CaseMao Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα Insomnia, έχω εδώ και αρκετό καιρό τα παρακάτω μηχανάκια έχω συνδέσει 1 υπολογιστή στον 3ο όροφο ενώ το router βρίσκεται στον 1ο... και αναρωτιέμαι τώρα εγώ αν γίνονται τα εξής και πως θα τα καταφέρω: α) να προστατέψω κάπως την σύνδεση στο internet, δλδ αν κάποιος πάει και πάρει το ίδιο μηχανάκι να μην μπορεί να μπει φάτσα φόρα στο δίκτυο μας. β) να περιορίσω την ταχύτητα του internet στον υπολογιστή στον 3ο όροφο κάπως.. καμιά ιδέα;
arc Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 α) Διάβασε το εγχειρίδιο χρήσης τι κάνει το κουμπάκι στην κάτω πλευρά και τη διαδικασία κλειδώματος. β) Πρέπει να εχεις router που εχει επιλογή περιορισμου σε υποδίκτυο ή να εγκαταστήσεις το πρόγραμμα netlimiter στον υπολογιστη του 3ου
panis21 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 παιδια συγνωμη.. δλδ αν εγω συνδεσω το ρουτερ μου πανω σε ενα τετοιο πραγμα στον 4ο και μετα βαλλο αλλο ενα τετοιο πραγμα στο ισογειο (γιατι αυτο θελω να κανω) θα εχω ιντερνετ??
poihths Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 παιδια συγνωμη.. δλδ αν εγω συνδεσω το ρουτερ μου πανω σε ενα τετοιο πραγμα στον 4ο και μετα βαλλο αλλο ενα τετοιο πραγμα στο ισογειο (γιατι αυτο θελω να κανω) θα εχω ιντερνετ?? είναι λίγο μακρια για να σου πει καποιος με σιγουρια... εγω καταφερα να το λειτουργησω απο ισογειο σε 1ο οροφο στον 2ο δεν επιανε .... μονο με δοκιμη μπορεις να δεις αν 8α παιξει .. αν κ το θεωρω λίγο δύσκολο
panis21 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 αα δλδ αποκλειεται να πιανει απο τον 4ο στο ισογειο εε?? ε οκ δν πρζ.. θα απλωσω καλωδιο!!
CaseMao Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 ρε παιδες, δεν καταλαβαινω πως ακριβως λειτουργει και τι κανει το κουμπακι... ωραια τα εβαλα σε μπριζα και εχω συνδεσει καλωδια ethernet πανω- το ενα με το router -το αλλο με τον υπολογιστη... αναβουν λαμπακια αλλα internet δεν εχει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα