνει ATX η οχι

Δημοσ.

Νομιζω οτι θα χωράει αλλα ειναι πολυ στριμωγμένα τα πράγματα εκει μεσα , δεν ξέρω αν μπορεις να πάρεις ενα αλλο κουτάκι

Δημοσ.

Θα χωράει, απλά δεν είναι κι ό,τι καλύτερο. Να προσέξεις να αλλάξεις θέση στους αποστάτες, από τις θέσεις για mATX σε αυτές για ATX. Tελικά τί σύστημα επέλεξες;

Δημοσ.

Θα χωράει, απλά δεν είναι κι ό,τι καλύτερο. Να προσέξεις να αλλάξεις θέση στους αποστάτες, από τις θέσεις για mATX σε αυτές για ATX. Tελικά τί σύστημα επέλεξες;

Βρηκα ενα γνωστο απο ενα φιλαρακι που εχει δικο του καταστημα και καποια στιγμη θα περασω απο εκει για να με βοηθησει να στησω ενα συστημα :)

Δημοσ.

Θα πρότεινα, πάντως, καλού-κακού να ποστάρεις τη σύνθεση που θα σου προτείνει πριν την παραγγείλεις. Καλές αγορές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...